היום בתפוז אנשים

Macabre1

New member
למכירה דיסקים בזול

סינגלים Aqua - Good Morning Sunshine Run-D.M.C. & Jason Nevins - It's Tricky Fatboy Slim - Right Here Right Now Def Leppard - Let's Get Rocked Garbage - Push It Foo Fighters - Low Foo Fighters - Times Like These Busta Rhymes - Turn It Up Oasis - Roll with It Madonna - Music Monaco - Sweet Lips דיסקים רגילים: Warrant - Dirty Rotten Filthy Stinking Rich Crowded House - The Very Best of Crowded House Counting Crows - Recovering the Satellites The Prodigy - Techno Punks Iron Butterfly - The Best Of:Light And Heavy Metallica - Load Dire Straits - Love over Gold Boston - Corporate America Jane's Addiction - Ritual de lo Habitual Rare Earth - Different World Puddle of Mudd - Come Clean The Meices - Tastes Like Chicken Savage Garden - Affirmation Reamonn - Dream No. 7 New Model Army - Impurity Westlife - Turnaround [Super Furry Animals - Outspaced [Reissue Souls at Zero - Souls at Zero Blur - Live at the Budokan Lynyrd Skynyrd - Legend זקני צפת - תן לי שלאגר 2 נמרוד לב - מציאות הפוכה Pantera - The Great Southern Trendkill N.E.R.D. - Fly or Die Nelly - Nellyville Clawfinger - Deaf Dumb Blind Anastacia - Freak of Nature Def Leppard - X Nelly Furtado - Whoa, Nelly! Method Man - Tical Method Man - Tical 0: The Prequel Robert Plant - Sixty Six to Timbuktu DMX - ...And Then There Was X The Cardigans - Gran Turismo Psycore - Your Problem Genesis - Abacab Monaco - Music for Pleasure Mary J. Blige - Share My World The Corrs - Best of the Corrs על המחיר כבר נדסקס באייסיקיו 138903709 וכמו כן ניתן גם באיימיל [email protected]

היום בתפוז אנשים ../images/Emo171.gif

בשבוע שעבר הוענק פרס מפעל חיים לנחום (נחצ´ה) היימן - מפיק, מלחין ואושיית זמר עברי. נחצ'ה יגיע היום בשעה 18:00 לפורום ריקודי עם ויענה לשאלותיכם בנושא שירים שחוברו להם ריקודי העם, מפעל מורשת הזמר העברי, פעילותו לאורך השנים ועוד.
כמידי יום רביעי ב- 21:30 תוכלו לצפות ברצועה השבועית של להקת Nova: "הלהקה" המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

yardenbm

New member
נצל"ש

אממ פורום שייגעצ ממש עצבנו אותי. אז ככה העלו שם כמה תמונות של בנים מתנשקים ו2 בנים נגעלו מזה. שבוע אחרי המנהל החדש החליט שמי שישים תמונות של הומיים יקבל אזהרה ההודעה תימחק ובמידה וזה ימשך יעוף מהפורום. זה ממש עצבן אותי דבר ראשון עצם המחשבה שזה דגילה בהומופביה ובפורום גם אם יש לו נושא יש בוא גם מקום שהוא ללא נושא ומותר לרשום שם הכל (כמובן לא דברים פוגעים) אני חושבת שלמצוא את הנושא של בנים עם בנים נושא פוגע זאת תופעה גועלית ולא צריך לעודד אותה אלא למתן אותה ועצם זה שיש חסימה של כאלה תמונות זו היא הומפביה לשמה. רציתי לעלות את זה לדיון מה אתם/ן חושבים/ות על הנושא כי לי אישית זה ממש הפריע ולמזלנו אין לנו הומיים בפורום של שייגעצ כי אם היה זה היה פוגע ומעליב. טוב בלעט מחקו את השרשור אבל בכל אופן רציתי לדעת מה הדעתכן/ם

Unaffected

New member
=\

תפני לתפוז משוב,אולי הם יעזרו לך שם. לדעתי זה ממש טיפשי כל הקטע...אולי תקבעו שמי ששמה תמונות של הומואים מתנשקים תשים סמל כלשהו בכותרת כדי להזהיר את מי שנגעל מזה?נגיד את
.

yardenbm

New member
לא סידרו את העניין

המנהלת הישנה סידרה ת'עניין ואמרה את זה נורמלי לא נגד הומיים. סתם מעניין אותי מה אנשים הפ חושבים על זה כי בי אישית זה פגע גם בלי להיות לסבית

riotgirl28

New member
מזכיר לי שאתמול

ראיתי זוג הומואים מחזיק ידיים
וזוג רוסים הומואים מתנשקיים
חמוטים

Just Angel

New member
מממ..חושבת ש..../images/Emo26.gif

הם סתם פוגעים בהומואים/לסביות בלי סיבה-מה ששונה בהם זה רק ההעדפה המינית שלהם והם בסך הכל בני אדם כמו כולם.. ו...מה מגעיל בזה?! כל אחד והנטיות שלו וזהו..שישתקו. לחסום מישהו בגלל שהוא שם תמונה כלשהי של 2 בני אדם מתנשקים?-סאקס.

