היום בערב לירון לב והראל מויאל באשדוד
ש שני מויאל היחידה New member 14/7/05 #2 ../images/Emo10.gif הייתי אמורה ללכת להופעה הזאת .. כי אני גרה 5 דק' מהמקום אבל רבתי עם אמא שלי והיא לא מסכימה לי ללכת ! אבל אני חייבת לשכנעע אותה ! אוףףףףףףףףףף
../images/Emo10.gif הייתי אמורה ללכת להופעה הזאת .. כי אני גרה 5 דק' מהמקום אבל רבתי עם אמא שלי והיא לא מסכימה לי ללכת ! אבל אני חייבת לשכנעע אותה ! אוףףףףףףףףףף
ה העלמה שוקולדה New member 14/7/05 #3 לך עוד יש סיכוי../images/Emo27.gif לי אין סיכוי בכלל אני גרה בחור שחור, אין לי אפשרות לחשוב להגיע להופעה הזו! (סתם, סתם כולה הוד-השרון, אבל זה כמו כפר פה... ) טוב לא נורא, לפחות בהופעה שהייתה בכפר יהושע הייתי.... גם משהו..
לך עוד יש סיכוי../images/Emo27.gif לי אין סיכוי בכלל אני גרה בחור שחור, אין לי אפשרות לחשוב להגיע להופעה הזו! (סתם, סתם כולה הוד-השרון, אבל זה כמו כפר פה... ) טוב לא נורא, לפחות בהופעה שהייתה בכפר יהושע הייתי.... גם משהו..
מ מאי 406 New member 15/7/05 #6 ../images/Emo2.gif חור שחור?! מה יגיד מי שגר בין אל-ח'אדר לבית-ג'אלה?!
1 1 shiran 1 New member 14/7/05 #5 אני רוצה ללכת../images/Emo7.gif אבל ההורים המעצבנים שלי אמרו שהם יקחו אותי ובסוף הם לא והם לא מרשים לי לא לנסוע באוטובוס ולא ברכבת וזה לא שאני נוסעת לבד אני נוסעת עם כל הירושלמיות מהרישמי
אני רוצה ללכת../images/Emo7.gif אבל ההורים המעצבנים שלי אמרו שהם יקחו אותי ובסוף הם לא והם לא מרשים לי לא לנסוע באוטובוס ולא ברכבת וזה לא שאני נוסעת לבד אני נוסעת עם כל הירושלמיות מהרישמי