היום בתפוז אנשים

taish

New member
אכן, מרשים ביותר ../images/Emo13.gif

עם הנאמנות הזו אני כבר שוקלת להפוך אותך ליד ימיני ב"מחנה ראול" שוקק החיים.

pumiki25

New member
דייב-דייב-דייב... ../images/Emo9.gif

יופי, יופי, אני שמחה שמשמעת ראול השתרשה לה. יש לי הרגשה שבקרוב, היא עומדת להחריף...
(אורטל'וש -
בקרוב! בקרוב-בקרוב-בקרוב! - ברגע שארגע לי משיעור הנהיגה הראשון שלי, שנה וארבעה חודשים לאחר התאונה ומות סנוקי שלי בטרם-עת [*sniff*], ואחשוב על תוכנית פעולה למחר - איך בדיוק אני עומדת לעבור את השיעור הלפני-אחרון שלי ב - EPS
קשה, קשה. אוהבת ומתגעגעת!
)

junny

New member
../images/Emo24.gifמיקי

איך אני שמחה לשמוע על שיעור הנהיגה שלך!!
ושבקרוב תחזרי
לנהוג כמ כולנו. כל הכבוד על האומץ שאספת!!

pumiki25

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif רותם! ../images/Emo39.gif

(אני ריגשי היום
) תודה-תודה-תודה-תודה-תודה!
אני עדיין רועדת מהתרגשות! היה נורא נחמד - מפחיד, אבל נחמד! תרגלתי שוב את כל פניות השמאל הכי "מסובכות" (אלו שעברתי עד לפני שנה וחצי בקלי-קלות
) בצמתים מרומזרים (כמו הנהגת הישראלית הטיפוסית שאני, מיהרתי לתת גז בכניסה לצומת כשהירוק התחלף לו לכתום - אבל חטפתי ברקס מהמורה. נורא רציתי להגיד לה - "נו, פזיתי, בבקשה - אני חייבת לנהוג כמו ל'-ית מתחילה?
[עם כל הל'-ים הסליחה!]) ולא מרומזרים (וכמובן, בכל צומת וצומת כבר יכולתי לראות נהג שודים דוהר לעבר האוטו מימין - הטראומה, הטראומה...
) - אפיייילו תרגלתי פניית פרסה! (וואו...
) המורה הורידה אותי ברחוב המקביל - לרגע חשבתי להתחננן שתיכנס לרחוב שלי ותוריד אותי מול הבית, אבל החלטתי שלא להתפנק יתר על המידה ולהזדחל לי, עם רגליי הג'לי שלי, במהירות הליכה של 0.5 קמ"ש עד הבית
...אבל מספיק עם התיאורים, כי הייתי יכולה להמשיך עד שבוע הבא, אז כדאי שאתקפל!

junny

New member
מיק מיק אני כל כך שמחה!

מצטערת שלא הגבתי קודם פשוט היו מלא בעיות התחברות במחשב של הקיבוץ... אבל עכשיו קראתי את ההודעה, ואני יודעת שאם קצת תרגול יחזור לך כל הבטחון ותוכלי לחזור להיות אותה נהגת שודים

pumiki25

New member
אז ככה... ../images/Emo13.gif

נועה - לפני שנה וארבעה חודשים, בשלישי ליוני, 2004... (*הכניסו נעימה טרגית*) עברתי תאונת דרכים (התנגשות חזיתית) בחניון של "איקאה" בנתניה (כן-כן, אני יודעת. הנהג המטומטם חתך אותי במהירות של 70 קמ"ש, אולי. איך הצליח להגיע למהירות שכזו? beats me. מטורף) - לא נעים במיוחד. אני (שנהגתי), אמא שלי ואחותי, שישבה מאחור, נפצענו. אמא שלי כמעט עפה דרך השמשה, אחותי חטפה שטף דם ונפגעה בעמוד השדרה (היא לא הייתה חגורה. תחגרו, למען השם), ואני סבלתי בעיקר מפגיעות שטחיות והלם (אני זוכרת את רגע ההתנגשות, ומשם והלאה רק את הפרמדיקים ב"לניאדו"). האוטו היה טוטאל-לוס, ומאז לא נהגתי. ...עד היום
הגיע הזמן שאחזור "לרכב על הסוס" - לוקחת כמה שיעורי נהיגה, קונה איזו טרנטה חמודה - ויאללה, ממשיכה הלאה. זהו, אפשר לנגב את הדמעות!

מיקוש ../images/Emo24.gif

קטן עלייך... את תתמודדי עם זה ותחזרי לכבישים כמו גדולה. כן, זה קצת מפחיד ואלוהים יודע שלא חסרים נהגים מטומטמים בארץ וצריך לעקוב אחרי כל פיפס בשבע עיניים, אבל אין ברירה. אי אפשר להסתמך רק על תחבורה ציבורית, אני כבר חוויתי את זה על בשרי הרבה פעמים בשנה שעברה שנסעתי באוטובוסים.

pumiki25

New member
רותם, אדר, נוני! ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif

"תודה", כבר אמרתי?
מתנצלת על ה - briefness (רואים? אפילו את המילה בעברית לא הצלחתי לחלץ!
) - אני ש-פו-כה! בלבלתים כהרגלי - בקרוב!

נועה! אותך לאמא!!! היא לא מרשה לנו

לפרסם תמונות שלנו ככה סתם...
טוב, זה שנועה חמודה ומקסימה אני יודעת כבר מזמן, דרשתי ממנה שתשלח לי תמונה לאי.מייל מזמן וכבר אז אמרתי לה שהיא יפייפיה
אבל באמת שאני לא רואה דימיון ביננו. אולי טיפ טיפ בתווי הפנים. מחר תפתרו את התעלומה! רק בשביל זה שאלתי את חברתי אם אני יכולה להביא לה תמונות שלי והיא תשלח לי לאי.מייל ואז אני יפרסם אותם כאן, ואתם תחליטו: הופרדו בלידתן או לא?!
אז ניפגש כאן מחר באותה שעה!

סורי. היא מנסה ולא מצליחה!

ואנחנו שוברות את הראש ולא יודעות מה הבעיה. אחרי שהיא סרקה את התמונות היא לא מצליחה לשלוח לי במייל. היא אומרת שהמחשב חושב הרבה זמן. ואלה סתם תמונות רגילות (לא גדולות). לא נורא, מחר אני יביא לה דיסקט שהיא תשמור לי אותם עליו.

גם אני התבאסתי ../images/Emo4.gif

את לא יודעת כמה היא ניסתה. הבעיה היא שהיא לא גרה קרוב אלי. אם הייתי הולכת אליה אולי הייתי פותרת את הבעיה, אז לא הייתי צריכה בכלל להכניס את התמונות למייל, הייתי מפרסמת אותן מאצלה. לא נורא. אני בטוחה שהעניין עם הדיסקט יעבוד. חכי עוד קצת sis!

למעלה