היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo163.gif

יאיר שמר, הומואופת קלאסי, ויו"ר העמותה למקצועות בריאות משלימים יענה לשאלותיכם היום בשעה 16:00 בפורום רפואה משלימה. אתם מוזמנים להעלות את שאלותיכם.
רוצים לדבר עם מי שאחראי על הפרסום הסמוי בטלוויזיה שלכם? הערב בשעה 17:00 יגיע יובל לב, מנהל התוכן השיווקי במשרד הפרסום מקאן אריקסון לפורום שיווק ופרסום ויענה לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו.
חברי להקת "שבע" מגיעים לענות לשאלותיכם בפורום המעריצים. האירוח יתקיים בשעה 19:00. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=35357
יובל גולן, דני בזנר וציקי שני, שליוו את המירוץ השנה, יתארחו הערב בשעה 20:00 בפורום אופני כביש - טור דה פראנס ויספרו חוויות מהטור דה פראנס.
הסתכסכתם והשלמתם? מגיע לכם פרס! בואו להשתתף בתחרות סיפורי הסכסוכים של פורום להרגיש טוב! ולזכות בספר "השטן שבינינו" http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=12&msgid=57664970
מאור כהן, המגלם את דמותו של שחר מ"טלנובלה בע"מ", מגיע להתארח live ב- blogtv. האירוח יתקיים מיד לאחר שידור הפרק היומי, ב 20:50. לפרטים נוספים על מאור כהן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=35358 לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv

נצלש- שאלון!

(לקוח מפורום באסטד עם קצת שינויים) כי יבש אז............ שם: גיל: עיר: מספר תעודת זהות: חחחח סתם סתם תירגעו מאכל אהוב: הרגל: שיר אהוב: להקה אהובה(אחת): מי הפייב שלכם ס"פ: שיר אהוב של ס"פ: קליפ אהוב של ס"פ: שיר אהוב של מקפליי: קליפ אהוב של מקפליי: דיויד או סאב? פייר או צאק? איך גיליתי את ס"פ? כמה פוסטרים יש לי בחדר, של מי?: תולה אותם על הקירות?: ארץ אהובה (חוץ מישראל): אתם נוסעים לחו"ל. לאיזה מדינה תרצו לטוס? טיסה או נסיעה? 3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: החלום שלכם: באיזה תחום תרצו להשתלב/מה תרצי להיות בעתיד? לעולם לא אהיה: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא:

imri2

New member
תשובות

שם: אמרי גיל: 19 (זקן יחסית פה) עיר: מצר. זה קיבוץ (חור). מאכל אהוב: פיצה הרגל: לבדוק שהדלת נעולה לפני שאני הולך לישון שיר אהוב: untiteld להקה אהובה: גרין דיי שיר אהוב של סופ"ש: אין פייב שלכם ס"פ: לא הבנתי קליפ אהוב של סופ"ש: אין שיר אהוב של מקפליי: אין קליפ אהוב של מקפליי: אין דיויד או סאב: דיויד פייר או צ'אק: פייר איך גיליתי את ס"פ: בקליפ "וולקאם טו מיי לייף" כמה פוסטרים יש לי בחדר: אם הכוונה לפוסטרים של ס"פ , אז אין לי. ארץ אהובה חוץ מישראל: אנגליה. לאיזה מדינה תרצו לטוס: אנגליה, איטליה. טיסה או נסיעה: טיסה. 3 דברים שהייתי לוקח לאי בודד: דיסקמן (כולל הרבה דיסקים), חבר, הליקופטר כדי לברוח משם. באיזה תחום תרצה להשתלב\ מה תרצה להיות בעתיד: כדורגלן. לעולם לא אהיה: רואה חשבון או עורך דין מקצוע שנוא: פרשן בחדשות.

אמ..

לא כתבתי סופ"ש כתבתי ס"פ (סימפל פלאן), והתכוונתי מי המועדף שלך. *קטנונית*

imri2

New member
untiteld זה המועדף.

לפני כמה שבועות הייתי בחנות והיה ת'דיסק האחרון של ס"פ. התלבטתי אם לקנות (גם חשבתי על החשד של גרין דיי) ובסוף החלטתי שלא, ואני קצת מצטער על זה עכשיו.

מזדהה.

(זה קרה לי עם גוד שארלוט), אבל אני בקניון מחר אז אני יקנה. סוף סוף מישהו מחובר! *מאושרת* אתה לא במפגש?

imri2

New member
לא, אני לא במפגש.

