היום בתפוז אנשים

shahar s

New member
../images/Emo98.gif|../images/Emo13.gif../images/Emo4.gif../images/Emo8.gif../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif../images/Emo3.gif../images/Emo99.gif

אין לי משהו מעניין לעשות אז... זאת התוצאהה.. הכי מוכשר:הראל.. הכי חתיך:הראלל.. שיר הכי יפה באורוויזיון? אממ.. לא זוכרת איך קוראים לו.. מה שמך?שחר מתי נולדת?7/7/91 באיזו עיר נולדת?פ"ת מי היה האליל הראשון שלך? האמת שהראלל. היחיד והמיוחד כמה פעמים התאהבת?קשה לספור כמה פעמים התאהבו בך?אין לי מושג.. באיזו כתה אתה?ח' מה הממוצע שלך?88 המבחן הכי גרוע:38 =אנגלית המבחן הכי טוב:100= מתמטיקה המקצוע הכי גרוע:ערבית המקצוע הכי טוב:ספרותת מה תרצה להיות כשתהיה גדול?רופאה מה החלום שלך? (חוץ מלפגוש את הראלי) להיות מאושרתת איזה חוג יש לך עכשיו? תנועת נוער.! ה-נ-ו-ע-ר ה-ע-ו-ב-ד מה התחביבים שלך?לרקוד..!!!!! מי המורה הכי טובה שהייתה לך?רינה.. חחח.. מי המורה הכי גרועה שהייתה לך?לאת... בעע.. מורה ששנאהה אותיי מספר המזל שלך:7 החבר הכי טוב שלך:רוית החבר הכי מניאק שלך:לינויי ה**** כמה חברים היו לך?הרבההה איזו מגמה אתה לוקח\תיקח\לקחת:אומנות איזה נעליים אתה לובש עכשיו: יחפה איזה ג'ינס אתה לובש עכשיו?בוקסרר איזו חולצה אתה לובש עכשיו? של בצפר.. אדומה.. עם זה משנה מה השעה עכשיו?16:00 בדיוק! ועכשיו?כנ"ל ועכשיו?כנ"ל "בסדר, הבנתי" או "יאללה תחזור על זה עוד פעם! מה אני מטומטמם?" הבנתיי..! הבנתיי!! "תודה" או "תודה רבה תודה רבה.. כזאת אניי "בבקשה" או "על לא דבר"-בקשה! שבועות או פורים?שבועות פסח או חנוכה?חנוכה... מצות=גהינום קיץ או סתיו?קיץ חורף או אביב?אביב מסנ או איסי?איסי אי מייל או דואר?וואטאברר

shahar s

New member
לא..

אני ראיתי שכתוב לענות על הראשונה והאחרונה פשוט משעמםם ליי....

ReuT C

New member
עונה

אז ככה אני יודעת שצריך לענות על השאלה הראשונה והאחרונה אבל בא לי לענות על הכל הכי מוכשר: הראל סקעת הכי חתיך:הראל סקעת שיר הכי יפה באורוויזיון? שירי מיימון- השקט שנשאר מה שמך? רעות באיזו עיר נולדת? חיפה מי היה האליל הראשון שלך? שלמה ארצי כמה פעמים התאהבת? 1 כמה פעמים התאהבו בך? 2 באיזו כתה אתה? ט מה הממוצע שלך? בפעם האחרונה 91 המבחן הכי גרוע: פיזסיקה שנה שעברה- 36 המבחן הכי טוב: 97 הששנה במתמטיקה הייתי מאושרת. המקצוע הכי גרוע: גיאוגרפיה המקצוע הכי טוב: היסטוריה וביולוגיה מה תרצה להיות כשתהיה גדול? רופאה או פסיכולוגית מה החלום שלך? (חוץ מלפגוש את הראלי): להיות מאושרת איזה חוג יש לך עכשיו? תיאטרון מה התחביבים שלך? לשיר, לשחק, מחשב מי המורה הכי טובה שהייתה לך? המחנכת בכיתה ו'. מי המורה הכי גרועה שהייתה לך? המורה לפיסיקה מספר המזל שלך: אין החבר הכי טוב שלך: קרן החבר הכי מניאק שלך: לא רוצה להגיד למקרה שיראה את זה כמה חברים היו לך? 2 איזו מגמה אתה לוקח\תיקח\לקחת: מדעית. איזה נעליים אתה לובש עכשיו: יחפה איזה ג'ינס אתה לובש עכשיו? לא גינס איזו חולצה אתה לובש עכשיו? פיגמה מה השעה עכשיו? 4 וחצי בצהריים ועכשיו? עדיין וחצי ועכשיו? עדיין וחצי "בסדר, הבנתי" או "יאללה תחזור על זה עוד פעם! מה אני מטומטמם?" יאללה תחזור על זה עוד פעם "תודה" או "תודה רבה תודה רבה "בבקשה" או "על לא דבר"- בבקשה שבועות או פורים? שבועות פסח או חנוכה? חנוכה קיץ או סתיו? סתיו חורף או אביב? אביב מסנ או איסי? מסן אי מייל או דואר? דואר

../images/Emo6.gif

בדיוק לפני כמה ימים המורה שלי הביאה לנו אותו דבר ונפלתי בפח
. והיום קראתי עד הסוף וראיתי שצריך לענות רק על הראשונה והאחרונה
. אז- הכי מוכשר
שירי,הראל. אימייל או דואר
אימייל
.

Danielushhhh

New member
../images/Emo45.gifגם לי זה היה../images/Emo6.gif

ולא הבנתי איך ילדים סיימו כל כך מהר

היום בתפוז אנשים ../images/Emo170.gif

ציפי גון-גרוס, סופרת ופסיכולוגית, מחברת ספרים רבים, ביניהם "הורים מתגייסים" תשיב לשאלות במגוון נושאים הנוגעים לחיבור בין פסיכולוגיה והשירות הצבאי הערב בשעה 20:00 בפורום הורים לחיילים. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו.
פרופסור גיורא פילר, מנהל היחידה להפרעות שינה בילדים בבית החולים רמב"ם אשר כוללת את מעבדת השינה של הטכניון, יענה הערב בשעה 21:00 בפורום הפרעות קשב ADHD על שאלות בנושא שינה והפרעות שינה בילדים . אתם מוזמנים לצרף את שאלותיכם לשרשור השאלות שכבר נפתח
פורום איכות סביבה מכריז על תחרות ססמאות להעלאת המודעות נגד כריתת עצים למדורות ל"ג בעומר. אתם מוזמנים להציע את הסיסמה שלכם!

למעלה