היום ברבלדה וואי...

קארין14

New member
היום ברבלדה וואי...

מיה ומנואל נתקעים בחדר...היא אומרת לו משהו על אבא שלו והוא כמעט חונק אותה...

HoRsEs

New member
יופי!

נמאס לי ממיה הסנובית הזאת!!!!!!!!שיחנוק אותה!!! ואז בנחה צריך להיכנס ולהרביץ למנואל ואז הוא מנשק את מיה והם בורחים ממנואל ומתחתנים...

קארין14

New member
לאאאאאאאאאא!!!!

לפי דעתי שיבוא לחנוק אותה ואז יתחרט וינשק אותה ופבלו ילך לשדה התעופה לשכנע את מריצה לא לנסוע..ואז היא משתכנעת ולא נוסעת והם מתנשים ומתחתנים

עוד היום במורדים../images/Emo26.gif

אה כן, מנואל נועל את מיה בחדר ואומר לה שהוא לא יוציא אותה עד שבלה בלה לא יודעת לא הבנתי ואז היא אומרת לו שהיא שונאת אותו ומנסה לצאת והוא תופס אותה. ואז היא מתגרה בוא כשהיא אומרת משהו על אבא שלה והוא מעמיד פנים שהוא מתעצבן והוא בא לחנוק אותה אבל הוא יתן לה נשיקה (הוא ינפח את הלחיים ויתן לה נשיקה) תמונה של כמה שניות לפני הנשיקה

קארין14

New member
אני יהרוג את אינס!!!!

לפני כמה שנים אינס לא ראתה את בנחמין ממטר ועכשיו תפנית חשובה בעלילה..היא רודפת אחריו כמו משוגעת

אבא שלו שלח אותה

כי הוא חושב שלפאבלו יש בעיה מינית שיבוא לישראל, אני בטוה שטלי, נועם וחגית ישמחו לתקן... :)))

cHiKiNoNo

New member
QUE?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????

מה, אינס {או-דמותה-הלא-ידועה} מנשקת את פבלו?!!!!!!!!!!!! כאילו, היא גדולה ממנו באיזה 3 שנים! וזה לא פייר!! לאאא!! בקטנטנות היא אפילו לא יודעת שקוראים לו באוטיסטה, או בכלל אין קשר בין שתי הדמויות: הוא נחשב ל"נערים הקטנים-מתבגרים" והיא ל"בוגרי הסדרה". ואם חשבתם שהיא נראית רע בקטנטנות, סתכלו במורדים - זה רע. זה איום, זה נורא. הפוני, התספורת.. בלאעעעכססס..

אני לא רק אשמח לתקן, אני יתקן!!!

אני יתקן את הבעיה שלו ובגדול!!! (בנינו נילי-אני בטוחה שבמציאות אין לו בעיה...)אבל בכל זאת אני יתקן אותה....

שונאת אותה! מכוערת מגעילה שכמותה!

מה היא ניתפלת לפאבלו לפאבלו שלי??????? חוצפנית שכמותה!!!!!! היא זקנה בשבילו!!! היא יותר מידי גדולה!!!!!!! שתילך למישהו אחר לא על החתיך שלי!!!!!! הלואי שתמות!!!! שתלך ברחוב ויפול עליה פסנתר...שיפול לה כדור מהפאלפל........סתם בצחוק שלא תחשבו שאני איזה תפוקה!!!!!! רק שתמות זהו...

למעלה