היום בתפוז אנשים

bad astronaut

New member
עונה:

שם: ורליה [ואל] גיל: 15 וחודשיים? עיר: בת ים מספר תעודת זהות: חחחח סתם סתם תירגעו מאכל אהוב: פיצה ולזנייה [ררר] הרגל: להכניס דברים לפה, להוציא כצוות מפוצלים [כבר לא ממש] שיר אהוב: למה אתם עושים לי את זה? להקה אהובה(אחת): נו באמת?!? מי הפייב שלכם ס"פ: אממ אין לי מועף P= שיר אהוב של ס"פ: אמממ PERFECT WORLD קליפ אהוב של ס"פ: איים ג'סט אה קיד ואיי דונט וואנה טינק הבאוט יו... פשוט קליפים מעניינים וקורים בהם הרבה דברים! שיר אהוב של מקפליי: מקפליי? קליפ אהוב של מקפליי: אה?
דיויד או סאב?
פייר או צאק?
איך גיליתי את ס"פ? דיסק שולרי הביאה לי כמה פוסטרים יש לי בחדר, של מי?: 18 ועוד 4 קטנים שקיבלתי עם הדיוידי... של סימפל,גוד שארלוט,בלינד,גרין דיי, מיי קימיקל וליקנין. תולה אותם על הקירות?:נופ... על הקלת של הארון ואיזה 4 על הזה של הסיפרייה ארץ אהובה (חוץ מישראל): ארהב... זה נשמע מעניין אתם נוסעים לחו"ל. לאיזה מדינה תרצו לטוס? ארהב! טיסה או נסיעה? טיסה 3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: בגדים, מחשב ואוכל. ניראה לי החלום שלכם: נמ... באיזה תחום תרצו להשתלב/מה תרצי להיות בעתיד? לא יודעת! אני לא יודעת מה נ רוצה לעולם לא אהיה: הכוונה במקצוע? מקצוע אהוב: היסטוריה אבל זה היה רק בגלל המורה עכשיו זה אף מקצוע! בצפר מה אתם רוצים ממני? מקצוע שנוא:מתמטיקה!

Just a Kid 3

New member
נמנמ ני...

שם: פאינה
גיל: בספטמבר 16. עיר: נצרת עילית מספר תעודת זהות: חחחח סתם סתם תירגעו מאכל אהוב: הממ... פיצה? לוידעת... הרגל: הממ.. נמ...
שיר אהוב: יש הרבה ... להקה אהובה(אחת): מה אחת? מי הפייב שלכם ס"פ: הממ.. אין לי אחד... שיר אהוב של ס"פ: לא יכולה לבחור אחד. זה כל הזמן משתנה. קליפ אהוב של ס"פ: הממ.. איים ג'סט אה קיד? שיר אהוב של מקפליי: אה? קליפ אהוב של מקפליי: מה? דיויד או סאב? הממ... שניהם
פייר או צאק? זה צ'אק! וגם שניהם. איך גיליתי את ס"פ? הקליפ של וולקאם טו מיי לייף כמה פוסטרים יש לי בחדר, של מי?: אין לי. רק צבעתי לפני כמה שבועות
תולה אותם על הקירות?: נמ ארץ אהובה (חוץ מישראל): הממ.. לוידעת.. אתם נוסעים לחו"ל. לאיזה מדינה תרצו לטוס? כנ"ל טיסה או נסיעה? תלוי לאן 3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: הממ... דיסקמן ודיסקים, אוכל, בגדים החלום שלכם: לוידעת באיזה תחום תרצו להשתלב/מה תרצי להיות בעתיד? לוידעת לעולם לא אהיה: לוידעת מקצוע אהוב: אין לי כוח לחשוב. אני עייפה. מקצוע שנוא: כנ"ל

