היום בתיתורה....

chili3

New member
אנחנו היינו בשמורת פורה והיה מדהים

באמת אחלה יום לקצת טבע

אוי, היפה במקומות

השמורה של הקיבוץ שלי , היקר והנשכח כמעט...... היו כבר כלניות? ראיתם את העיריות ואת האירוסים ואת הצמר? אגב, אחד המקומות המלאים ביותר בעקרבים שונים. אבל עכשיו קצת קר להם. ראיתם את בתרונות הלס? נו באמת, תכף המפוזרת תפגין פולניות ותתחיל להזיל דמעות געגועים. כל כך מתגעגעת לנוף ההוא שקשה לדמיין לעתים, אפילו המוני הפרחים שראינו היום סביב יער בן שמן ובתוכו לא התקרבו ביופיים ליופי של הבית.

chili3

New member
../images/Emo12.gif עקרבים? ואני נתתי לשיר לזחול

חופשי בשטח! טוב שלא אמרת לי לפני, אז הילדה לא היתה נוגעת בקרקע. היה באמת יפה, הכל ירוק ופורח. מבטיחה לפרסם פה תמונות עוד כמה ימים.

אמברון

New member
אנחנו היינו בפורה בשבוע שעבר

ואני כמו המפוזרת - מטורפת על האזור הזה! מרגישה שם הכי בבית שאפשר (אמברון עם מבט נוסטלגי וחולמני מרוח על הפרצוף...)

d a l i a l

New member
דיברת כל כך הרבה וזה מה שעשית בסוף?

לא ניצנים, לא תיתורה, לא פיקניק ביער... אבל הפרחים יפים. והגינה נראית ממש מתאימה למפגש פורום...

סנופה

New member
ואנחנו הגענו ממש במקרה

לגבעה מדהימה בקצה של עמק זבולון. הפריחה מדהימה (בעיקר פרגים ורקפות, אבל בכמויות) והתצפית על הנוף של מודיעין השכיחה מאיתנו את כל התלונות שאי פעם היו לנו על העיר הזו
בקיצור, מומלץ!

BenjiMan

New member
כן...

לפרגים יש נקודות שחורות בכותרת...לכלניות אין...וזה לא ההבדל היחיד אלא הבולט ביותר... פתחתם את המגדיר בעמוד הלא נכון...
ב.

BenjiMan

New member
אבל...

למה להתמקד בפרגים/כלניות אם יש פרח אחר בתמונה....
ב.

chili3

New member
אז תישבי בפינה של הביישנים עם עזי

וראאבק. יאלה תבואי, יהיה כיף!

chili3

New member
אבל אמרתי שבפינה שלכם כיף, פעם

קודמת ישב איתכם כוכב הערב

למעלה