היום בתפוז אנשים

liorush valo

New member
אופס!

רשמתי דרך השם משתמש של אחותי.. זאת אני שרשמתי- ברוכה הבאה! גמני הצטרפתי לפורום..ואף אחד לא מודע לכך.. ואף אחד לא ממש אמר לי ברוכה הבאה... =[ בלעע תמיד יוצא לי להיות ילדה מתוסבכת!!

liorush valo

New member
אני יודעת!

די נו אל תרדו עליי בגלל שאני לא יודעת לשרשר.. =[ אני ילמד..מתישו בהזדמנות..חח אתם מוזמנים להגיד לי ברוכית! אפילו אם אני לא יודעת לשרשר.. :(

EleVaTioN

New member
וולקאם../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif

רק כל הקטע עם הניקים סבך אותי
מי הצטרף בדיוק? :|

חחח זה באמת מסובך

זה ליאור הצטרפה והיא קצת לא יודעת לשרשר חח היא צריכה קורס בשרשור חחח למה פורום משעמם? למישו יש שאלון אני אוהבת שאלונים =] חח

shoohy

New member
><../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

לבד לבד לבד???? אהע לא עזרתי לך עם המשפט של ג"ש?!?!?!? אני דורשת זכויות!!... XP

G i N g N i T

New member
=]../images/Emo54.gif

אני מוספיה לחתימה כאן (
כי אין מקום בחתימה...)(זה עוד.. יומיים שלושה ירד למטה ואף אחד לא יראה את זה אבל לא חשוב..)(חיחי)
גמני נעזרת בשוחעות לכתיבת משפט חתימה מגניב
מרוצה?

shoohy

New member
נופרוש בובע../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

דיי לשלוח הודעות><'.. בלט.. דיי גם אם בא לך.. לא עושים את זה..XP טוב?

Just Angel

New member
ממוצע 78 ../images/Emo122.gif

טוף נו אין לי נכשלים במחצית הזאת ^^ גאה בעצמי. הסיוט נגמר
אוהפתותכם 3> *אני מאושרת סליחה
*

KaUrO DoNo

New member
תעודה בסדר כזה

אבל הכי חשובבבבבבבבב סיימתי ביצפר!!!!!! 12 שנות לימוד ותעודת בגרות מלאה (אני מקווה בכל אופן)

FIRE GODDESS

New member
לנו שולחים בדואר תעודות ../images/Emo3.gif אז

אנלאדעת... אבל עשו לי ולעוד שתי חברות שלי מסיבת פרידה כי אחת מהן עוברת לפנימייה בג'רוסלם ואחת עוברת לגור בלוס אנג'לס ואני סתם עוברת לבי"ס חילוני...

thebaby

New member
יום חמישי בגרות אחרונה. ../images/Emo101.gif

לעולמים. מפסח אני כבר לא מגיע לבית ספר... מחר בגרות בפיזיקה, חמישי באזרחות ואז סיימתי בית ספר. נשאר עוד מועד ב' מת' ביולי... וזהו. נגמר בית ספר לעולמים.

®NuLy®

New member
אמממ

התעודה הזאת אין לי שום חשיבות אליה כי כבר התקבלתי לבצפר חדש... ובלה בלה בלה.... בכל מקרה המחצית הזאת ירדתי בכל המקצועות חוץ מספרות {העלתי ב-5 נק'} תנ"ך {העלתי ב-20 נק'
} ועוד משו שאני לא זוכרת. פעם ראשונה בחיים שלי נכשל בתעודה!!!! 62 בג"ג וזהו.... עולה שנה הבאה ל-י'

למעלה