למה את לא הלכת? כמה זמן את בפורום?

חודש ומשהו (בערך).

יש היום לבן דוד שלי בר מיצווה ולא יכולתי להבריז.
טוב נו, פעם הבאה. מה איתך? למה לא באת? איך החיים?

imri2

New member
באסה לך.

בר מצווה וכל אירוע משפחתי כמעט זה דבר מעיק, בשבילי. לא באתי למפגש כי אני חדש בפורום וכי אני זקן יחסית (19). לגבי החיים, כרגע מבחינתי הם די בזבל.

זה לא כל כך מעיק,

פשוט לא רציתי להפסיד. ואתה לא כל כך זקן, הרוב פה בני 17-18 (נראה לי) פשוט משעמם פה רצח......

Hard To Beat

New member
I'm also here...

שם:הגר גיל:אוגוסט,14 עיר:ירושלים מספר תעודת זהות: חחחח סתם סתם תירגעו מאכל אהוב:שניצל הרגל:לסדר את החדר כל יום
שיר אהוב:כרגע-The Rasmus-No Fear להקה אהובה(אחת):גרין דיי מי הפייב שלכם ס"פ:סאב שיר אהוב של ס"פ:Untitled קליפ אהוב של ס"פ:אין דיויד או סאב?סאב פייר או צאק?פייר איך גיליתי את ס"פ?Don't wanna think about you כמה פוסטרים יש לי בחדר, של מי?:המון,לא רואים קיר תולה אותם על הקירות?:דהההה ארץ אהובה (חוץ מישראל):חה!אני שונאת את ישראל.אירלנד אתם נוסעים לחו"ל. לאיזה מדינה תרצו לטוס?אירלנד טיסה או נסיעה?נסיעה 3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד:דיסקמן,אוכל וחברה החלום שלכם: באיזה תחום תרצו להשתלב/מה תרצי להיות בעתיד? לעולם לא אהיה:מורה מקצוע אהוב:היסטוריה מקצוע שנוא:תנ"ך

SPFAN

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: יווונתן גיל: עודמעט 14 עיר: מכבים מספר תעודת זהות: חחחח סתם סתם תירגעו מאכל אהוב: הממ מנגוווו הרגל: אין
שיר אהוב: Seether feat. Amy Lee - Broken להקה אהובה(אחת): Good Charlotte (אני מבין שזה ברור שס"פ) מי הפייב שלכם ס"פ: הממ אין שיר אהוב של ס"פ: פרפקט קליפ אהוב של ס"פ: אנטייטלד שיר אהוב של מקפליי: Not Alone קליפ אהוב של מקפליי: You've Got A Friend דיויד או סאב? דיוויד פייר או צאק? פייר איך גיליתי את ס"פ? שלחו לי את WTML ומאז התחלתי לשמוע שירים
כמה פוסטרים יש לי בחדר, של מי?: המ אחד שלא תלוי של GC
תולה אותם על הקירות?: חח לא ארץ אהובה (חוץ מישראל): אנגליהההה אתם נוסעים לחו"ל. לאיזה מדינה תרצו לטוס? אנגליההה טיסה או נסיעה? טיסה 3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: אמממ לא דע
החלום שלכם: לונדוווון באיזה תחום תרצו להשתלב/מה תרצי להיות בעתיד? לא דע
לעולם לא אהיה: הממ גם לא דע
אני לא דע כלום הא? מקצוע אהוב: אנגלית ומתמטיקה מקצוע שנוא: תנ"ך

Dorin555

New member
עונה

שם: דורין גיל: 14 עיר: הרצליה מספר תעודת זהות: חחחח סתם סתם תירגעו מאכל אהוב: פופקורן הרגל: הרבה שיר אהוב: הרבה להקה אהובה(אחת): ס"פ מי הפייב שלכם ס"פ: אממ פייר ודיוויד שיר אהוב של ס"פ: קשה קליפ אהוב של ס"פ: im just a kid וdont wanna think about you שיר אהוב של מקפליי: אין קליפ אהוב של מקפליי: אין דיויד או סאב? דיוויד פייר או צאק? פייר איך גיליתי את ס"פ? לא זוכרת כמה פוסטרים יש לי בחדר, של מי?: אינלי תולה אותם על הקירות?: איןן ארץ אהובה (חוץ מישראל): אין אתם נוסעים לחו"ל. לאיזה מדינה תרצו לטוס? הונגריה טיסה או נסיעה? טיסה 3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: מחשב, חבר, מיטה החלום שלכם: אין באיזה תחום תרצו להשתלב/מה תרצי להיות בעתיד? אינלי מושג לעולם לא אהיה: לאדעת מקצוע אהוב: חנ"ג
מקצוע שנוא: חשבון טוב זהוו...

