היום בפרק..

i love gina

New member
היום בפרק..

טוב, אני לא יודע מה יותר אהבתי.. ויקטור מעיף כאפה לניקולאס, או ויקטור רואה את ניקולאס מתנשק עם אשתו!!! סה"כ את שתי התרנגולים האלה אני לא סובל, אז אני עדיין בדילמה בקשר למי אני נהנה לראות סובל יותר, אחזור אליכם מחר עם תשובה... קרייג עם מראה חדש- תתחדש! נחמד... נראה שהוא וקלואי ממש התקרבו... אם לא הייתי יודע טוב יותר, הייתי אומר שננסי מקנאה בקלואי שהיא מתקרבת לבעלה ככה.... מימס ובל השלימו! קונגרטס... המעריצות זכו לראות היום את גופם המיוזע של שון ופיליפ, למרות שבינינו-לא היה כל כך מה לראות... אגב- מי הייתה הזנזונת שנמרחה על פיליפ בהתחלה? איזה טיפיקל אמריקן גירל ,אה?

shanyz

New member
יואוווו לא ראיתי היום!!!!!!!1

אני בשוק שפספסתי סתירה לניקולס המושלם שלי ונשיקה עם קייט
יואוווווווו זהו מחר אני מקליטה!!!!

soapsfan

New member
הפרק היומי

פרק שלישי ברציפות עם ניקולאס באותו שבוע.זוועה!ניקולאס לא מבין מה זה לא,הוא נדבק לקייט כמו קרצייה/עלוקה מוצצת דם ופשוט מעצבן.הסוף היה טוב. הצחיק אותי שהופ אמרה ל"תינוק" הבלתי נראה שהיה מאחורה שבקרוב שון יחזור מהבית ספר.הרי הבית ספר נגמר ממזמן-ועוד היה את הטורניר,ועכשיו הם משחקים להם כדורסל.פיליפ עצבן אותי.גם סייקו ג'ן.השיחה בין מימי לבל הייתה נחמדה,אבל לא ממש חידשה משהו.גם קטעי קלואי/קרייג/ננסי היו טובים.אני אוהב את העלילה הזו.לא אהבתי את קרייג בעימותון שלו עם לקסי. אה,והירידות העוקצניות של סטפנו כלפי בארט היו קורעות

rockchick5

New member
כן.. חחח

גם אני חשבתי לעצמי איך הופ דיברה לתינוק כביכול חחחחח מזה נקרעתי!!
הקטע עם קלואי ננסי וקרייג היה יפה!.. ( וואוהוו..איזה חיבוקון הלך שם..
..) למה אבל קרייג שונא כזה את לקסי?.. איימממ.. מה עוד? אה כן.. יווווווווו איזה יפים פיליפ ושון חבלז למזמז כן.. זהו..

CityGirl9

New member
אפפפ לא לזלזל..../images/Emo8.gif

אני בכל מקרה נהנתי מהמראות... חוץ מזה זה דבר לגיטימי באופרות סבון.. החל מדאלס ושושלת.. וגם הרבה לפני להראות גופות של בחורים שווים.. זה אכן מעלה את הרייטינג... אגב שם הזנזונת היה אשלי.. ומה זה הנשיקות האלה שרצות בין הכלבה הזאת ג'ן לפיליפ .. אגב ממש נשבר לי מהקוקיות המכוערות שלה... אהבתי מאודדד את קטעי קרנסי וקלואי... הורס אותי הקרייג הזה איך תוך שנייה מחמוד לאללה הופך להיות מניאק עם לקסי.. כמה שהוא אוהב אותה.. גם השיחה של מימי ובל.. וזה היה מאוד מטופש אם שמלה של בל הייתה מתאימה למימי טוב שלמפיקים היה שכל לשתול את המשפט המתאים שמימי ענתה לה "שהן לא באותה מידה מכיתה א'". קייט-ניקולס -ויקטור המקורנן כ"כ צפויי....
מה זה הנסיעות הדבליות האלה במכונית אני שונאת את הכאילו אפקטים של הנסיעהשיש בכל הסבוניות..ובכלל מי נוסע בלי כיסא בטיחות לתינוק טוב שלקסי לא עשתה תאונה (מה לא שמעת על דיבורית לרכב?? אהבתי את קטעי סטפי ובארט הדביל... היה מצחיק.. סה"כ היה פרק חביב למדי בכלל ימ"ח התעלו על עצמם השבוע.. ושדרו פרקים לא רעים בכלל קבלו ח"ח

santa barbara

New member
לקרייג הזה יש פיצול אישיות...

