היום בערב צ'אט!!!

shronet

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo45.gif

חשבתי שזה פיתוח של אח שלי
אוי, התמימות...

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif

עזבי... תני לו... הוא נהנה מזה..

פיי תראו תראו.

עולים ברמה הא
יפה הדר, מרגישים שאת עולה מחמשושית לשישיזם
, שכוייח במעבר. אבל את עדין פעורה אז... (תבחרי המשך)

isilme

New member

אוךך איתמר... אני לא עולה מכלום לכלום. ואני לא עדיין פעורה, כי אפעם לא הייתי (ז"א בטח בכיתה ו' הייתי ממש פעורה, אבל אתה לא הכרת אותי אז...) אתה בנאדם שלילי ולא נחמד חוץ מהעובדה שהסתפרת וכאן בעצם יש לי את כל הסיבות להתחצף אלייך כמה שבא לי אפילו אם אתה לא מחבב את זה אז תלך לישון ולאכול אולי יצא לך מזה משהו טוב (מה זה אולי? בטוח!) טוב, אני עייפה ועצובה וגם חירפנו לי את השכל היום יותר מידי ובא לי לבכות והכל בגלל הקומונריות הטיפשות תתעלם מההערות שלי ואל תכעס עליי בבקשה.

שאני יכעס../images/Emo35.gif

הכל ברוח טובה למה לכעוס? אני בן אדם שלילי? וואלה, טוב לדעת... היי לא לערב את השיער שלי
אני מזכיר לך את ימיך כש ו ר ש י, היית פעורה בצורה יחודית לש ו ר ש י, אבל זה עדין פעורה.

isilme

New member

אתה לא כועס אתה בנאדם שלא כועס. ברור שאני יערב את השיער שלך?! מה ציפית?!?! ~לא נשכח ולא נסלח!~ וד"א, גם אני הייתי בטוחה שהייתי ממש פעורה עד ששוטטתי בארכיון וגיליתי שכמעט כל התגובות שלי הם דברים שהייתי אומרת גם היום ואפילו את הניסוח הייתי משאירה. (וואיי, זה מעורר בי חשק להעלות לכאן את ההודעת כניסה שלי)

ליחנוש 1

New member
../images/Emo163.gifתעליי!!

מעניין לראות את זה..
ויש לכולכם מזל שאני מתעצלת לחפש תגובות שלכם מלפני כמה שנים..

ליחנוש 1

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קודם כול-מי הסכים לך להשתמש לי במאומץ?! ואני לא מאמינה עלייךך!! רציני זאת את?
יום אחד אני חייבת לדפדף בדפים ולקרוא דברים מעניין..(כנראה שאני ימצא הרבה חח)

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gifתפוזבל!!!

זאת אכן אני.... וקבלי את סליחתי הכנה על כך שגזלתי ממך את החונטוז. גם לי גוזלים אותם לפעמים.

למעלה