היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo75.gif

ב 16:00 יאיר ברמן, מהנדס איכות סביבה יענה על שאלות בנושא רעש סביבתי. אתם מוזמנים להעלות את שאלותיכם כבר עכשיו בפורום איכות הסביבה
ב 18:00 דנה אברמוביץ, דיאטנית קלינית תתארח ב-Blog TV ותייעץ לגולשים איך לשמור על המשקל בתקופת החגים. אתם מוזמנים להוסיף את שאלותיכם לשרשור בפורום דיאטות ואורח חיים בריא לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/
תחרות הסיפורים הקצרים של פורום חינוך ובעלי חיים מתחילה
כתבו סיפור קצת הנוגע לבעלי חיים ותוכלו לזכות בשובר לקיאק זוגי לשעה בדולפינריום בת"א

יפעת2004

New member
נצל"ש - היי + כמה שאלות :)

הי לכם, יצא לי לראות פרקים בצורה די אקראית, ופשוט התאהבתי! אני בדרך כלל רואה את הפרקים בלילה אז זה די סיוט בדרך כלל לא להעיר את הבית מהצחוקים - למשל בפרק של אתמול:) היה קורע ולקראת הסוף מרגש ומקסים. חשבתי לעצמי כמה סבלנות לפעמים צריך. אתמול כל "ההתגרויות" של מיכ' :) יכלו לגרום לכל בן אדם אחר להתחרפן. ראובן היה צריך לגייס הרבה כוחות נפש. מעלמה זק אני ממש נהנית. לקח לי קצת זמן להתרגל לנתק אותה מהדמויות של "ארץ נהדרת". וכמובן מהבחורה המשגעת מ"כנפיים שבורות" ומגילה אלמגור, איך לא? שאלתי: כמה פרקים שודרו כבר??? אני רוצה לעשות מרתון בהוט VOD ומענין אותי לדעת כמה שעות זה ייקח. תודה!

יפעת2004

New member
../images/Emo2.gif

לא ידעתי שכל כך הרבה.. ראיתי אולי 6-7 פרקים. תודה בכל אופן

mkarin

New member
כל מה שצריך זה סופ"ש אחד.

אמא שלי ראתה 18-19 פרקים ביומיים וחצי. היא לא שמעה לי והתמכרה מהאמצע

למעלה