היום בשער של "את"

• פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
היום בשער של "את"

שרית וינר-אלעד... וואו, איזה חתיכה - היא ירדה במשקל...ממש קשה לזהות אותה... פ33ה אמיתית

r66

New member
יששששששששש

בשער כתוב שפוך חמותך הקיטורים החמים בפורום "חמותי ואני" נכנסת פנימה לקרוא

r66

New member
יאאאאאאאאאאאאא פנינה ../images/Emo23.gif

איזה יפה את
בעמוד 88 איך לא ידעתי ? איזה מזל שכתבתי... איזה יופיייייייייי אגב, יש לנו אותו צבע שיער

r66

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif פורום משועממות?????????

חכי-חכי אני אראה לך מה זה
ומי בכלל מספר כאן בדיחות
ומי מחליף מתכונים
ומי מדבר על רקיפול כביסה
ומהההההההההה בועעעעעעעעעעעערררררררררררר

וואללה

אני חייב לקנות את זה ! פעם ראשונה בחיים שלי חחחחחחחחחחחחחח ליאת אל תגלי טוב ? השאלה היא רק איפה אני יחביא את זה למישהי יש רעיונות ?

r66

New member
בוא, תוכל לראות יחד איתי

וכך החוברת תישאר אצלי

r66

New member
פנינה ../images/Emo70.gif

למה לא גיהצת את המכנסיים

הבהרה עצבנית במיוחד!!!!

אני נורא כועסת על הכתבה שיצאה בכלל לא כמו שציפיתי קודם כל לא ציטטתי שמות של נשים ושם היה כתוב ניקים של בנות מהפורום. אח"כ על עקרות בית סיפרתי הרבה יותר, להפך, אמרתי שעד שהוקם הפורום נחשבו עקרות הבית למשועממות ושכל מה שמעניין אותן זה כביסה וילדים. מה שניכתב בסופו של דבר יצא כמו שקראתן. זה מרגיז ומעצבן והעיתון כבר יצא. חוץ מזה שביקשתי לראות את הכתבה לפני ואפילו לא הודיעו לי שעיתון יצא, קיבלתי מסר מחברת פורום שהעיתון יצא והלכתי לקנות את העיתון, אחרת לא הייתי יודעת שהעיתון יצא בכלל!!! בקיצור, אני מאוכזבת

r66

New member
פנינושששששששה ../images/Emo23.gif

קודם כל תירגעי
את יודעכת שאומרים ש"חוץ מהתאריך, הכל שקר בעיתונים" כל כך ברור והגיוני מה שכתבת. העיתונאים יודעים לסלף דברים. העיקר - אין טעות בשמך ובשם משפחתך? לא, כי אם היתה, היית יכולה להתחמק, איכשהו
יאללה... תירגעי...

חחחחחחחחח

חופשי, גם בשמות של הילדים הם לא טעו לא נורא, יעבור עזבי את זה, מכל התמונות שצולמתי, שמו את הכי מגעילה (איזה פרצוף רציני תפסו אותי שם)

נירהמ1

New member
דווקא ביקשו ממני לרדת להביא../images/Emo39.gif

את חבילת ה"את" שלנו ואמרתי ש"אין לי חשק", אבל עכשיו אני רצה להביא (לא הייתם רצים אם זו היתה הזדמנות לראות את פנינה?).

נירהמ1

New member
חחחח - ראיתם איך פנינה...../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

קוראת לפורום הזה במאמר? אם לא ראיתם הנה הציטוט: "פורום למשועממות" (וואלא - אני לא משועממת בכלל, אין רגע דל בפורום הזה). ועוד היא אומרת (כך מצטטת הכתבת את פנינה), שאנחנו: "מספרות בדיחות ומדברות על עניינים בוערים כמו קיפול כביסה ושליחת הילדים לגן". "קיפול כביסה ושליחת הילדים לגן" - כך קוראים לכל התמונות והבדיחות שהולכות כאן?

r66

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo46.gif../images/Emo11.gif נירהל'ה!!!!!!!!!!

חשבתי שרק אני לא תמיד קוראת את השירשור
כתבתי, נשבעת לך שכתבתי איך ש"היא" תארה אותנו

נירהמ1

New member
אני נשבעת שרק עכשיו ראיתי../images/Emo10.gif

את מה שכתבת - סליחה, סליחה!

מהההההה? הקיטורים על החמה?

אני מקווה שלא מצטטים שם או יהיו דברים שרשמתי. ואני רצינית . דיר באלק,

למעלה