היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo182.gif

דרור אשכנזי, עורך הסדרה המצליחה "השמינייה" יגיע לפורום הערב ב-19:30 וישיב לשאלות הגולשים. היכנסו לשרשור בפורום השמיניה ושרשרו לו שאלות כבר עכשיו
בשעה 18:00 מיד לאחר סיום התוכנית ביקור בית יתארחו בפורום התוכנית פרופסור חוה טבנקין - מנהלת המחלקה לרפואת משפחה, מרכז רפואי העמק ופרופסור אליק אבירם -מנהל מדעי, המכון הלאומי לחקר שירותי הבריאות
בימים 18-19-20 במהלך חוה"מ סוכות ייעץ בפורום הפרעות קשב ADHD גיל מאור, דוקטורנט בתחום הקרימינולוגיה, אשר אובחן כבעל הפרעות קשב ודיסלקציה. מאור עוסק באפיונים של ילדים, נערים ומבוגרים עם הפרעות קשב ולקויות למידה, תוך התמקדות בעזרה בשילובם במסגרות החברתיות, הלימודיות והתפקודיות. שרשור השאלות כבר נפתח, ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם עוד היום
תחרות הצופן בפורום מיץ תפוזים: פענחו את צופן חידות סוכות בעזרת המקרא המצורף בפורום ותוכלו לזכות בדיסק http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=944&msgid=63782938
אתגר חדש בפורום עיבוד דיגיטלי D35 התוכלו להפוך את האיש בן ה-34 בתמונה לבן 74? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1342&msgid=63701701

dor307

New member
נצל"ש-מצעד בריטי,ריצ'ל-23

באלבומים.): האוסף של הפרוג'י(TAKE IT EASY יכנס ל1 שוגא ירדו ל2 ודפש מוד ל3,סימפל רד נכנסים ל6. בסניגלים שוגא כצפוי ירדו ל3,חדשות טובות (לי) מקפלי רק 3 וArctic Monkeys יכנס ל1(בכלל לא רע)

DesertRose7

New member
../images/Emo27.gif

NEW 1 I BET YOU LOOK GOOD ON THE DANCEFLOOR (11k) ARCTIC MONKEYS 1 2 PUSH THE BUTTON SUGABABES (8.6k - 80 copies in front ) NEW 3 I WANNA HOLD YOU MCFLY (8.5k) 2 4 TRIPPING ROBBIE WILLIAMS 3 5 DON'T CHA PUSSYCAT DOLLS FT BUSTA RHYMES 7 6 GOLD DIGGER KANYE WEST FT JAMIE FOXX NEW 7 YOU BROKE MY HEART LOVE BITES 5 8 BABY GOODBYE FRIDAY HILL 6 9 WE BE BURNIN' SEAN PAUL 8 10 BAD DAY DANIEL POWTER​

DesertRose7

New member
../images/Emo27.gif

אני תמיד בודקת פה- http://www.coolclarity.com/forums/index.php?showtopic=51441

WaitingGame

New member
באמת בושה לגבי רייצ'ל ../images/Emo46.gif

אבל יש סיכוים מאוד גדולים שהיא תעלה עד ליום ראשון לTOP20 כי בדיוק היום היא מופיע במועדון גייז ומחר בבוקר יש לה גם הופעה בGMTV וחוץ מזה שהעדכון שהבאת הוא עדכני לגבי אתמול. נקווה שיכנס בסופו של דבר לTOP20,ועם לא תמיד יש את CRAZY BOYS שיציל את המצב
(שנכון לרגע זה הוא הסינגל הבא ולא Nothing Good About This Goodbye). וטוב שהשוגאבייבז יורדות. הגיע הזמן.
השיר הזה יצא לי כבר מכל החורים!!

DesertRose7

New member
וגם יש מצב שמקפליי יעלו

פעם אחרונה שבדקתי ההדל בינהם לבין השוגה במקום ה-2 היה 80 עותקים. ומחר הם עושים חתימות על הסינגל ובדרך כלל זה מעלה את המכירות.. אני מקווה לטוב. אבל גם 3 זה מכובד

מושיק20

New member
../images/Emo51.gif איזה כמויות מחרדיות../images/Emo31.gif

מי היה מאמין עד לפני שנתיים שסינגל שמוכר 10 אלף עותקים יכנס למקום ה-1 במצעד הבריטי... מה שמכונה
ירידת הדורות ממש
ולשוגה זה מספיק מצויין לדעתי שהם החזיקו 3 שבועות + אלבום (שבוע 1)

britney4u

New member
תרגיע, זה רק תחילת השבוע ../images/Emo3.gif

המכירות יעלו במשך הימים.. אבל זה עדיין נכון שהמכירות של הסינגלים בבריטניה ירדו בצורה דרסטית, אבל לעומת זאת המכירות של האלבומים לא נפגעו כ"כ, לפחות לא כמו באמריקה

למעלה