היום ברעים

חגי

New member
היום ברעים

6 גולשים - אילן יוצא ראשון רוח חלשה קצת עננים...תפס טרמיקה ויצא ברטוב שני - לא משחרר את החבל ..לא משחרר.... לא משחרר... בסוף נגמר הכביש (הגעתי למתח גבוה) - לדעתי שבר את שיא המרחק בארץ בגרירה מתמשכת. כמעט נחת ...גובה 50...טרמיקה ... מלחמה... 800 .... יצא ...הלך. אחרי זה גיא .... ניתוק ראון משתחרר לגמרה נחת...כנל בפעם השניה. ולנסי לא מצליח גם הוא בנסיון ראשון... דודו - מצליח לנתק ראשון וקורע פיוז..דווקא גררתי אותו חלש... דודו פעם שנייה - שוב קורע פיוז. ולנסי יוצא לנסיון נוסף ...כמעט נוחת...נלחם...טרמיקה ..יצא ...כל הכבוד. גיא נסיון שלישי - עולה גבוה בגרירה ...תופס משהוא נכנס לתוך דסט ...עוצם עיניים כמעט מתהפך...עולה ויוצא. אז אחרי 9 גרירות מוצלחות בטיחותית החלטתי לטוס גם. חוזר ואומר ל- DOD להיות עדין בגרירה בגלל הרוח שנכנסה ובהוראת ס"ס"סע.. אני כבר מתקדם ולא בונה מתח. בצעד השלישי מנתק עם אף גבוה ובלי מתח עולה מטר , גלשן פונה ימינה...מחשבה לנתק... ואני חוזר לכביש עושה עוד 2 צעדים ומחכה כבר שיכנס מתח שוב אף גבוה שוב עולה לאויר בגובה מטר ומרגיש שכל רגע אני חוזר ונמרח...אין אנרגיה אין מתח אין ניהוג....ובסוף זה מגיע ואני נשאב כמו שצריך מעלה. המראה רעה מאד - שיקול מוטעה שלי ושל הנהג וכנראה שהיה לי מזל. סיכום היום - אילן נוחת ביציאה המזרחית של המכתש הגדול / גיא שעושה טיסה מאוחרת מאד ובתנאים חלשים (לדעתי) מצליח במפתיע להגיע כמעט עד ירוחם / ברטוב 2 קמ דר' לרמת חובב / ולנסי בתפרח - לא מבין שהצלחת האיסוף תלוייה במאמץ קטן של להסתכל על הכביש כשמחפשים אותו / אנכי באופקים.

לא יודע איך ארדם בלילה../images/Emo29.gif

כשאני כועס על עצמי בגלל קבעון מחשבתי. זו לא הפעם הראשונה שאני מתייאש עוד לפני שניסיתי. מסתבר שכניסת הבריזה אינה מעידה בהכרח על סוף היום ועדות לכך ניתן למצוא מטיסתם של ולנסי, גיא וחגי שיצאו אחרי שאני כבר התייאשתי והעברתי את הגלשן לבעליו. כאשר נשארתי לבד בשטח, מגלגל את החבל ונאבק בפלונטרים עברו אותי מספר דאסט דוולים שאינם מביישים את אוסטרליה. לא פלא שרכבי ניקוי הכבישים מחוסרי עבודה בדרום, הלא העבודה נעשית בידי שמיים. העלעולים שחלפו בסביבתי גרמו לי לברוח ולאחוז את כובעי בידי, לעצום עת עיניי בחוזקה ולהמתין למשב לחלוף כאשר 2 דקות לאחר מכן נכנס עוד אחד דומה לו לאורך הכביש וניקה את אבק הנגב מעליו. כל הכבוד לאילן על ההתמדה, לברטוב על ההתקדמות, לגיא על הנחישות, לולנסי על ההתברברות ולחגי על ההתעצבנות ורוח ההתנדבות. לכולם תודה על ההתעניינות, בחברות!

חגי

New member
כתבו על זה שיר!

הלילה לא...הלילה לא אשכב לישון עלית לי בטרמיקון אקרא לך...אקרא לך עם אנטנה לונג ...מי שומע את ולנסי...צששששש...צשששש... מי שומע את ולנסי....צששששש...צששששש... וכך עוד 10 פעמים עד שנחתתי. הרס לי את השיר.

חגי

New member
הגיע הזמן שתשחרר את הסקוולש !!!!

המכשיר שלך שידר נהדר אבל אתה לא שמעת כלום גם כשהייתי במרחק של 5 קמ ממך ובגבה 500

למעלה