היום ברבלדה וואי

קארין14

New member
תשימו ../images/Emo23.gif

בתמונה ששמתי עכשיו בחדר של פליפה יש תמונה של לואיסנה שהיא מחייכת וגם את התמונה שיש בבקסטייג´ של האתר הארגנטינאי הרשמי

Sנופקין

New member
ואיייי ......

הולך להיות פרק מהממממם! איזה כיףף! ( בכלל לא שוחדתי להגיד את שני המשפטים האלה ) והמבין יבין... Tom

Sנופקין

New member
חחיחיחיחיחיחי....

חיחיחי גרסייס מכל הלב.. ודרך אגב קארין תהני לך ביציאה הפצצית שלך! הלואי ויכלתי להצטרף.. לרחף לי בין msn ולאתרי לילה... ואיייי כיף ע-ו-ל-מ-י-! איזה כייייייייף לך! Tom

טלי כנסי שנייה...

יש לך איסיקיו...אם כן תרשמי בבקשה... האיסיקיו שלי הוא:165659667

אמ

יש לי חשבון אי סי קיו אין לי אי סי קיו על המחשב אבל אני מתחברת מדי פעם אם אני צריכה להגיד משהו חשוב למישהו שיש לו רק אי סי קיו! אז אם רוצה תוסיפי אותי (81092671)

קרןPUNCH

New member
אינס אונסת אותו!!!!!!!../images/Emo2.gif שימו לב ל

שימו לב לפרצופו המבוהל!

אאאייייייככככככסססססס!!!!!!!!!!

בעעעעעעעע גועל נפש דיי תפסיקו בבקשה אל תסימו יותר תמונות שהם מתנשקים יש ךלי בחלה ואני עומדת להקיא על המסך!!!!!!!!!!

קארין14

New member
תרשמי..

אני חגית שונאת את אינס על כך שלקחה למריצה את פבלו ומנסה לפתות אותו(אך לא מצליחה)אני שנאתי שונאת וישנא את אינס לנצח נצחים על החתום ואז את השם שלך ואת הניק ניק ניים שלך

*חותמת*

אני חגית שונאת את אינס על כך שלקחה למריצה את פבלו ומנסה לפתות אותו(אך לא מצליחה)אני שנאתי שונאת וישנא את אינס לנצח נצחים על החתום:חגית גיגי jagit y benja756

קארין14

New member
*חותמת*

אני קארין שונאת את אינס על כך שלקחה למריצה את פבלו ומנסה לפתות אותו(אך לא מצליחה)אני שנאתי שונאת וישנא את אינס לנצח נצחים על החתום:קארין קארין14

אני חותמת, אבל משנה קצת

אני טלי שונאת את אינס על כך שלקחה [URL='http://'] לי[/URL] את פאבלו ומנסה לפתות אותו (אך לצערנו הרב כן מצליחה) אני שנאתי שונאת ואשנא את אינס לנצח נצחים על החתום- וויזלי_גירל/ Te Amo benja/ Tali La Rebelde

למעלה