היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo75.gif

ב 16:00 יאיר ברמן, מהנדס איכות סביבה יענה על שאלות בנושא רעש סביבתי. אתם מוזמנים להעלות את שאלותיכם כבר עכשיו בפורום איכות הסביבה
ב 18:00 דנה אברמוביץ, דיאטנית קלינית תתארח ב-Blog TV ותייעץ לגולשים איך לשמור על המשקל בתקופת החגים. אתם מוזמנים להוסיף את שאלותיכם לשרשור בפורום דיאטות ואורח חיים בריא לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/
תחרות הסיפורים הקצרים של פורום חינוך ובעלי חיים מתחילה
כתבו סיפור קצת הנוגע לבעלי חיים ותוכלו לזכות בשובר לקיאק זוגי לשעה בדולפינריום בת"א

Eti No Name

New member
ואותה מעריצה עם לי../images/Emo27.gif ../images/Emo14.gif

אני שמחה שהיא מסתובבת בחברת ה"נשים" של הבויז.
זה מרמז על חתונה בקרוב,האווי?

poster girl

New member
למה ../images/Emo10.gif אני לא רוצה שיתחתן!!!!! ../images/Emo7.gif

אם הוא יתחתן אני יהיה כלכך עצובה!!!!!
האווי שייך לי!!!!!!!!!!! [
] חחחחחח.... סתם צוחקת..... אני רק רוצה שהוא יהיה מאושר, ואפילו אם זה אומר שנגמרו לי הסיכויים להיות אתו.....
[אבל לי חמודה.... אז לא נורא אם הוא יתחתן איתה, והגיע הזמן, מישו צריך לומר לו שאנשים לא נהיים יותר צעירים... חחחחחחחח.] האווי כלכ ך מתוק! מגיע לו להיות מאושר לנצח!!!!

עטר9

New member
אופסי אופסי אופסי!!!!!! ../images/Emo10.gif

זה לא המשתמש שילי!!!!!!!!!!!!!!! אחותי תהרוג אותי!!!!!!!!! שיט! [בטח לא הבנתם למה היא כתבה את זה.... חחחח אז תדעו שזה לא היא!!!!!!!!!!] זה אני!!!! עטר, כמובן. [מי עוד תכתוב את זה על האווי?! חחחח] עדן אל תהרגי אותי פליז!!!!! סורי סורי סורי!!!!!!

Eti No Name

New member
אם הוא מאושר ../images/Emo14.gif

בחיים שלו, גמני מאושרת.
כנ"ל לגבי אלכס,כמובן.

עטר9

New member
חחחחח גמאני .... גמאני....../images/Emo99.gif

זה מסכם הכל! ואי אוהב את האווי בכל מצב! [אלא אם הוא ישתנה באישיות, הרי זה מה שהכי יפה אצלו... חוצממנו....חחחחחח]

Eti No Name

New member
אוקיי,עוד משו. ../images/Emo14.gif

נכון חלקכן רצו את הדואל-דיסק שנמכר בארה"ב? אז לפי http://www.one-voice.net/ , "נבר גון" יצא אתמול בבריטניה בגרסאת הדואל-דיסק. שזה טוב.
אני מקווה שהוא ייצא בכל אירופה ויגיע גם לארץ. אגב,למי שלא יודע, הדיסק הזה מכיל את הקליפ של אינקומפליט,ומאחורי הקלעים שלו. [טופלס גולפינג!
]. הדיסק בסאונד של 5.1.

יש לי! יש לי!

יש לי את הדיסק הזה.. קניתי אותו בחנות מוסיקה בארה"ב.. הוא מדהים, יש שם גם את הסרט מאחורי הקלעים, קורע.. תקנו!

Eti No Name

New member
כן תקנו!../images/Emo99.gif ../images/Emo14.gif

הוא מדהים!
בעיקר כשיש עליו 5 חתימות שמייפות אותו עוד יותר.
*אתי-משוויצה-באלבום-החתום-שלה-
*

למעלה