היום בפעם הראשונה

ravehor

New member
היום בפעם הראשונה

היה לי שיתוק שינה עם עיניים פקוחות.
קמתי מוקדם בבוקר כדי להוציא את הכלב ולאחר מכן עוד הייתי די עייף, אז חזרתי לישון.
מצאתי את עצמי יושב בסלון בחושך, כשמהחלון השמיים נראים בגוון כחול כהה של סוף השקיעה, ואט אט הם הופכים ללילה, והחושך משתלט על הסלון.

נדמה שאני יושב שם הרבה זמן, אבל לבסוף אני שואל את עצמי "רגע, מה אני עושה פה?" וישר החלום מסתיים ואני פוקח את עיניי.
כאמור, הייתי בשיתוק כשאני שוכב על הגב ומרגיש שאני נטוי על הצד, ותיכף נופל מהמיטה. אני מנסה לזוז, אבל שום דבר לא קורה. אני מתחיל לחשוב איפה ההזיות, וישר מרגיש תחושה כאילו מישהו דוחף אותי בחוזקה מהמצב הנטוי שלי לעבר מרכז המיטה, וכעת בשיווי משקל.
ישר אחרי זה הכל מסתחרר - ואני מתעורר לגמרי באותה תנוחה.

ואחרי זה חלום נוסף בו עשיתי בדיקת מציאות אך התעלמתי מתוצאותיה והיא הפכה לחלום רגיל
.

איך היו החלומות שלכם?

DLS2

New member
S: שיתוק שינה זה דבר מדהים

זה קצת מלחיץ אבל זה מדהים...

האמת שתקופה שאני כבר לא חולם. כי פשוט אין לי זמן\כוח\רצון מספיק כדי "לקחת את העניינים לידיים".

בהקשר של מה שסיפרת, כשקמים מוקדם וחוזרים לישון אחרי פעילות עירנית זה ממש מעלה את הסיכוי לחלום חלומות מעניינים\צלולים יותר - וגם זוכרים אותם יותר טוב.
לפני כשנה וחצי הייתי בימי ראשון קם מוקדם לעבודה ואז ישן באוטובוס (נסיעה ארוכה) וקם לרדת מהאוטובוס וחוזר לישון עוד חצי שעה-40 דקות, עד תחילת העבודה. גיליתי ממש בסוף התקופה שזה מביא אותי לידי חוויות חוץ גופיות (יותר נכון חלומות צלולים שהיו כמו חוויות חוץ גופיות) וידעתי איך לדחוף את עצמי לשם.
אני זוכר שחוויתי שתיים כאלו ואז כבר השתנו לי הלוחות זמנים...

ravehor

New member
איפה ישנת כשזה קרה, באוטובוס או במשרד?

עד כמה שידוע לי, בשינה באוטובוס אנחנו לא נכנסים לשיתוק שינה כי הדבר מלווה בחוסר טונוס בשרירים (מה שהיה גורם לך ליפול לגמרי מהכיסא).

DLS2

New member
במשרד

כמו שציינת, בלתי אפשרי לישון באוטובוס באופן מלא. כשאני נרדם באוטובוס אני נרדם \ רק עוצם עיניים ומנמנם בשליטה יחסית.

ravehor

New member
וכשמאבדים שליטה

הראש פתאום נופל קדימה ואז חייבים להתעורר טיפה כדי להניע אותו חזרה. די משעשע כשזה קורה לאנשים מסביבך

DLS2

New member
חחח

התאפקתי לא לרשום את זה

זה ממש מצחיק לראות אנשים שנאבקים באוטובוס כדי לא להירדם.
אני רואה אותם מפילים ומרימים את הראש 30 פעם, עד הרגע שהם נשברים

ראבאק ! תמצאו לכם תנוחה נוחה להשעין את הראש ותישנו קצת!

מצחיקים

למעלה