היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo43.gif

פורום משחקי שירים עורך במהלך החג חידון שירים מיוחד שבו עליכם לזהות שירים ע"פ שורה אחת מתוכם. חושבים שאתם יכולים להשתתף בניסוי??? כנסו עכשיו לפורום. פורום שורשים משפחתיים מארח היום ב- 16:00 את חיים גיוזלי, מנהל מחלקת אינטרנט ומאגרי מידע ואחראי על המרכז לגנאלוגיה היהודית ב"בית התפוצות". אם יש לכם שאלות בנושא פרוש שם המשפחה שלכם, אתם צריכים הדרכה בתוכנת "אילנות" או הפניה למקורות מידע שונים לגבי איתור קרובי משפחה- יכול מאד להיות שתקבלו היום תשובה! הערב ב-20:00 פורום ריצה ותריאטלון מארח את את איינר, סגנית אלופת ישראל במרתון, ובעלה יורם איינר- ספורטאי ואצן מקצועי. כל זאת לקראת "מרתון טבריה" שיערך בתחילת ינואר 2004. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו. פורום WWE מסכם את שנת 2003 בהאבקות, ומאפשר לכם לזכות בפרסי DVD מתנת לייזר קלאב. כנסו עכשיו לפורום והערכו כבר עכשיו למשחק "המרוץ למליון" שיערך שם בשבוע הבא...

אני חושב שהוא כתב שהוא עסוק רצח

בחופש לפני כמה ימים, ושהוא מתנצל על זה שהוא לא יוכל להקדיש לנו זמן בימים הקרובים. או שזה רק אני?

סנדרין

New member
הוא נסע, עד מחרתיים. ../images/Emo142.gif

הייתי אמורה להשיגח על הפורום, אבל לא הכחילו אותי...

נצל"ש 2

החלטתי שגם אני רוצה אייקון מאומץ!! ולכן אני מאמץ באופן רשמי את האייקון
. אם האייקון כבר מאומץ אני יפסיק לאמץ אותו

צו צאנג

New member
לא נכון!../images/Emo3.gif לי יש סיבה ללמה נעלמתי!

האינטרנט שלי היה מת חודש שלם!!!
אבל עכשיו חזרתי
לצערכם(?)

SaberTooth

New member
המפי...

לא הייתי בבית בימים האחרונים, והנהלת הפורום הייתה אמורה להכחיל את רותם (סנדרין), אבל...

MadSheep16

New member
ניצול"ש:

אתם ממש מעצבנים! אמרתי כבר שאני מוריה! RaistGirl!!!! כל כך קשה לזכור את השם שלי?!

MadSheep16

New member
זה כל הקטע של ניצול"ש!!!!

לוקחים שירשור קיים ומנצלים אותו! כותבים משהו שלא קשור לתוכן השירשור! זה מה שבדרך כלל עושים להודעות של תפוז... אם יש קשר לשירשור אז זה לא ניצול שירשור...

למעלה