היום בתבור

amitceder

New member
היום בתבור

אני מבקש להסב את תשומת לב הפורום לעובדה הבאה: הרעיון של להצמיד מתקן של אופניים למכסה המנוע לתמיכה בגלשן בזמן נסיעה ברכב הינו רעיון שלי. אני מדגיש זאת כי בימים אלו נרשם פטנט על הנושא על שמי, ושמתי לב שמתחילים לצוץ בשטח חקיינים שלא טורחים לציין אפילו את העובדה שהרעיון אינו מקורי שלהם. (אלי, ראיתי אותך...) אז מעתה ואילך - כל מי שמשתמש במתקן הזה - קודם כל חייב לי 10 ש"ח תמלוגים. אח"כ - הוא צריך להגיד לכולם שזה רעיון גדול ושאני המצאתי אותו. והכי חשוב - כשמישהו כזה משתמש במתקן הזה - הוא חייב לאסוף אותי מכל מקום נדח שבו אבחר לנחות בטיסה של אותו יום. ראו הוזהרתם !!!! (-:

amitceder

New member
וחשוב לא פחות

שלמתקן קוראים "מתקן צדרבוים". וחוץ מזה מזל טוב למוסמכים החדשים שהוסמכו היום.

natyh

New member
המתקן הזה שלך

לא משתוה כלל למתקן המזרון + מטאטא המפורסם של טימור שיש אומרים שזו העתקה גסה ופושעת ממנפרד רוהמר ... וכל מי שמעתיק את מתקן המטאטא המפורסם יהיה חייב לנסוע לגרמניה ולאסוף שם את טימור + מנפרד מכל חור נידח ... בו יבחרו לנחות ..... בענין התמלוגים ... מרקים זה פסה עכשיו הכל ביורו ....

חגי

New member
הכותרת לא נכונה!

חשבתי שעשית טיסה מעניינת..שעלית ל- 2300 מטר ...שתפרת את גבעת המורה מגידו ונצרת....אבל כולה ...מתקן תומך על מכסה המנוע. נו - זה גם סימן ראשון לחורף.

ועל זה נאמר- "עמית להEב" ../images/Emo8.gif

ולגבי המטאטא, לא בטוח לגבי מנפרד, אבל לפחות כאן בארץ יש לזה תקדים מלפני חמש שנים כאשר יניב שני חשב על הרעיון הגאוני ויישם אותו.

natyh

New member
המצאה הומצאה פעמיים ...../images/Emo13.gif

מסכן המממש הישר ... לנסוע גם להונגריה וגם לגרמניה .... אוי ווי א ברוך ...

elishrati

New member
זה תלוי

ממי הגיע הרעיון, שכן עפ"י חוק זכויות יוצרים והפטנטים דה הנג גליידינג 1974, בעל הזכויות הוא מספר הרעיון ולא הממציא המקורי
כך שעל פי הנ"ל, אמיר הוא בעל התמלוגים, שאגב שמע על זה מאברון שאינו בעל זכויות יותר כיוון שפרש מהספורט! ולסיכום, תביא חברה שתאסוף אותך שמגג... :)

natyh

New member
אז מי

בעל הזכויות למטאטא ... האם מרי פופינס שגלשה עליו לראשונה .... אולי הצעיר הזה הנרי פורטר שמכונה בטעות הרי פוטר ... אולי יניב שני , אם כי לא בטוח שהשתמש בגירסת המזרון המשוכללת ... אולי באמת מנפרד ... או אולי טימור משכלל המטאטאים .... בקיצור בעיה קשה .....

למעלה