היום בתפוז אנשים

משחקון בארון ../images/Emo70.gif

קראו את כל השאלות ואז ענו. הכי מוכשר: הכי חתיך: שיר הכי יפה באורוויזיון? מה שמך? מתי נולדת? באיזו עיר נולדת? מי היה האליל הראשון שלך? כמה פעמים התאהבת? כמה פעמים התאהבו בך? באיזו כתה אתה? מה הממוצע שלך? המבחן הכי גרוע: המבחן הכי טוב: המקצוע הכי גרוע: המקצוע הכי טוב: מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מה החלום שלך? (חוץ מלפגוש את הראלי) איזה חוג יש לך עכשיו? מה התחביבים שלך? מי המורה הכי טובה שהייתה לך? מי המורה הכי גרועה שהייתה לך? במספר הכי עגול שיש: מספר המזל שלך: החבר הכי טוב שלך: החבר הכי מניאק שלך: כמה חברים היו לך? איזו מגמה אתה לוקח\תיקח\לקחת: איזה נעליים אתה לובש עכשיו: איזה ג'ינס אתה לובש עכשיו? איזו חולצה אתה לובש עכשיו? מה השעה עכשיו? ועכשיו? ועכשיו? "בסדר, הבנתי" או "יאללה תחזור על זה עוד פעם! מה אני מטומטמם?" "תודה" או "תודה רבה "בבקשה" או "על לא דבר"- שבועות או פורים? פסח או חנוכה? קיץ או סתיו? חורף או אביב? מסנ או איסי? אי מייל או דואר? עכשיו, תענו על השאלה הראשונה ואחרונה.

חבר'ה תעודדו אותי!!!

נבחנתי למגמת קולנוע בתיכון לפני שבוע, אמרו לי שאני אקבל תשובה תוך שבוע-עשרה ימים, ועדיין לא קבלתי. הקטע הוא ששכן שלי מהשכבה אמר לי ששישה ילדים כבר קבלו אצלם תשובה חיובית, ואני חושבת שלא התקבלתייי

Tם לא התקבלת יודיעו לך!!!

ככה שלהירגע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קחי תזמן... הם בטוח יודיעו לך אם כן או לא... ובהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בהצלחה מותק! ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

אין לי מושג איך זה הולך באמת.. ומה זה אומר אם עדיין לא קיבלת תשובה.. אבל בכל מיקרה - המון הצלחה!! ותנסי לחשוב שהכל לטובה! לי זה עוזר

אל תדאגי,

הם לא קיבלו רק 6 ילדים, נכון? פשוט לוקח להם זמן, כי יש להם מלאמלאמלאמלאמלא מגמות וילדים להודיע להם!

Danielushhhh

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo25.gif

גם אם לא התקבלת יודיעו לך קרה את זה להרבה ילדים מהשכבה שלי שלא הודיעו להם ובסוף הם התקבלו

i love skat

New member
קודם כל...

בהצלחה.... ודבר שני אל תדאגי כי הם בטוח יודיעו לך.. גם אם כן וגם אם לא... אז לא להילחץץ

לא התקבלתי

כל אלה שהתקבלו מכל בתי הספר כבר הודיעו להם... אבל לא נורא, אני לא מאוכזבת, אני רק כועסת על הבית ספר הזה שלא מודיע לילדים שהם לא התקבלו!
ילדים מחכים שבועות במתח ורק שהם מתקשרים לתיכון, אז מודיעים להם שהם לא התקבלו??? אני יגיד לאמא שלי להתקשר אליהם ולצעוק עליהם!

אוי זה ממש לא בסדר!

חוצפה! תתלוננו עליהם, מה זה השטויות האלה? אצלנו מודיעים לכולם בהרשמה עצמה, אין כזה דבר!

יאא איזה חוצפה הם צריכים להודיע ל

מי שלא התקבל אני הייתי אומרת לאמא שלי ומה היא היתה עושה להם עדיף לא לדעת!!!!!!!!!!!!1

זה בסדר

אני לא עצובה או משהו, רק כועסת שהם לא הודיעו לי שאני לא התקבלתי ואני צריכה לנחש.

למעלה