ררררר "הצילו"? דאממ את נשמעת כל כך אחת סנובית-או איך נוית אומרת? "פאקצה"
א איתמר זלק New member 15/7/07 #50 ררררר "הצילו"? דאממ את נשמעת כל כך אחת סנובית-או איך נוית אומרת? "פאקצה"
I isilme New member 15/7/07 #55 ../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif אתה מעליב אותי... מה עדיף, שאני אגיד "השם"? זה מילה של קומונריות...
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif אתה מעליב אותי... מה עדיף, שאני אגיד "השם"? זה מילה של קומונריות...
I isilme New member 15/7/07 #59 ../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif זאת עדיין מילה של קומונריות כל הקומונריות שאני מכירה אומרות אותה.
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif זאת עדיין מילה של קומונריות כל הקומונריות שאני מכירה אומרות אותה.
I isilme New member 15/7/07 #64 ../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif אני לא יודעת מה רע, תשאל את איתמר.
I isilme New member 15/7/07 #63 ../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif חלילה. [כאילו, חוץ מזה שהן מסננות את ההנהגה קבוע, אין בעיה איתן.]
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif חלילה. [כאילו, חוץ מזה שהן מסננות את ההנהגה קבוע, אין בעיה איתן.]
ה השנייה מנצר האחמיות New member 15/7/07 #66 לא, אבל אני פשוט לא אהיה קומונרית.. צריך להוולד עם זה כנראה
א איתמר זלק New member 15/7/07 #70 למה את נשמעת כמו אחת שיכולה להיות קומונרית כמה יחידות את עושה במת' ואנגלית? כי אם את עושה יותר מ3 במתמטיקה ו3 באנגלית אז לא יקבלו אותך לקומונה.
למה את נשמעת כמו אחת שיכולה להיות קומונרית כמה יחידות את עושה במת' ואנגלית? כי אם את עושה יותר מ3 במתמטיקה ו3 באנגלית אז לא יקבלו אותך לקומונה.
I isilme New member 15/7/07 #73 ../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif וואווו איתמר... אתה כנראה לא ממש מעריך קומונריות.. (טוב גם אני עכשיו ממש מתחילה לשנוא אותן!!! חוץ מהקומונרית של יתיר ושלנו. הן בסדר)
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif וואווו איתמר... אתה כנראה לא ממש מעריך קומונריות.. (טוב גם אני עכשיו ממש מתחילה לשנוא אותן!!! חוץ מהקומונרית של יתיר ושלנו. הן בסדר)
א איתמר זלק New member 15/7/07 #78 אוי יא מקטלגת-זאת סטיגמה ידועה שקומונריות הם קומונריות רק בגלל שהתעודת בגרות שלהם לא משהו. מה אני היחיד שמכיר את זה?
אוי יא מקטלגת-זאת סטיגמה ידועה שקומונריות הם קומונריות רק בגלל שהתעודת בגרות שלהם לא משהו. מה אני היחיד שמכיר את זה?
א איתמר זלק New member 15/7/07 #69 הופהה נוית את יכולה להיות חל"ק חל"ק-חשדומטים למען קומונריות זה מאוד דומה לראשי תבות של"פ זה לא שמינסטים לעירות פיתוח מה שזה באמת (מי שלא יודע-עיירות של"פ זה מקומות נטולי אשכנזים) של"פ-שיכנוזים למען פרנקים קיצר חפרתי.
הופהה נוית את יכולה להיות חל"ק חל"ק-חשדומטים למען קומונריות זה מאוד דומה לראשי תבות של"פ זה לא שמינסטים לעירות פיתוח מה שזה באמת (מי שלא יודע-עיירות של"פ זה מקומות נטולי אשכנזים) של"פ-שיכנוזים למען פרנקים קיצר חפרתי.
ו ורודת שורש New member 15/7/07 #75 הו כן בשנה האחרונה הענקתי תמיכה להרבה קומונריות.. [מה זה לא.. ] אני מעריכה קומונריות מאוד, יש להן מסירות נפש עצומה.
הו כן בשנה האחרונה הענקתי תמיכה להרבה קומונריות.. [מה זה לא.. ] אני מעריכה קומונריות מאוד, יש להן מסירות נפש עצומה.
א איתמר זלק New member 15/7/07 #79 כן, מסירות נפש. זה רק במחוז שלי הקטע שקומונריות באות לקומונה במקומות אמידים בשביל למצוא חתן עשיר שיקח אותם ואת התעדות בגרות הגרועה שלהם?
כן, מסירות נפש. זה רק במחוז שלי הקטע שקומונריות באות לקומונה במקומות אמידים בשביל למצוא חתן עשיר שיקח אותם ואת התעדות בגרות הגרועה שלהם?
I isilme New member 15/7/07 #81 ../images/Emo205.gif../images/Emo98.gifכנראה שזה רק אצלכם... באר שבע זה לא מקום אמיד במיוחד...
ו ורודת שורש New member 15/7/07 #86 ../images/Emo45.gif גם נהריה.. זה שבפ"ת יושבים אנשים "אמידים".................