היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo24.gif

הערב ב-19:00, חבר הכנסת אהוד רצאבי ממפלגת שינוי מגיע לענות על שאלות הגולשים. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו בפורום יזמות וניהול עסק
בשעה 21:00 תתארח בפורום שורשים משפחתיים פרופ´ רות קרק, מן המחלקה לגיאוגרפיה, הפקולטה למדעי החברה, האוניברסיטה העברית בירושלים. האירוח יעסוק במקורות למחקר ביוגרפיות אישיות ומשפחתיות בארץ ישראל בשנים 1948-1800. ניתן להעלות שאלות בשרשור בפורום כבר עכשיו
עירית קליינר-פז, היועצת הזוגית של הדרמה היומית "בטיפול" תגיע ב- 22:50 להתארח ב-BlogTV ולענות לשאלות הגולשים. שאלות ניתן לשרשר כבר מעכשיו בפורום בטיפול לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv

נצל"ש: הודעה מג'וס

שבה הוא מדבר על התוכניות שלו לגבי הוורס (הסרט על ספייק, קומיקס חדש שיתרחש אחרי הסוף של אנג'ל ובאפי שהוא יכתוב),הסרט וונדר וומן,אקס מן הקומיקס וכו'. ההומור של ג'וס ניכר היטב בהודעה, ורק בשבילו שווה לקרוא אותה. *המארז החדש של אנג'ל (שבו יש את כל 5 העונות ביחד) כולל בתוכו מכתב אישי מג'וס, שפורסם באתר WHEDONESQUE. הוספתי קישור למכתב למי שמעוניין לדעת מה יוצר הסידרה חושב עליה ומה היו הרגעים האהובים עליו בסידרה.

kittycatbone

New member
נצל"ש- הסרט סריניטי..../images/Emo3.gif

בגליון השבוע של ראש1 כתבו על הסדרה פיירפליי שהתחילו לשדר לפני כמה שבועות בהוט אקסטרא..
אניוואי, כתבו שם שהסרט סריניטי מצליח בארה"ב ושהוא יגיע מתישהו לקולנוע בישראל
עכשיו- לפני כמה ימים אני זוכרת שכתבו כאן הודעה שהודיעו שהסרט לא יהיה בקולנוע בארץ, ואפילו הראו איזה הודעה שג'וס וודון אמר בקשר לזה... אני תוהה- האם ראש1 פשוט סתומים בטירוף?!? או שיש איזה שינוי שאני לא יודעת עליו?
וסליחה אם כבר דיברו על זה, פשוט לא ממש יצא לי להיות באינטרנט בשבוע האחרון..

c o n n o r

New member
הם בטוח טועים...

ג'וס עצמו אמר שהסרט לא יגיע לישראל. וכנראה שאין שינוי לגבי הסרט אחרת היינו רואים בחלק מהאתרים.

c o n n o r

New member
מוזר..למרות

שוואלה אמרו ש"הדיוקס קורעים את האזרד" לא יגיע ובסוף הוא הגיע אין מה לעשות צריך לחכות.

kittycatbone

New member
יו../images/Emo12.gif

אולי זה כן יהיה אבל בקולנוע!?
כאילו, אם נותנים ככה תאריך מדוייק, יש סיכוי שזה כי זה באמת הולך לקרות

אז אם רוצים לדבר על פיירפליי זה בפורום הזה?

או שצריך לפתוח פורום במיוחד? (יש טעם בכלל - לאור חייה הקצרים מאד של הסדרה הממש מעולה הזאת?)

c o n n o r

New member
נצל"ש...אמה קולפילד ב yes 1

משחקת בסרט "המציאות של האהבה" טוב לדעת שהיא עשתה משהו אחרי באפי. משחקת עם ברנדון מבוורלי הילס

למעלה