היום בשיעור היסטוריה...

EagleGirl

New member
היום בשיעור היסטוריה...

חחחחחחחחחחחח למי שעדין לא יודע: עברתי ביום ראשון לבצפר של דפנה, אנקורי קמפוס תל אביב.. אני באתי מקמפוס פ"ת. דפנה הזהירה אותי כבר שבוע לפני שהמורה להיסטוריה משעממת.. היום גיליתי שזה נכון.. היא ממש משעממת ועוד דברים אפשר להגיד עליה.. המורה הזאת ניסתה לצאת ביציאה גכדי להיות מצחיקה (אני אפילו לא זוכרת מה היא אמרה) וזה לא הצחיק אז אמרתי לדפנה "לדעתי חורחן צריך לבוא לפה ולקרוא לה שתצא מהכיתה (או במובנים של הקאמל: "לקרוא לה שתרד מהבמה")" דפנה צחקה... ואחרי איזה חצי דקה אמרתי "עמליה" (ודי צעקתי את זה אבל היא לא שמעה) ודפנה נקרעה מצחוק אז עמליה התעצבנה עליה... קיצר החלטנו שאני אעשה לעעמליה לוח הופעות.. אז למי שרוצה עמליה מופיעה באנקורי תל אביב בכיתה י"א 2 בימי שלישי שעות 10:45-12:30 (כולל הפסקה!!)... למי שבאמת מעריץ את עמליה יכול לראות אותו בי"א 1... נראה לי שטופיק הזה מוקדש רק למי שמכיר תקאמל ואת חורחן חחחחחחחחחחחח

dk6

New member
ואת עמליה

הכונפה ברמות אני קוראת את ההודעה שלך ונשפכת מצחוק מול המסך כמו ילדה מפגרת נ.ב: סיפרתי לליאו והוא צחק... מחר אני אראה לך תמונה של עמליה איי קיי איי המורה הכי מרתקת במזרח התיכון

אוריונת

New member
אני חדשה.. ו..

אני חדשה ו.. לא אמרו לי שגם כותבים פה בלוגים.. ו.. את רואה מאד טי וי במקרה???????????????????????????????????????????

אוריונת

New member
אבל לא דיברתי בכלל אלייך....

סתם סתם.. מה קורה??? את רואה מאד טי וי?? או שזאת רק אני.. חח.... טוב שמרי על קשר.. ביוצ'!!!

dk6

New member
מאד טיוי

משעמם טילים והפכתם את השירשור החביב שלי ושל סיון על עמליה לשישרשור על מד מאן

אוריונת

New member
עכשיו זאת העונה ה5

אני רואה רק את העונה ה5, שזה עכשיו.. כל השאר סתם משעמם באמת...

אוריונת

New member
אני רואה רק את המערכונים של סטיוארט

אני רואה רק את המערכונים של סטיוארט וניקול... אבל.. אליהם אני באמת מכורה!!!

למעלה