היום בפרק!

היום בפרק!

סוניה מתקשרת למיה ומוגיעה לה שתבוא שתבוא לקחת אותה עם לוקה. רנטה מגלה שחסר לה הארנק.באלס מוצא אותו בתיק של לוחאן. סוניה מספרת למיה שיש משהו בין מנואל ללוס ולוקחת אותה לאתר הצילומים איפה שהיא מצטלמת. פקו מספר לפאבלו שפאולה עזבה את הדירה. מריצה עוזרת לפאבלו לברוח מבית ספר בשביל לברר מה קרה עפ פאולה.פאבלו מוצא את פאולה ביריד היא אומרת לו שמישהו מהעבר מאיים עליה ושהיא נוסעת אל מחוץ לעיר פאבלו מוכן ללכת איתה . סוניה משיגה שמיה תדגמן גם. מנואל מספר לקולוצי שבתו מדגמנת. מריצה מוצאת את פאבלו רגע לפני שהוא בורח עם פאולה היא שואלת טותו אם הוא יודע על מה שקרה בינה לבי סרחיו בוסטמנטה. מעניין מאוד....... ולכל מי ששאל איזה פרק יש עכשיו בארגנטינה אז התקציר של הפרק הזה מספרו 77

מעניין איך מיה מדגמנת...

כמדומני יותר טוב ממריצה!

BiLlAbOnG2

New member
איזה יפה

אני מת שכבר אצלנו יגיע הפרקים האלה כי זה מבאס לדעת שרק עוד 4 חודשים בערך יגיע אלינו הפרק הזה

בטח אני ו...

טינקי וליהי ואם עידן יגיע אז גם וא למרות שאני לא חושבת כי כבר חמישה ל....

אם מישהי מכן ראתה אתמול אז

היא מוכנה להגיד לי אם יש היום קולורס כי אני כמעט בטוחה שהראו אז זה אתמול במה יהיה בפרק של מחר.!.

HoNeY14

New member
זה קצת מעצבן אתם יודעים?../images/Emo4.gif

רז פעם אמר שכשהפרקים בפוקס קידס יגיעו לארץ נדבר רק עליהם ועכשיו אתם פותחים שירשורים שהם ספויילרים וזה הורס...

Alexis14

New member
אוף אני רואה, ו...

זה נתקע לי כל שתי שניות, ועכשיו זה נתקע לי בקטע שהם באולם ההתעמלות או משהו מישהי עומדת לקפוץ מעל הדבר הזה, וזה קרה לפני שנים! והידע שלי בספרדית מצומצם מאוד (זמן, כסף, אסם, כן, לא וכו´...), אז אני לא מבינה כלום!

Tinkerble

New member
כן! ראיתי כרגע!

אאאוווףףף!!!!!! הקופה הזאת פאולה! שתיחנק! מגיע לה מה שמריצה עשתה לה

איזו פצצה מיה!!!!

ופאולה הזבל הזאת שתיחנק המן אני שונאת אותה היא מזה נדחפת ומריסה אני מתה עלייה היא כזאת קולית ומדליקה (ויפה כמובן) והיום היה פרק מהמם!!! קחו תמונה שמיה מדגמנת

למעלה