תודה רבה שמעתי כבר ביום א אבל מאז לא
X XXXמשתיקה בנשיקהXXX New member 5/11/05 #23 בגמר 2 יראו גם את חורשת האקליפטוס כששירי שרה??????? ובגמר 4 את השקט שנשאר&אהבה קטנה???????
K Kryptonite New member 5/11/05 #26 גמר 3../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif בגמר ארבע זה יהיה כבר הסינגל מהאלבום השני
X XXXמשתיקה בנשיקהXXX New member 5/11/05 #30 ../images/Emo43.gifונע, יש המשך../images/Emo6.gif חחח לא שמתי לב *******גמר 3
C Cm 2004 New member 5/11/05 #25 איזה שירים שידרו עד עכשיו../images/Emo35.gif../images/Emo40.gif כי התחלתי לראות רק מ-2 וחצי. וממה שהספקתי לראות הראו רק שירים מגמר כוכב נולד 2.
איזה שירים שידרו עד עכשיו../images/Emo35.gif../images/Emo40.gif כי התחלתי לראות רק מ-2 וחצי. וממה שהספקתי לראות הראו רק שירים מגמר כוכב נולד 2.
ח חולה על סיון אלבז New member 5/11/05 #27 את דון קיחוטה ועוד שירים משותפים מהגמר ה1 מהגמר ה2 לא הראו את שירי עדיין
ח חולה על הסדרה New member 5/11/05 #32 ראיתי.... כנסו רגע... אההה ראיתם את השוני?? אני כרגע לא מדברת על המראה המדהים הקסום שלה... אלא על השירה.... ראיתם את זה?!?!?! עכשיו שירי הרבה יותר טובה בשירה.... אין מה להגיד בכלל!!!
ראיתי.... כנסו רגע... אההה ראיתם את השוני?? אני כרגע לא מדברת על המראה המדהים הקסום שלה... אלא על השירה.... ראיתם את זה?!?!?! עכשיו שירי הרבה יותר טובה בשירה.... אין מה להגיד בכלל!!!
X XXXמשתיקה בנשיקהXXX New member 5/11/05 #37 יואו כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן זה בגלל שהיא עושה פיתוח קול אשכרה הוא התפתח!!!! היא פשוט אלופההה!!!!!!! תראו תראו איך היא התקדמה ולאן היא הגיעה!!!
יואו כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן זה בגלל שהיא עושה פיתוח קול אשכרה הוא התפתח!!!! היא פשוט אלופההה!!!!!!! תראו תראו איך היא התקדמה ולאן היא הגיעה!!!
C Cm 2004 New member 5/11/05 #35 מוכניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם? כי עוד כמה דקות בערוץ 22 ההופעה הבלתי נשכחת של ההורסת הידועה בשם: שירי מימון מתוך גמר כוכב נולד 3. שווה לשמוע! שווה לראות! (ואני אהיה שם!)
מוכניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם? כי עוד כמה דקות בערוץ 22 ההופעה הבלתי נשכחת של ההורסת הידועה בשם: שירי מימון מתוך גמר כוכב נולד 3. שווה לשמוע! שווה לראות! (ואני אהיה שם!)