עונה
אז ככה אני יודעת שצריך לענות על השאלה הראשונה והאחרונה אבל בא לי לענות על הכל הכי מוכשר: הראל סקעת הכי חתיך:הראל סקעת שיר הכי יפה באורוויזיון? שירי מיימון- השקט שנשאר מה שמך? רעות באיזו עיר נולדת? חיפה מי היה האליל הראשון שלך? שלמה ארצי כמה פעמים התאהבת? 1 כמה פעמים התאהבו בך? 2 באיזו כתה אתה? ט מה הממוצע שלך? בפעם האחרונה 91 המבחן הכי גרוע: פיזסיקה שנה שעברה- 36 המבחן הכי טוב: 97 הששנה במתמטיקה הייתי מאושרת. המקצוע הכי גרוע: גיאוגרפיה המקצוע הכי טוב: היסטוריה וביולוגיה מה תרצה להיות כשתהיה גדול? רופאה או פסיכולוגית מה החלום שלך? (חוץ מלפגוש את הראלי): להיות מאושרת איזה חוג יש לך עכשיו? תיאטרון מה התחביבים שלך? לשיר, לשחק, מחשב מי המורה הכי טובה שהייתה לך? המחנכת בכיתה ו'. מי המורה הכי גרועה שהייתה לך? המורה לפיסיקה מספר המזל שלך: אין החבר הכי טוב שלך: קרן החבר הכי מניאק שלך: לא רוצה להגיד למקרה שיראה את זה כמה חברים היו לך? 2 איזו מגמה אתה לוקח\תיקח\לקחת: מדעית. איזה נעליים אתה לובש עכשיו: יחפה איזה ג'ינס אתה לובש עכשיו? לא גינס איזו חולצה אתה לובש עכשיו? פיגמה מה השעה עכשיו? 4 וחצי בצהריים ועכשיו? עדיין וחצי ועכשיו? עדיין וחצי "בסדר, הבנתי" או "יאללה תחזור על זה עוד פעם! מה אני מטומטמם?" יאללה תחזור על זה עוד פעם "תודה" או "תודה רבה תודה רבה "בבקשה" או "על לא דבר"- בבקשה שבועות או פורים? שבועות פסח או חנוכה? חנוכה קיץ או סתיו? סתיו חורף או אביב? אביב מסנ או איסי? מסן אי מייל או דואר? דואר