היום בשעה 6

DJ ori

New member
היום בשעה 6

הלכתי לקניון עזריאלי לתחרות הדי ג'ייז החובבנים המקום היה ממש יפה ומעוצב ובלה בלה.... בכל מקרה עליתי לתת את הסט שלי היה תקלה קטנה והתגברתי עליה. בכל מקרה מה שראיתי שם זה תופעה ברורה של חוסר ידע מוחלט ואפילו התעלמות מסויימת ובוטה מהיפ הופ וממוסיקה שחורה בכלל. בכל מקרה אני מחר יקבל תשובה אם עליתי לגמר ואם כן אני מאוד מקווה שאני יוכל לייצג בכבוד את ההיפ הופ בגלל שאני הייתי היחיד מבין כמה וכמה די ג'ייז שתיקלט היפ הופ בכל מקרה אני מקווה שאני יעלה ואני יתן בראש ויוכל להביא קצת כבוד בתוך כל החוסר כבוד הזה... אני ירשום כאן מה קורה איתי בקשר לתחרות הזאת בשביל מי שמעניין אותו. נקווה לטוב.

enwhysea

New member
מה השמעת?

בכללי.. פחות או יותר.. לא צריך פלי ליסט :) מה עשית ואיך הרגשת?

DJ ori

New member
הסט שלי היה בערך

luniz- i got 5 on it nas-if i ruled xzibit-papparazzi 2pac-california love fugees-fugee la r. kelly - fiesta וזהו אני לא זוכר עוד הרגשתי טוב בסיום אני מקווה שעליתי אני אמור לקבל תשובה היום

Killa TzzzT

New member
ציניות אהה...? בכל מקרה לא הייתה

לא יותר מידי בחירה, כי הוא לא הביא חומר מהבית הוא היה צריך לתקלט ממה שהם הביאו לו ורוב הדברים היו ביכלל מוזיקה אלקטרונית. אז ממה שהיה לו אני חושב שהוא עשה את הבחירה הכי טובה שאפשר.

DJ$upreme

New member
בחיים לא שמעתי על כזה דבר

תחרות די ג'ייז שלא נותנים להביא חומר מהבית? מה זה צריך להיות? ג'רווווווווווווווווווועעעעעעעעעעעלללללללללללללללל

tomoshe

New member
זובי של דובי

היה מותר לו לתקלט רק מה שהם מביאים לו?? לא רק שזה נשמע מופרך, אתה עוד רוצה להגיד לי שלא היה להם שום להיט עכשווי אבל את פפארצי של אקזיביט כן היה להם?? או שזה לא יכול להיות, או שמי שארגן את התחרות נפל על הראש.

Killa TzzzT

New member
ולמה שאני ימציא את זה? כניראה

שהאופציה השניה יותר סבירה...

DJ ori

New member
דווקא היה לי המון ממה לבחור

אם הייתי ד ג'יי של האוס לי היה 10 דיסקים בסך הכל לבחור מתוכם שחצי מהם לא עובדים ויש שם דברים כמו פיית'לס... ובאמת אני לא מבין את המארגנים... אבל בכל זאת תחרות אני לא יבכה ניסיתי לעשות ת מה שאני יכול נראה אם יקחו אותי לגמר

גרוועע

New member
חבר שלי גם התחרה והוא אמר

שהיית דווקא אחד מהטובים ושיש לך סיכוי גדול לעלות ולא רק הוא אלא גם כל האנשים שבאו איתו והם לא חובבי היפ הופ גדולים אז לפי דעתי שיחקת אותה בהצלחה!!!

DJ ori

New member
וואלה אחי תודה

אבל לא נראה לי שהשופטים התרשמו מהמוזיקה ששמתי... כל האירוע התבסס על האוס בעיקרון יכול להיות שכן התרשמו אבל בנתיים לא קיבלתי הודעה אם עליתי או לא... והייתי אמור לקבל היום תשובה שטויות לא לשכוח לבוא להופעה של כלא 6 ביום שישי ולג'י ספוט ביום שבת!

tomoshe

New member
אם כולם תקלטו האוס ואתה היפהופ

עלית בטוח. ככה זה עובד בחיים. אין מצב שכל העולים לשלב השני יתקלטו אותו סגנון בתחרות שאמורה להיות פתוחה לכל הסגנונות.

DJ ori

New member
אולי התחרות אמורה

להיות לכל הסגנונות יש שם דגש ברור על האוס בגלל זה אני לא בטוח שיתנו כבוד ומקום לז'אנר הזה בגלל שזה יותר קשה לשפוט היפ הופ מול האוס

למעלה