היום בעסק... rapid killa עולה לפריסטייל... אז כולם להקשיב............... שירן ואני לא גרמני
R rasta man New member 27/9/01 #1 היום בעסק... rapid killa עולה לפריסטייל... אז כולם להקשיב............... שירן ואני לא גרמני
2 2gt New member 28/9/01 #3 בהצלחה לאיש עם הקרחת הכי חלקה בארץ אני חולה על האיש הזה למרות שאני לא אצליח להגיע היום לעסק אני מאחל לו הצלחה.
בהצלחה לאיש עם הקרחת הכי חלקה בארץ אני חולה על האיש הזה למרות שאני לא אצליח להגיע היום לעסק אני מאחל לו הצלחה.
H HipCribe (עדי) New member 28/9/01 #4 בהצלחה גבר!!! כבר מספר שבועות שאני מצפה לזה.. ואנלא אחמיץ את זה ... רק הצלחה גבר...
G G-Ruff New member 28/9/01 #6 בהצלחה נאור! סופסוף אתה בעייסק, תראה לנו מה שאתה יודע אחי! ויש הרבה מזה!
G Gershenman New member 28/9/01 #8 שיהיה לך בהצלחה אחי!!!! בריא עליך!!! GO GET EM´.. אני מצפה לפריסטייל שיתנגן בווינאמפ שלי ללא הפסקה....
שיהיה לך בהצלחה אחי!!!! בריא עליך!!! GO GET EM´.. אני מצפה לפריסטייל שיתנגן בווינאמפ שלי ללא הפסקה....
M mushy New member 28/9/01 #9 היה ממש ממש טוב!! את המטרה הראשונה שלך עשית עכשיו בדרך לשניה ואני בטוחה שתגיע אליה בלי בעיה!!!
ב *בובה* New member 28/9/01 #10 נאווווררררוווווווושששש אני בטוחה שיהיה ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אני קצת לא בארץ אז אני לא אוכל לשמוע!!!!!!!!!!! בהצלחהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה בריאה עליך~!!! בובה!
נאווווררררוווווווושששש אני בטוחה שיהיה ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אני קצת לא בארץ אז אני לא אוכל לשמוע!!!!!!!!!!! בהצלחהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה בריאה עליך~!!! בובה!