היום בערב בערוץ 2 - G.I.Jane

Princes Vespa

New member
היום בערב בערוץ 2 - G.I.Jane

נכון , שמתי לב שאני לא ממליצה על סרטי מופת בזמן האחרון, וזהו בהחלט סרט עם הרבה חורים , וקיטש אמריקאי. אבל דמי מור בתפקיד מעולה לדעתי. יש לי חולשה לנשים כוחניות
וחוץ מזה יש הרבה אקשן ופיצוצים. "מצוין" לחבר´ה לפני גיוס.. אחרי שיעבור החום אתחיל להמליץ על סרטים יותר איכותיים.. Princess V

חזיר בר

New member
אני רק לא מבין דבר אחד

איך היא סיפרה את עצמה ניסיתי את זה עשרות פעמים ואני אף פעם לא מצליח.

Princes Vespa

New member
מכל החורים דווקא זה אפשרי..

יש לי אח בצבא והוא תמיד מספר את עצמו עם מכונה.. אז דווקא זה , אמין. חוץ מזה , אם היא עושה שכיבות שמיכה ביד אחת , היא לא תוכל לספר את עצמה.. נו באמת.. Never underestimate the power of the schwartz Princess Vespa

חזיר בר

New member
לא אמרתי שזה חור

רק אמרתי שאני מרגיש טיפש דמי מור מצליחה לספר את עצמה ואני לא.

חזיר בר

New member
טוב לראות אותך שוב

ועכשיו יש את הסרט והוא די מרגיז אותי. פעם שניה שאני רואה אותו...זה לא הסרט כמו הצבא האמריקאי עם הנאומים המסריחים האלה של המפקדים. "חיה אף פעם לא מתלוננת". נו באמת.

Chot

New member
חן חן לך

כן זה היה די מטומטם שהיא צעקה לו "מצוץ את איבר מיני הזכרי שאין לי". "זה לא הסרט כמו הצבא האמריקאי עם הנאומים המסריחים האלה של המפקדים. "חיה אף פעם לא מתלוננת".". למה הכוונה? ואני מאוד מחבבת כל מיני סרטי צבא נושנים שכאלה (אני לא מדברת על מה שהיה לפני שנתיים עם שון פן וזה של ספילברג), אלא יותר לכיוון של בת הגנרל. קקי נקי אבל נחמד.

חזיר בר

New member
יש נאום

בתחילת הסרט,על כך שחיה לא מתלוננת גם לא ציפור שקפאה למוות. אני אוהב סרטי צבא,אבל הבולשיט שהולך שם הוא היסטרי.

Chot

New member
אהההעע..

אני חשבתי שבכלל דיברת על סרט אחר שרואים איזה מצביא בדרגה בכירה מאוד מאוד מאוד על רקע דגל אמריקני בלבד מדבר מלאמלאמלא לפני היציאה למלחמה. שכחתי מאיזה סרט זה. משו ישן שכזה.

חזיר בר

New member
לא,אבל

יש איזה תוכנית בערוץ הקהילתי, מגה-שואו הם עשו פארודיה היסטרית על סרטי מלחמה ואקשן אמריקאים. משהו מדהים, ועצוב לי שאני היחיד בערך בעולם שראיתי את זה.

Chot

New member
טובסדר (וכן קריאה לאנשי הפורום)

אבל תגיד\ו לי איך קוראים לסרט ההוא שדיברתי עליו מקודם כדי שאני אוכל לראות קצת יותר מהפתיחה הנחמדה ההיא. זה אמור להיות משהו ממש ידוע, נו! נו..

IC4

New member
שון פן הוא רק חלקיקון מהסרט המעולה

הקו האדום וזה של שפילברג נקרא להציל את טוראי ריאן שניהם סרטי מלחמה מעולים שאגב אני לא מבין למה לעשות פארודיה על סרטי מלחמה או שאמרת סרטי צבא? D-DAY זה לא הפלישה לנורמנדי ? זה הסרט הקלאסי עם שון קונרי בתפקיד סקוטי קטן "היום הארוך ביותר"? אגב למה D-DAY? D חזיר אוהב סרטי מלחמה ?

חזיר בר

New member
חזיר אוהב גם סרטי מלחמה

ולא רק בגלל הפיצוצים כן, היום הארוך ביותר זה די דיי,ככה הם קוראים ליום הפלישה לנורמדי,וזה באמת סרט מדהים,חבל שצבעו אותו. יש בו מסה אדירה של כוכבי קולנוע,משהו לא נורמלי.

IC4

New member
צבעו אותו ?!?!!? איזה מוזר :)

אני אף פעם לא ממש מבין איך צוביעם סרטים, כאילו - זה באמת יוצא טוב או עלוב ? אגב אתה עדיין לא עונה לי כנראה שאתה לא יודע למה דווקא D לא משנה זה גם הסרט הארוך ביותר :) טוב לא הכי , אבל ארוך למדי. מה שכן - שווה בהחלט אני אוהב את הגרמנית הנאצית, שפה מצחיקה. השישי לשישי 44 היה יום שלא יישכח

חזיר בר

New member
אני באמת לא יודע

אני חושב שזה מין משחק כזה D-DAY The-Day כלומר,"היום",וכהרגלם של אמריקאים,פשוט מקצרים דברים

Princes Vespa

New member
זה כמו שעת השין

שעת השין היא נקודת האפס בה מתחיל מבצע מסויים. לכן D-Day אפשר לתרגים ליום ה-יוד וזה היום בו התחילה הפלישה לנורמנדי

imiller

New member
סרט סתמי :)

אבל בכל זאת יש משפט מהסרט שאהבתי ולצערי אני לא זוכר איך הוא היה באינגליש, אז אני זוכר בעברית: "כשאני ארצה לשמוע את דעתך - אני אגיד לך אותה" (המפקד לג´ורדן). עמוק.

למעלה