היום בתבור

היום בתבור

כ-5 גלשנים. יורם המריא ראשון וחגג קומה מעל כולם, נראה לי שהגלשן שלו עולה גם בסינקים. טרמיקות לפעמים חזקות ולפעמים גם בועטות נעצרות ב 700 - 800 מטר. שעה של ג'יעג'וע עד שבאה האחת שמעלה אותי ל950 מ' ואני יוצא איתה לאט. הרוח די חזקה (המצנחים הלכו כלעומת שבאו), אחרי כפר תבור אני נכנס למשהו סוער שמקיא אותי כך שאני מוצא את עצמי עם הרגליים בשמיים והראש לאדמה.(התחושה היא של כמעט התהפכות) אני יוצא מזה איכשהו תוך סיבוב על ציר האורך. לא נעים. אני מחליט לברוח אבל מבין שבגובה 600 אין לי ברירה ואני חוזר נגד הרוח ומחפש אותה (הטרמיקה) ולבסוף בגובה 500 אני מוצא אותה ולא מצליח למרכז אבל נסחף איתה עד מורדות יבנאל תוך טיפוס הדרגתי ל700. שם מעל לשדות השחורים מגיעה אחת יותר מסודרת ומביאה אותי לאלומות ב- 800. השדה של צמח מלא חבילות קש ענקיות ובשדות מזרחה לכל שדה יש משהו שמפריע לי. שורת ברושים (רוטור) וכו'. אני נגרר למבוא חמה אבל מרחם על יורם ונוחת בתל קציר. חום וזבובים מוכיחים לי שוב שבשמים הכי טוב. כל יתר הבטלנים נחתו (כל אחד עם התרוץ שלו) לרגלי התבור.

מיקי וייס

אין ספק שבטיסה הבאה שלי אבחר לטוס אחריך ולא אחרי עוף דורס . מכל מלמדחי השכלתי.

חגי

New member
אלה שמפרגנים בסדום ...לא הייתי בונה

עליהם. חוצמזה הלכו לי השרירים ביד הימנית מהטיסה של יום שישי ואף אחד לא מפרגן להצלה המדהימה שאפילו אני לא מאמין שהצלחתי לעשות אותה עם הארוס הקשה שלי. כל מה שהיה חסר לי בהצלה הזאת זה כמה צופים עם מצלמת וידג'ו .

amitceder

New member
כבר אמרנו שלגלשן שלך

יש שם של חנות סקס מפורסמת? (הארוס הקשה שלי?)

shaniya

New member
שלב את הארוס עם השרירים שהלכו ..

ביד הימנית ותגיע למסקנה המתבקשת........ש......

חגי, אני זוכר אותך...

כמתחיל חסר תקנה ואמונה. בכל זאת הגעת רחוק, ועל יכולותיך אין עוררין. שתוק ותמשיך לטוס...

shlomi toples

New member
לא לזלזל

חגי עבר בפעם הראשונה את קו באר שבע וגמר את מנת הפחד היומית שלו בהצלה יפה בגובה נמוך ומה נגיד על ברטוב לאט לאט אבל 78 קמ סחטיין עליך יאלה חברה דרומה שמה דופקים קרוסים.....

חגי

New member
זה לא נכון שלומי

ראשית כבר פעמיים עברתי את באר שבע - פעם אחת לרמת חובב ופעם אחת קצת אחרי צומת הנגב ולפני שנים בתקופת הטקמה היה לי גם קרוס עד אחרי באר שבע. הצלה מגובה נמוך זה לא מפחיד בכלל , הפחד הוא כשעוברים בבת אחת ממינוס 3 -4 לפלוס 6 וכשטסים באזור עם אויר שלא מייצר בר פרשר או כששוקעים בטרוף ושדה הנחיתה שתוכנן מתחיל להיעלם מקו הגלישה. אגב - מבחינתי זאת לא היתה טיסה טובה כי אם לא הייתי זוכה להצלה (1 ל- 250 לפי הסטטיסטיקה שלי) אז הייתי מסיים את הקרוס עם פחות מ- 10 קמ.

shlomi toples

New member
כל אחד והפחד שלו

אני לא מנסה להציל ה30 מטר מזה אני פוחד פצצה של + 6 אחרי סינק חזק בשבילי זה הנאה צרופה חוץ מזה אתה אמרת לי לפני זמן קצר שכל הטיסות שלך בדרום היסתימו באזור באר שבע

למעלה