בטלקאפ

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם:בת-אל גיל:עוד 98 יום 15
עיר:ר"ג מספר תעודת זהות: חחחח סתם סתם תירגעו מאכל אהוב:שניצל תירס
הרגל:המ שיר אהוב:יש הרבה[!] להקה אהובה(אחת):מזה אחת?! מי הפייב שלכם ס"פ:סאב שיר אהוב של ס"פ:וולאקם תו מי לאיף קליפ אהוב של ס"פ:המממ שיר אהוב של מקפליי:הא קליפ אהוב של מקפליי:הא דיויד או סאב?סאב
פייר או צאק?פייר איך גיליתי את ס"פ?דרך ידיד כמה פוסטרים יש לי בחדר, של מי?:המ אין לי הרבה:S. יש של גודשארלוט,אוונסנס,לינקין,ס"פ. זהו:[ תולה אותם על הקירות?:כה נו מה. ארץ אהובה (חוץ מישראל):הולנד
אתם נוסעים לחו"ל.כן לאיזה מדינה תרצו לטוס?לא יודעת. טיסה או נסיעה?טיסה
3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד:מחשב,מוזיקה,בטריות. חח החלום שלכם:המ איןO___0 באיזה תחום תרצו להשתלב/מה תרצי להיות בעתיד?לא יודעת
לעולם לא אהיה:קצבית[?] מקצוע אהוב:ספרות מקצוע שנוא:מת':S

עונה

שם: בן גיל: 15 וחצי עיר: גבעתיים מספר תעודת זהות: 201549573 מאכל אהוב: המבורגר בלי המבורגר
הרגל: לריב עם אוחתי שיר אהוב: רוני -אדוני.. סתם נו.. להקה אהובה(אחת): סימפל מי הפייב שלכם ס"פ: ? שיר אהוב של ס"פ: פרפקט קליפ אהוב של ס"פ: איים ג'אסט א קיד שיר אהוב של מקפליי: קליפ אהוב של מקפליי: דיויד או סאב? דיויד פייר או צאק? פייר איך גיליתי את ס"פ? הלכתי לטיל ושמעתי קולות מתחת לאבן, הרמתי, וגיליתי.. כמה פוסטרים יש לי בחדר, של מי?: תולה אותם על הקירות?: ארץ אהובה (חוץ מישראל): בוחרה אתם נוסעים לחו"ל. לאיזה מדינה תרצו לטוס? בוחרה? טיסה או נסיעה? נסיעה 3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: סירה ושני משוטים
החלום שלכם: זה סוד באיזה תחום תרצו להשתלב/מה תרצי להיות בעתיד? וטרינר לעולם לא אהיה: וטרינר מקצוע אהוב: ביולוגיה מקצוע שנוא: חינוך מיני, ספורט

Just TalTi

New member
אני!

שם: טלי גיל: 15 וחצי עיר: סטריטס מספר תעודת זהות: *נרגעת* מאכל אהוב: פסטה הרגל: לצחוק :O שיר אהוב: אוהו להקה אהובה(אחת): אוהו מי הפייב שלכם ס"פ: סאב שיר אהוב של ס"פ: אוהו קליפ אהוב של ס"פ: אוהו שיר אהוב של מקפליי: מה? קליפ אהוב של מקפליי: מה? דיויד או סאב? סאב פייר או צאק? פייר איך גיליתי את ס"פ? שיר כמה פוסטרים יש לי בחדר, של מי?: המון. אבל אני עוברת חדר. לא רוצה תפוסטרים האלה :( תולה אותם על הקירות?: כבר לא
ארץ אהובה (חוץ מישראל): הכל אתם נוסעים לחו"ל. לאיזה מדינה תרצו לטוס? אנגליה [יום ראשון יום ראשון!] טיסה או נסיעה? טיסה מה.. 3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: הרבה החלום שלכם: שהחלומות שלי יתגשמו
באיזה תחום תרצו להשתלב/מה תרצי להיות בעתיד? הממ.. לעולם לא אהיה: הממ.. מקצוע אהוב: אין לי כוח לחשוב מקצוע שנוא: כנ"ל

SPFAN

New member
את גם נוטשת אותי ../images/Emo10.gif

אני צריך להכין לך מכתב טיסה חחחחח

למעלה