היום בתפוז אנשים

punker182

New member
היום יש הופעה

WWW.BEAT69.UP.CO.IL חוץ מהלהקות שרשומות בפליאר אז גם יהיו קאברים לשירים של NEW FOUND GLORY,BLINK 182,BOX CAR RACER תבואו

nervy river

New member
6.10 ערב הרדקור-פאנק בת"א!

יום חמישי. 6.10.2005 שעה 19:00 מועדון "הגדה השמאלית". רח' אחד העם 70,תל-אביב. יתקיים ערב הרדקור DIY מהאסכולה הישנה,מחוספס מהיר וזועף עם: סמרטוט כחול לבן. היהודונים. monkey son of a donkey. brutal assualt. כניסה 25 ש"ח בלבד!!!. במקום ימכר הדיסק השני והחדש של סמרטוט כחול לבן!. האיפי החדש של מאנקי - "שישי בבורסה"!. ואולי עוד דיסק חדש של אחד ההרכבים. פלאייר באדיבות rammer.

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifOutWit עושים קאברים לניו פאונד?

חבל שאנ'לא יכולה להיות שם לשמוע אתזה

Knotted String

New member
די די די!!!../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

ספאמרים מטונפים. תעופו מהפורום כבר. [אורלי, למה שלא תמחקי את כל ההודעות האלה באמת? אם הם לא מסוגלים לשרשר אותן כמו שצריך, אז חבל, הם לא יקבלו פרסום. את לא צריכה להיות המשרשרת שלהם.]

Knotted String

New member
אם הייתי אורלי,../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

הייתי מוחקת את ההודעה הזאת, וחוסמת אתכם מהפורום. כדי שתלמדו שיש לפורום הזה חוקים וזה לא הלוח מודעות המזדיין שלכם.

היום בתפוז אנשים ../images/Emo76.gif

הערב ב-18:00 פורום הורים לחיילים מארח את עו"ד בני קוזניץ המתמחה בענייני הדין הצבאי. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו בפורום
דודי וירניק, מנכ"ל GPS & More, החברה שיצרה ומשווקת את תוכנת הניווט Nav’N GO למכשירי פוקט, למחשבים המותקנים במכוניות ולמכשירי טלפון מסוג UIQ ו-Series 60, יתארח בפורום פוקט PC הערב ב-20:00 ויענה לשאלות הגולשים.
מחר ,יום שני, בשעה 9:00 תתארח בפורום חתונות מנהלת פורום טארוט בתפוז ותענה מהקלפים לשאלות הגולשים. העלו שאלותיכם כבר עכשיו בפורום
איפה קיילי? השתתפו בפעילות בפורום קיילי מינוג ותוכלו לזכות בסינגלים. לפרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=37268
אתם מוזמנים לקחת חלק בחידון בפורום מטרופולין ואולי תזכו בסינגלים. למידע נוסף הקליקו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=37275
מה הקשר? מצאו את הקשר לדודו טסה ותוכלו לזכות בסינגלים. כדי לדעת עוד על הפעילות הקליקו כאו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=37345

Beautiful Scar

New member
נפתחה קמונה לדאפטונס../images/Emo47.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

הקמונה כנסו ותהנו
[גלי תדברי איתי במסנג'ר
]

Knotted String

New member
אני מתה על הדפטונס אבל..../images/Emo42.gif

יכולת לנצל"ש את זה בלי בעיה. כל כך נמאס לי שאנשים מתנהגים כאילו רק בגלל שזה פורום שאוהב רוק, זה לוח מודעות ענקי של תפוז.

Knotted String

New member
חבל.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

וחבל שלא אכפת לכם שלא כותבים הודעות בפורום. זה לא קשור לפורום - שינוצל"ש. ואם לא כותבים הודעות בפורום, אז תדאגי לכתוב הודעות.

RoCk StaR 1

New member
->

זה שאם הפורום פעיל או לא פעיל לא מספיק מעניין אותי\חשוב לי בשביל להשקיע בזה לא אומר שאין לי סיבה להיות בפורום.

®NuLy®

New member
תיראי...

כשרוצים לפרסם קומונה הולכים לאנשים שמתאימים. תסכימי איתי שלא תפרסמי קומונה של דפטונס בפורום של שרית חדד. מי שמפרסם קומונה מחפש פורום שקרוב לנושא הקומונה. גוד שארלוט זה רוק אז היא לא התעמקה בדיוק מה כל אחד פה שומע.. פשוט הנושא הכללי של הפורום.

Knotted String

New member
את לא תתעלמי מהחוקים.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

קומונה שלא קשורה לג"ש היא אוף. מקומה בשרשור אוף, או נצלו"ש של תפוז אנשים. אני מתה על הדפטונס. אני לא אומרת שלא צריך לפרסם קומונות או הופעות רוק בפורום. אבל אין שום סיבה להציף את הפורום באוף, ואין שום סיבה להתעלם מחוקי שרשור בסיסיים. זה מציק ומעצבן.

למעלה