היום בשמונה בערב...

shani yakovian

New member
כן כן כן

נעמי היום מסיבת סיום ........ זהו זה הסוף..... אנחנו הולכים להנות היום חבל על הזמן ...חחח * לפני שנפרדים בזמן כיבוי אורות דולקות בין השורות עניים מזמרות ...* (או משו כזה )

נזנז

New member
ready to remboooool

נוני ושני חברות שלי אחיות שלי נשמות שלי כפרה עליכן (אמרה במבטא עירקי כבד) היום ההמסיבה שלנו , הלילה שלנו אל תשכחו להיות אצלי ברבע לשבע פק"ל!!!!!!!!!!

shani yakovian

New member
נזי מאמי שלי ...

ברבע ל- 7 אצלי

נזנז

New member
שן שן חומד שלי

כולם אמרו שאצלי ברבע לשבע אז אצלי קפיש?! במילא אנחנו גרות אחת ליד השנייה יא מאותגרת שכמותך

shani yakovian

New member
כאילו לא מעניין אותי......

נזי מאמי נשמה כפרה ... אחרי שכולם יפגשו אצלך תבואו אליי אוקי......??..

shani yakovian

New member
תגידי לי מה את רוצה לריב איתי...

על גבי דפי הפורום המקסים הזה......??? תבואו אליי וזהו
הבנתו'ש

נזנז

New member
שני אחותי

יא ביצ'ית שכמותך dont u mass with my ass אני קובעת וזהו זה אין לך מה להתווכח בכלל תבואי את אליי וזהו

shani yakovian

New member
אני רואה שאת כן רוצה לריב....

אז תשמי מותק שלי אני עכשיו מעבירה SMS לכולם שאצלי ברבע ל-7 אז את יכולה לשבת בבית ולחכות עד מחר כי הם לא יגיעו.... מואאאאאאאאא.... חחחח נזי שאנשים לא יחשבו באמת ... חחחח חחחח חחחח חחחח חחחח תבינו זה האושר של הסיום .... והכיף שמצפה לנו הלילה .... הלילה הלילה הלילה שמחה גדולה הלילה... חחח

נזנז

New member
זה ממש מענין לי את ה

התחתתתתתתתתתתתת במילא הם צריכים לעבור דרכי ואני מתכוונת לעכב אותם כך שזה בלתי נמנע את תצטרכי לבוא אליי חחחחחח מתה עלייך שני ועל כל השרוטות (נעמי-פטריה מורעלת-,אורטל,מירב ועדי סורי אם שכחתי מישהו) מואאאאאהההההההההההה וכן הלילה זה הלילה ,לילה של שמחה וחגיגה עד אור הבוקר לילה של שיכרון חושים משהו

shani yakovian

New member
מה שנכון נכון ... : - )

גם אני חולה עליכם חברות שלי............ שכחת את חומוס חחחחחחחח

נזנז

New member
חחח לא שכחתי אותו

בכווונה לא ציינתי אותו אני משאירה אותו לך חחחחחח בתיאבון (אם את מבינה למה אני מתכוונת
)

למעלה