below the bed

New member
אני

שם: אייל גיל: בסוף אוגוסט 14 עיר: חולון מספר תעודת זהות: לאד'ע מאכל אהוב: דאבל צ'יז בורגר=] הרגל: סקייט...ולהיות עם חברה שלי שיר אהוב: yesterday feeling - the used להקה אהובה(אחת): saves the day מי הפייב שלכם ס"פ: הא? שיר אהוב של ס"פmy alien? קליפ אהוב של ס"פ: שיר עצוב כזה עם תאונת דרכים :p שיר אהוב של מקפליי: אה? קליפ אהוב של מקפליי: מה? דיויד או סאב? אנג'לינה ג'ולי פייר או צאק? אנג'לינה ג'ולי איך גיליתי את ס"פ? תמיד הכרתי לא יודע מאיפה... כמה פוסטרים יש לי בחדר, של מי?:25 פוסטרים.... ואין לי כוח לפרט... ארץ אהובה (חוץ מישראל): צרפת\אר'הב אתם נוסעים לחו"ל. לאיזה מדינה תרצו לטוס? אר'הב טיסה או נסיעה?נסיעה... אבל בלי בחילה 3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: דיסקמן.דיסקים.אוזניות החלום שלכם: ש...יהיה לי טוב.. כנ'ל כך לכולנו =] באיזה תחום תרצו להשתלב/מה תרצי להיות בעתיד? עיצוב לעולם לא אהיה: סוס ים מקצוע אהוב: אוהב את כולם =] מקצוע שנוא: אוהב את כולם =] וסתם תמונה שחשבתי שצריך טיפה לשנות

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif אני../images/Emo9.gif

שם: לירון ענבל גיל: יום שלישי הבא, 16
עיר: ירושלים מספר תעודת זהות: חחחח סתם סתם תירגעו -
מאכל אהוב: כלמיני... ספגטי בעיקר הרגל: לשיר
שיר אהוב: יש הרבה להקה אהובה(אחת): יש יותר מדי... אז בלו... וHIM. מי הפייב שלכם ס"פ: סאב
שיר אהוב של ס"פ: Perfect קליפ אהוב של ס"פ: Untitled שיר אהוב של מקפליי: חח מה הקשר? קליפ אהוב של מקפליי: ^^ דיויד או סאב? סאב
פייר או צאק? פייר איך גיליתי את ס"פ? שמעתי את אדיקטד... וזהו
כמה פוסטרים יש לי בחדר, של מי?: יש לי כמה, של כלמיני תולה אותם על הקירות?: כה ארץ אהובה (חוץ מישראל): פינלנד
,בריטניה
אתם נוסעים לחו"ל. לאיזה מדינה תרצו לטוס? פינלנד
טיסה או נסיעה? נסיעה [כי אפשר לפתוח את החלונות ולהרגיש את כל הרוח, ולשמוע מוזיקה בפול ווליום... וכייפ בקיצור
] 3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: סכין,MP3,דפים [וזה בא יחד עם עט
] החלום שלכם: להיות זמרת
באיזה תחום תרצו להשתלב/מה תרצי להיות בעתיד? זמרת
לעולם לא אהיה: שאלה טובה
מקצוע אהוב: היסטוריה,אומנות,אנגלית מקצוע שנוא: לשון

G i N g N i T

New member
באלי../images/Emo54.gif

שם:אור גיל: 13 וחצי -כמעט 14 עיר: יבנה - פיכס מספר תעודת זהות: חחחח סתם סתם תירגעו ממ שיהיה מאכל אהוב: ספגטי\פסטה\פיצה הרגל: ללעוס דברים שיר אהוב: בא בתקופות להקה אהובה(אחת): ג"ש מי הפייב שלכם ס"פ: דיוויד שיר אהוב של ס"פ: פרפקט קליפ אהוב של ס"פ: אייד דו אניסינג שיר אהוב של מקפליי: איכ.. לא אוהבת מקפליי קליפ אהוב של מקפליי: אהמ דיויד או סאב? דייויד פייר או צאק? פייר איך גיליתי את ס"פ? ממ כתבה במעריב לנוער כמה פוסטרים יש לי בחדר, של מי?: 6 ותמונה קטנה על הקיר.. אבל יש עוד שתיים שצריך לתלות תולה אותם על הקירות?: לא.. ארון ארץ אהובה (חוץ מישראל): ארה"ב וקנדה אתם נוסעים לחו"ל. לאיזה מדינה תרצו לטוס? ^ או באירופה טיסה או נסיעה? טיסה 3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: MP3, ספר ממש ממש טוב ולא יודעת.. החלום שלכם:בריאות באיזה תחום תרצו להשתלב/מה תרצי להיות בעתיד? לא יודעת לעולם לא אהיה: רופאה מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא : ספרות

shoohy

New member
../images/Emo11.gifיוון זה קעקי../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

