היום בעוד 4 שעות

גינגית1.

New member
היום בעוד 4 שעות

אני מצטרפת לסדנת תיאטרון שנפתחת היום ויש לי מיליון פרפרים בבטן כאלה צבעוניים מרפרפים שעושים לי התרגשויות ויש לי את המלאך הטוב על הכתף הימנית שאומר לי תלכי תלכי את תהני מכל רגע ואת המלאך הרע על הכתף השמאלית שאומר לי אל תלכי... מפחיד שם מדי... והמאבקים הפנימיים הדי נצחיים אצלי כן ולא לא וכן אבל ההחלטה בעצם גובשה כבר ממזמן רוצה ללכת ואלך. רק פוחדת שאתאבן, שם, על הבמה. אמאל´ה

actress

New member
איך היה??? ../images/Emo50.gif ../images/Emo49.gif

תספריייי תספרי חוויותתתת

נו, אז באמת איך היה?

איפה הסדנת תאטרון הזאת, שהתחלת ללכת אליה? ומי הבמאי? ובכלל, על הבמה רק לעיתים רחוקות יש את הקטעים האלה של "התאבנות". את יודעת למה? כי על הבמה יש חופש יותר מבכל מקום אחר.
מצד שני, אם בכל זאת היה לך קטע של "התאבנות", אל תתייאשי, אין לך מושג איזה כיף זה כשנכנסים לזה.

גינגית1.

New member
וואווו היה מרגש מרגש מרגש

התרגשות גדולה אחזה בי. אני שאף פעם לא הייתי בחוג לדרמה או בקבוצת תיאטרון הולכת להצטרף לקבוצה כזו. התרגשתי עד כדי כך שהגעתי כחצי שעה לפני. אז ישבתי בחוץ ליד שיח עם פרחים יפהפיים וריחניים ולדעתי עשיתי מדיטציה כזו פנימית כזו עם עצמי, להרגע ולהרגיע פלוס שתי סיגריות.
קבוצה של 14 משתתפים התקבצה. המדריך נחמד מאוד וחברי הקבוצה נחמדים אף הם. יש כאלה שהחוש התיאטרלי חזק מאוד ויש כאלה שזה פחות אצלם. בכל מקרה לכולם יש את הרצון להשתתף ולהיות. להיות זו המילה הנכונה, לדעתי. אז מה היה לנו שם? התרגשות ולב מפרפר כזה ויוווווווו מה אני עושה פה? אבל זרמתי עם הכל או לפחות השתדלתי לזרום. היו תרגילי נשימה והיה תרגיל לשחרור לחצים והיה תרגיל של מתן אמון וקבלת אמון והיה תרגיל של הצגת האני שלי כלומר שם ושם פרטי ונדרשנו לעלות על הבמה ולהכנס בקטע של דיאלוג קונפליקט והרבה הקשבה היתה שם ובסוף בסוף 3 דקות של עליה לבמה ולומר את מה שרוצים לומר או לא לומר. אפשר גם לשבת או לעשות מה שרוצים. ובקטע הזה אני מאוד מאוד נבוכתי. מין פחד קהל משתק שאיבן אותי קצת וכשהסתכלתי קדימה אל מעגל חברי הקבוצה לא כל כך ראיתי אותם. וזה מההתרגשות שלי. והיה כיף. ההרגשה של גוף טעון באנרגיות והאדרנלין טס בגוף עשו לי את זה. יצאתי משם מחוייכת וטעונה באנרגיות חיוביות. ליום רביעי אני צריכה להביא מונולוג רגשי מהצגה. וללמוד אותו בעל פה. אל תשאלו אותי איך אני מתכוננת ללמוד את זה בעל פה כי גם אני לא יודעת... עברו איזה מיליון שנה מאז שלמדתי בעל פה משהו. אבל בטח שיהיה כיף גם השבוע. אחזור ואדווח לכם ביי בינתיים

בהצלחה בהמשך ../images/Emo13.gif

חשבת כבר איזה מונולוג להביא? ואגב: התרגילים שהזכרת מאוד מוכרים גם לי מהסדנאות שאני נמצאת בהם. תרגילים של אמון ודברים מהסוג הזה יש בכל סדנאת תאטרון, רק שבכל סדנא הם בווריאציות שונות. למשל, אחד התרגילים הידועים הוא שזוג הולך יד ביד כך שאחד עוצם עיניים והשני מוביל אותו. אנחנו עשינו את זה בשיעור האחרון והרגשתי פשוט... מדהים! וזה למרות שבשנים קודמות שנאתי את התרגיל הזה. כנראה הדרמה עשתה לי משהו בכל זאת.
איזה סוג של תרגילים של אמון (או בכלל) היו אצלך בשיעור? ובכלל איפה הסדנא שאת נמצאת בה? ומי המדריך? פשוט מסקרן אותי לדעת.

למעלה