היום בערוץ 1 : 22:00

א י י ב י

New member
היום בערוץ 1 : 22:00

הטלוויזיה הישראלית תרבות שעת התחלה : 22:06 שעת סיום : 22:55 הדלקת נר שני של חנוכה בבית הנשיא, בסימן 120 שנה לעלייה הראשונה שהחלה בחג החנוכה תרמ"ג 1882. משתתפים: אלוף במיל´ אורי שגיא, המשוררת יוכי לוין, הזמר יזהר כהן, מקהלות, מספרי סיפורים ועוד.

היה פוטנציאל, היתה כוונה... ../images/Emo4.gif

אך אני מוכרח לומר שלדעתי, הדיונים בפורום עד כה בנושאי העלייה הראשונה (ובכלל) היו, בעיניי, מעניינים יותר מן התבשיל שרקחו בערוץ 1. הסיפורים - מעניינים; האנשים - מכובדים; השירים - נחמדים; אבל, משהו בשילוב, בהפקה, ב... אני לא יכול לשים על זה בדיוק את האצבע - הפך את הכל למסורבל וללא-מאוד-נעים לצפייה. זו רק דעתי שלפני השינה, לילה טוב
ארנון

שרי סילבר

Active member
לא שותפה מלאה לדעתך, ארנון כנראה שהגעתי בלי ציפיות. היה לי נחמד פשוט לשמוע את השמות, פתאום הדברים מוכרים. והשירים, השירים, היה כיף לשיר עם הטלויזיה. האמת, לא ציפיתי שבתוכנית של שעה ברוטו יגיעו לעומק המחקר שאנחנו מגיעים (אני לא צינית, זה ברצינות). סתם היה לי כיף להרגיש חלק מהדבר הגדול הזה. וגם זה משהו נחמד לחג, בימים טרופים ומטורפים אלה. ואמא שלי כמובן ישבה ושרה, כצפוי (הספקתי להתקשר ולהודיע). אגב, במהלך החג, כל ערב בשעה 19:25 לערך (ערוץ 1) תשודרנה כמה דקות בנושא, כל ערב מושבה אחרת.

למעלה