היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo42.gif

חבר הכנסת עמרם מצנע יתארח היום בשעה 19:00 בפורום איכות הסביבה. שאלות ניתן להעלות בפורום עד השעה 11:00
בשעה 20:00 תתארח בפורום זוגות מעורבים מאיה בן-עזרא, קלינאית תקשורת שתשיב לשאלות הגולשים בנושא חינוך דו-לשוני.
לאורך היום מנהלות פורום תקיפה מינית תתארחנה בפורום להיות הורים ותעננה על שאלות הגולשים בנושא תקיפה מינית וההתמודדות עימה

nachmi

New member
../images/Emo32.gifהופעה נוספת(מצטערר)שלנוoutwit

מחר(5.8 יום שישי)בתיאטרוק עם אינפקציה במתחם החי כיף בראשון לציון.. ההופעה תתחיל ב21:45 בדיוק.. כרטיסים זולים במכירה מוקדמת אצלי.. 35 ש"ח :) טל 0525858107

סתם רעיון שקפץ לי פתאום

נכון שהקיצור של סימפל פלאן הוא ס"פ? ונכון שיש (נו, הייתה) להקה בשם הסקס פיסטולז (אחלה להקה, ד"א)? ונכון שאם מקצרים גם אותם יוצא ס"פ? ונכון שזה שנון? ונכון שאני אומרת יותר מדי 'נכון'? טוב נו אמרתי לכם שזה סתם רעיון שקפץ לי פתאום|חבולהקשות|. סימפל פלאן היא אחת מהלהקות שייסדו את הפאנק! כלומר, הסקס פיסטולז. נו עזבו אפילו לי אין מושג מה אמרתי כרגע.

sp rock

New member
אגב הזוי

אני חשבתי על זה עם אתם לוקחים את השמות של הסימפלים אז יוצאים מילים אחרות : פייר-רייפ -באנגלית לאנוס חחחח צ'אק-קאצ'-לתפוס חחחח דיוויד-דיוויד - חחח זה מעגניב! ג'ף-פג' -זה עוגה באנגלית סאב-באס- למי שלא יודע זה מה שדיוויד מנגן על! חחחח זה מה שקורה כשאני משועממת!

SPFAN

New member
חח פעם ניסיתם

(אני יודע שאין קשר למה שכתבת, זה סתם היה מוזר והזוי, אז רציתי להוסיף לזה
) קיצר, פעם ניסיתם לתרגם שמות של להקות? חחח זה ממש מצחיק נגיד בלינק 182 = מיצמוץ 182 עזבו, אני בסטלה

mirrra

New member
נראה לי כבר אמרת את זה פעם ../images/Emo11.gif

bowling for soup- באולינג למען המרק

mirrra

New member
אז זהו, שלא.

למה נראה לך כל הזמן בקליפים יש להם את החיילים האלה של הבאולינג..? קערה זה bowl. ולרי עלתה על זה

sapirush1

New member
חח אני אמרתי

ג'יימי אכל את העולם קישורית פארק חח בואו נראה אותכם אם אתם יודעים מה זה Hoobastank?

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifמממ.לפי מה שחברי הלהקה אמרו-

אינלזה משמעות
אבל מה שכן-הם שולטים! וזה עם הראסטות מכלא6 אוהב אותם

below the bed

New member
כע עמית.. הוא בנאדם גאון

הכינוי שלו בכלא 6 זה סיקס.. השם האמיתי שלו זה עמית... הוא חבר של ידידה שלי=] הוא שומע מלא מטאל... ופאנק... והיפהופ הוא כמעט ולא שומע. הוא נהיה בלהקה בגלל חברים שלו . =] עכשיו אני שומע שיר של התגובה הכימית שלי =] חחח

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifMy Chemical Romance?../images/Emo6.gif

^בין הלהקות שאני הכי אוהבת
[Romance זה תגובה?
]

sapirush1

New member
אהה חחח לזה הוא התכוון?

ורומנס זה פשוט רומן זה גם שם של ספר..

sapirush1

New member
הם באמת מעולים!

חח ובכוונה שאלתי הם אמרו שהם היו בפעם בסין/יפן ושמעו איזה סיני/יפני אחד מתחיל לצעוק את זה וזה הצחיק אותם אז הם החליטו לקרוא ללהקה ככה

למעלה