שניה אחת הוא הכי נחמד שבעולם ורגע אחרי זה הוא כזה מניאק. ומה בכלל הקטע שלו עם לקסי??? הניקולס הזה, אני פשוט כבר לא יכולה לסבול אותו, שלושה פרקים ברצף- זה פשוט סיוט. עם הטינז היה דווקא נחמד. אני כבר רוצה לראות את הנשף הזה.

PinkyRaSta

New member
יאפ. אכן פרקים חביבים השבוע...

פיליפ היה מגעיל היום.. חח אם לשון אסור להזמין את בל... אז אולייייי בל תזמין את שון? חיחי ואם סטפנו כל כך עשיר וחכם... הוא לא יכול לשכור לעצמו עובדים יותר טובים מבארט המפגר הזה ורולף המטורף? ג'יזס.. . חח אני בעד שויקטור יהרוג את ניקי ש'לנו... אווו כמו הפרק המפחיד הזה שהוא פוצץ איזה בית והראו את הפרצוף ש'לו ברקע... כאילו תזהירו או משו... היה ל סיוטים אחרי הפרק ההוא... ג'ייי קייט הכל היה טוב ויפה עד עכשו... למה להרוס הכול? איי איי

i love gina

New member
קרייג ולקסי חוזרים אחורה עוד לתקופה

של מייק הורטון, מנהל ביה"ח המסור, שאותו ניסו להפיל קרייג וננסי... לקסי בזמנו צידדה כל הזמן במייק וקרייג מאז לא אהב אותה, ונשבע שכשהוא יהיה מנהל הוא יחזיר לה עין תחת עין ויהיה אליה מניאק, למרות שהיא ממש לא הייתה אליו כל כך רעה... ואכן, סטפנו ובארט- הקטעים איתם היו ממש ממש טובים!!!!!!! אוי, איך אני מת על סטפנו.. ספוייר איזה בזבוז שנפטרים ממנו עוד שנה וקצת... פשוט בזבוז...

CityGirl9

New member
בגלל ש../images/Emo58.gif

הוא יעלם שכל עלילת החלפת התינוקות תתחיל להחשף.

../images/Emo11.gifהיום בו לא היה...אני עצובה..../images/Emo10.gif

איך אפשר הופ בלי בו?!? טוב, נו...אולי היום הם יהיו..יחד
היום כשראיתי את שון ופיליפ, חשבתי לי איך בו יראה ככה בלי חולצה
למי שיש תמונות של בו בלי חולצה כמו שון ופיליפ אתמול... שישאיר לי פה
אני אשמח לחזור היום ולראות אותם
תעשו לי את היום, פלייייייייייזזזזז....

וואו.....תודה מתוקה!!!../images/Emo140.gif

את הגיבורה שלי!!! עשית אותי מאושרת!!! עכשיו אני ילך לישון את הלילה הכי מתוק בחיי!!! טוב שראיתי את זה לפני השינה... תודה, תודה, תודה...

CityGirl9

New member
קודם כל תודה...והעיקר שאת מאושרת

שנית אין לי מושג מאיזה פרק זה נתקלתי בתמונה בשיטוטי באתרי ימ"ח שונים אם אמצא עוד משהו אעדכן... ובוקר טוב גם

../images/Emo99.gif../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo99.gif

איזה כייף לפתוח את הבוקר עם התמונה הזאת!!! ואיזה לילה מתוק היה לי בגללה! תודה לאחת והיחידה: CityGirl9 !!! אוהבת מאוד מאוד מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד!!!!! אני!

למעלה