היום בשעה 18:00 -

Wing Chan

New member
היום בשעה 18:00 -

פתחו "סינמה פריים" (בכבלים הדיגיטליים), יש את "יוג'ימבו" (עוד סרט סמוראים של קורוסאווה) של קורוסאווה. מומלץ! אני בעיקרון ראיתי אותו כבר, אז אני רק מקליט אותו היום :)

avshalomat

New member
שיט שכחתי באמת לעבור את מבחני הידע

בסרטים יפניים, וויס עדין מותר לי לעבור ולכתוב בפורום? בבקשה?

כעיקרון, למידע על סרטים

המקור הגדול ביותר הוא IMDB. למידע כללי באינטרנט המקור הנוח ביותר הוא גוגל. בלי קשר, אם ברצונך במידע, ישנן דרכים נאותות יותר לניסוח שאלות ובקשות מידע. yojimbo בימד"ב. המדובר בסרט מופת של אקירה קורוסווא על אודות סמוראי הנקלע לעיר מסוכסכת, ופותר את הבעיה בדרכו שלו, לאחר ששתי הכנופויות פונות אליו שיהיה שומר ראש. הסרט הופץ בארה"ב גם בשם "שומר הראש". זה גם תירגום מילולי של השם היפני. סרט המשך (ולטעמי לא פחות טוב) הוא סאנג'ורו. הוליווד הוציאו לא מזמן עיבוד מודרני לסרט בכיכובו של ברוס וויליס (last man standing -1996), ובסרט הידוע "שומר הראש" עם קווין קוסטנר ווויטני יוסטון (1992) קווין קוסטנר לוקח את וויטני יוסטון להקרנה של יוג'מבו, אגב כך מספר לה שזהו הסרט החביב עליו. בפעם הבאה, נסה לשאול בצורה מנומסת יותר. בבקשה.

הייתי שואל מתי תגיעו להקרנה, אבל

כאילו לא מספיק שאני גר רחוק (זה מה שאתם אוהבים לשמוע. בעצם אני גר ממש כאן, ואתם אלו שגרים רחוק), אז הטלויזיה שלי שבקה חיים, ואיכשהו לראות את הסרטים על החלופית (21) זה לא זה. אם מישהו מארגן פורום (קטן ואיכותי), מסך בריא, יום שלם (כמעט), אני דואג לסרטים (ותרגום סימולטני למי שמתעקש. אני לא מסוגל להתאפק
). פיצוחים ושתייה זה כבר זניח. מישהו? כפפה? איל.

nage

New member
This is the origin for

Ahand full of dolars (clint eastwood) and for lastman standind with bruce willis

למעלה