שם:שחר/שוחי/שוחע גיל:13 עשרה חודשים ויום...XD באמת..:p עיר:בלה לא חשוב... מספר תעודת זהות: חחחח סתם סתם תירגעו....whatever מאכל אהוב:לא יודע.. הרגל:לא יודע... שיר אהוב:ואואואואו יש מיליונים..:p להקה אהובה(אחת):גוד שאלוט...
דה יוזד
ואינמי
... זובי אחד..:p מי הפייב שלכם ס"פ:אין
שיר אהוב של ס"פ:לא יודע... קליפ אהוב של ס"פ:לא יודע..נראה לי שאט אפ.. שיר אהוב של מקפליי::S פיכסע לא שומע קליפ אהוב של מקפליי:לא שומע לא רואה.. דיויד או סאב?דיויד.. פייר או צאק?לא יודע נראה לי פייר.. איך גיליתי את ס"פ?חברה.. כמה פוסטרים יש לי בחדר, של מי?:שניע אני אספור...36 ועוד מלא תמונות קטנות..^^ תולה אותם על הקירות?:אהא.. ארץ אהובה (חוץ מישראל):פיכסע לא אוהב ישראל....ארה"ב...או אנגליה..:p אתם נוסעים לחו"ל. לאיזה מדינה תרצו לטוס?ארה"ב...או אנגליה..:p טיסה או נסיעה?טיסה.... 3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד:מחשב עם אינטרנט..את דייב האייפוד שלי...ופוסטר של ג"ש..XD החלום שלכם:לא יודע באיזה תחום תרצו להשתלב/מה תרצי להיות בעתיד?לא יודע
לעולם לא אהיה:לא יודע.. מקצוע אהוב:לא יודע.. מקצוע שנוא:כולם

קרניjack

New member
אני../images/Emo104.gif

שם:קרן גיל: חסוי בשביל ולרי עיר: חסוי
מספר תעודת זהות: חחחח סתם סתם תירגעו מאכל אהוב: יש הרבה
בעיקר לזניה
הרגל: לשמוע מוזיקה.....
שיר אהוב: יש הרבה....... להקה אהובה(אחת):MY CHEMICAL ROMANCE, SP מי הפייב שלכם ס"פ: סאב/דיוויד נראה לי שיר אהוב של ס"פ:U DONT MEAN ANYTHING קליפ אהוב של ס"פ: IM JUST A KID שיר אהוב של מקפליי:ROM ON THE THIRD FLOOR קליפ אהוב של מקפליי: OVIOUSLY איך שכותבים את זב
דיויד או סאב?חחח קשה מדיי
פייר או צאק? פייר איך גיליתי את ס"פ? בעיקר מהסרט כמה פוסטרים יש לי בחדר, של מי?: בערך 16 ועוד הרבה תמונות תולה אותם על הקירות?:מן הסתם ארץ אהובה (חוץ מישראל): אין כמו הבית
....מממ...ארה"ב/אוסטרליה אתם נוסעים לחו"ל. לאיזה מדינה תרצו לטוס? לא אכפת לי איזה אארץ, העיק שתיהיה שם הופעה טובה
טיסה או נסיעה? נסיעה 3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד:קשה...
החלום שלכם: ללכת להופעה של MCR (כרגע) באיזה תחום תרצו להשתלב/מה תרצי להיות בעתיד? אין לי מושג, אולי משהו באומנות... לעולם לא אהיה: מורה
איככסססס מקצוע אהוב: ספרות מקצוע שנוא: מתמטיקה

למעלה