היום במקרה הדלקתי AXN

Raist

New member
היום במקרה הדלקתי AXN

ונפלתי על אנדרומדה ונחשו מי שיחקו שם. טיאלק ודניאל איזה מוזר...

kinspirit

New member
זה היה היום?!

זה פרק פשוט מדהים...אני לא מאמינה שפספסתי הזדמנות לראות אותו שוב!

kinspirit

New member
שידור חוזר ../images/Emo13.gif

היום באחת בלילה...דרך נפלאה לסיים את היום!

P e t e r P a n

New member
בתור מעריץ אנדרומדה

לשעבר אני מוכרח לומר שזה אחד מהפרקים הכי אידיוטיים שהיו שם בעונה השלישית, למרות הופעות האורח של מייקל שאנקס וכריסטופר ג'אדג', שאיכות המשחק שלהם היא פשוט מעולה... מי שמכיר את אנדרומדה טוב כמוני יודע שהעונה השלישית הייתה די זבל {לא שהעונה הרביעית או החמישית הוכיחו את עצמם יותר טוב}, ולמעשה הפרק הזה היה שידור חוזר של פרק מהעונה הראשונה שבו השתתתף מייקל שאנרס וקצת מעוד פרק שהיה בעונה השנייה, סוג של שילוב בין שני פרקים, וזה יצא כרגיל: חסר משמעות ולא מי יועד מה טוב... ושוב, כל זאת למרות הופעות האורח שלהם, שלמרות שהם שחקנים טובים, אפילו הם לא יכולים להציל את כבודה האבוד מזמן של אנדרומדה...

kinspirit

New member
אה, וכאן תבוא ההבהרה

שכאשר אמרתי שהפרק מדהים, התכוונתי בעצם למשחק של מייקל שאנקס שם (הבחור ממש הפחיד אותי בפרק הזה, עם המבטים הרצחניים שלו *צמרמורת*) והסצינה שבה הוא וכריסטופר הולכים מכות - priceless!!! כמעט כמו הפרק באנטפרייז עם דין סטוקוול (הקטע שדין דוחף את סקוט לקיר והם ממש נוגעים אחד בשני - משהו שבזינוק לאתמול הם לא עשו במהלך כל השנים)... ולמי ששם לב (וגם למי שלא) היה בפרק הזה עוד שחקן מסטארגייט - מרטוף החננה שלנו היה המנהיג הניציאני שטיר ביקר... הפרק הזה הוא ממש פגישת מחזור של סטארגייט

[TNT]

New member
אכן פרק חביבי

ושניהם הופיעו לחוד בפרקים שונים. ונחמד לראות אותם משחקים דמות אחרת, בעיקר את מיקל שנקס בתור הרשע, הוא מראה שם משחק ממש טוב. ולוקח זמן לעכל שאכן מדובר בדניאל ג'קסון

JohnDoe5

New member
מסתבר שהם לא היחידים

לפי האתר הבא: http://www.gateworld.net/news/actorwatch.html גם המונד יופיע בקרוב

Falcor

New member
נראה לי שראיתי את הפרק הזה ..

וואי .. זה היה כלכך הזוי לראות אותם שם ..

למעלה