EleVaTioN

New member
אע הוא נחסם?!../images/Emo129.gif

זו כבר הגזמה! אולי המנהל הומופוב? :|

SAMAR

New member
וואר איז דה לאב???

מה הולך פה? לדעתי טימטום....אוקי מותר לו לומר לא לשים תמונות...אולי יש אנשים שלא רוצים...אבל אזהרות אישיות ולהעיף...זה מוגזם...מספיק לומר, אם לא רוצים אז לא, הוא מנהל...אבל מה שהוא עושה זה באמת פוגע...כי יש אנשים החיים ככה ואוהבים את החיים האלה, והוא פוגע בהם....=/ לא לעניין....

EleVaTioN

New member
לפי דעתי..../images/Emo129.gif

יכול להיות שהמנהל צדק. זה נושא נורא רגיש והמון אנשים צוחקים עליו מזלזלים בו ובכך פוגעים באנשים אחרים יכול להיות שהאיסור על העלת תמונות כאלה נעשתה מהסיבה הפשוטה שאי אפשר להשתלט על אנשים שפוגעים וככל שיזרימו חומר כזה לפורום הם ימשיכו בשלהם לכן אם לא פותחים נושא כזה מההתחלה זה מונע מראש עימות על נושא רגיש שכזה אף פעם לא הבנתי למה אנשים מתנגדים לזה, אף פעם לא שללתי אנשים שנמשכים לאותו המין. לדעתי לכל אדם יש את הזכות לאהוב ולממש את אהבתו כפי שהוא רוצה, אוהב, ונהנה מזה ולאף אחד אחר אין זכות למתוח ביקורת על זה או לבקר אדם בגלל נטיותיו המיניות.

yardenbm

New member
לא זאת לא הייתה הסיבה

הוא מנהל חדש שלא כל כך מבין כאילו הוא ילד קטן עדיין ולא ראה את ההשלכות לעניין. הוא רצה לחסום את התמונות כי היו אנשים שפורום שזה הפריעה להם. אפחד לא לגלג או צחק על הנושא ממש לא. אני שמחה שסידרו את העניין וקיבלתי התנצלות (אישית). המנהלת השניה החליטה שהוא טועה ואמרה שאפשר לשים באוף טופיק תמונות כאלו אבל בכל אופן כדי להתחשב באנשים בפורום שלא רוצים לראות את התמונות.

Unaffected

New member
>!2ל...

<X*ל! , ה!X לX ה!3*X ד*0ק עד**ן ?!?!?!!?!?!?!!?!!!!!!!!?! תתעד<J* <פ7ה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמ...אוקיי. :O

®NuLy®

New member
כאילו שיוואוו אני לא מאמינה עלייך!

מה הקטע בלהוציא דיסק מקורי שאפשר רק לחדש שירים ולשיר שירים מהפסטגיל!!! שיוואוווווווווו לייק אל דברי איתי!! חחחחווומממההה

Unaffected

New member
צאייייייייייי צאייייייייי

מהבועה שלךךךךךךך!!!!!!! הראלוש סקעתוש הוא סווווווווווו מוכשר והוא יכול גם לכתובבבבבבבבבב שירים משלוווווווו!!!!!!!!!! אזזזז הוא יוציא דיסק משלו הכפרון שילייייי!!!!!1111 חומה XD

®NuLy®

New member
שיווו את סוווו לא מושית!!!

הראל כפרה עליו עיינים!! הוא מוכשר בטירוף!!!!!!! אבל שירים של הפסטיגל הכי שווים!!! אני יכול לעוף בלה בלה בלה!!!!!!!!!!!!!!!

Unaffected

New member
נוווווווווווווווו מה אמתרתייייי!!!!

שהראל סו מושיייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!! את לא יודעת לקרוא או מהההה?!?!!?1!?!?!?!?!?!?!1.!?!? ווווווווווישששששששששששששש רק שיר אחדדדדדדדדדד של פסטיגל שהוא רקקק רקקק רק שלווווווווווווווו!!!!!!!!!! אז הוא לא יכול לשיר אחד כל הזמן!@!!! והוא אפילו לאאאאא הוציא סינגל עדיין!!!!!111111111111111!!!!!!!11 למרות שהוא היה צריך!!!!!11111111!!!!!!!! אם כבר!@ הוא צריל להוציא את כל השירים שלו בכ"כ (אבל רק סולואיםםםם) בדיסקקקקקקקקק !!!!! עכשיו סתמי כפרות !!!! הראל תעשה לי שינייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה