היום בערב..

Idomania

New member
היום בערב..

בערוץ שלוש בתכנית "הייפ" (23:40) צריך להיות מערכון של אנג´ל על סנטה אז רק שתדעו..

ANGEL N

New member
תודה!

אבל באותו זמן יש פרק בהעונה השלישית. מה נקליט?

dawn 14

New member
איזה פרק של העונה השלישית

בביפ משודרת העונה ה-2 אתם מתכוונים לעונה השלישית ב- mbc?

Buffy1

New member
"I want a pikachoo"

זה הכל
חבל שלא היה משהו ארוך יותר... היה לפני כמה ימים מערכון של כל הסדרות עם השם "אנג´ל": אנג´ל, דארק אנג´ל ומגע של מלאכים, אבל פספסתי את זה.
מישהו ראה?

ANGEL N

New member
איזה מסריח זה היה!

אני לא יודע למה, אבל חשבתי שאתה מדבר על ראיון עם דיויד בורנאז (אף פעם לא ראיתי את התוכנית המטומטת הזו) אז די התאכזבתי מזה. דרך אגב אף פעם לא ראיתי ראיון עם דיויד בוראנז, דוקא בא לי לשמוע מה הוא אומר. נראה לי שהוא עצמו לא היה אוהב את "אנג´ל" או "באפי". חוץ מזה שאני יודע שאת סגנון הלבוש של אנג´ל הוא לא ממש אוהב, אני אומר שישלח אלי את הבגדים שהוא לא אוהב, אני די אוהב את הסגנון שלו!

Schnickelfritz

New member
החלק שלו היה באמת טיפשי

אבל אתם יודעים למה שמתי לב
זאת שחיקתה את קליסטה פלוקהארט ועוד כמה הייתה לא אחרת מהשחקנית ששיחקה את איימי בבאפי
זה מאוד שעשע אותי

Idomania

New member
אתה בטוח???

נראה לי שזו הייתה אחת מהצוות של הסדרה ולא נראה לי שאיימי היא אחת מהם.. ובאמת הקטע עם אנג´ל היה מפגר..

Schnickelfritz

New member
בטוחה, אני בת.

ומכיוון שגרמת לי לפקפק, הלכתי לבדוק את זה וכנראה שזו באמת לא היא, רק מישהי דומה לה. אבל עדיין- בת.

The Flash

New member
הכי יפה היה בSNL

ששרה אירחה ושחקה כזאת מארחת של תכנית נוער ודיויד וסת´ היו שם כעצמם!

Buffybot

New member
ממש ממש לא זאת

שמשחקת את איימי. לזאת שמשחקת את איימי קוראים אליזבת אן אלן, ולזאתי שעשתה את חיכוי קליסטה קוראים ג´ניפר אליס.... לא ראיתי את הקטע של אנג´ל... נראה לי שהתחלתי לצפות מאוחר מדי...

למעלה