היום בערוץ 2 בשעה 21:00

פולי44

New member
היום בערוץ 2 בשעה 21:00

תוכניתו של חיים יבין "צבא העם". אם תרצו נדון עליה אח"כ

הבנתי

שמשפחה שלמה שגרה מולי מופיעה שם. הילדים הם חברים טובים של הסגלגל והשוטר. על הבן שמשרת בשלדג סיפרתי כאן פעם, כשנסעו לחפש את הגופות ברומניה. עדיין לא צפיתי בתוכנית, אני מחכה שתיגמר ואח"כ אצפה בהקלטה ללא פרסומות.

פולי44

New member
לא ברור לי לגמרי המוטו של התוכנית

כנראה שהרעיון המרכזי הוא שהצבא תופס מקום מרכזי מדי בחברה הישראלית. קשה לי להביע דעה אובייקטיבית כאמא גאה לחייל, זה יקח לי זמן לחשוב על תשובה טובה

צפיתי, לא הופתעתי , אני אמתין לראות

את התוכניות הבאות , התכנית מדברת בשם עצמה אין פה איזה חידוש, נכון פולי את צודקת כרגיל בצורה תמציתית אמרת הכל.

בגדול - התאכזבתי, אבל בכל זאת היה מענין

התוכנית הייתה די רדודה בעיני. אמנם הוא מתעסק בנושא הקרוב לליבו, אבל את השאלות היותר עמוקות ויותר אמיתיות הוא לא שאל. הוא בא לכתבה עם דעות פוליטיות מוצקות ופוזה אוביקטיבית. הוא גרד את הקונפליקטים מהשכבה האידיאולוגית, והצגה סטריאוטיפית של הקצוות בחברה הישראלית, אבל הוא לא הציג את הבשר האמיתי של הכאב של ההוויה שלנו. היו קטעים מעניינים כמו רן כהן, רעות-מכבים, ונשים השמאלניות שעשו את התערוכה. אגב, בתוכנית הראו לשניות את שמעון החתול שלי, לפני שמציגים את הבית של יעל, זו שעומדת במחסום ווטש...

אםפי7

New member
מאחר ואני הדוסית כאן ואין לי טלויזיה

אז תעשו טובה מדי פעם כשמדברים על תוכנית טלויזיה לפחות לגידו בראשי פרקים על מה מדובר, האם הבנתי נכון שחיים יבין מדבר נגד הצבא? ואם לא הבנתי נכון אנא הסבירו.....

חיים יבין

יצא עם תוכנית בעלת 3 חלקים, המנסה להתחקות אחרי השסעים בחברה הישראלית בכלל ובצה"ל בפרט. הוא מביא לתוכנית מנערי הגבהות המסרבים פקודה בצה"ל ועד למשתמטים. חיים יבין מתימר להיות אוביקטיבי.

למעלה