היום במעריב... יש בעיתון מעריב של היום תמונה של שרית עם ארכדי מההופעה בטדי אתמול..
י יפעת שאול New member 8/2/06 #1 היום במעריב...../images/Emo3.gif יש בעיתון מעריב של היום תמונה של שרית עם ארכדי מההופעה בטדי אתמול..
ש שי shay love sarit New member 8/2/06 #2 ../images/Emo8.gifתודה על המידע יפעת../images/Emo70.gif למי שיש שיסרוק בבקשה
י יפעת שאול New member 8/2/06 #5 ../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif סורי על האיכות היא לא משהו..
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif סורי על האיכות היא לא משהו..
ש שי shay love sarit New member 8/2/06 #9 ../images/Emo27.gif../images/Emo26.gif../images/Emo27.gif../images/Emo26.gif
ש שי shay love sarit New member 8/2/06 #7 תודה../images/Emo9.gif יאאא זה התמונה הזאת../images/Emo27.gif תשימו לב זאת ניראת לי אותה התמונה בדיוק חח
תודה../images/Emo9.gif יאאא זה התמונה הזאת../images/Emo27.gif תשימו לב זאת ניראת לי אותה התמונה בדיוק חח
ר רותם שמואלי New member 8/2/06 #10 תודה יפעת ../images/Emo13.gif יש גם כתבה ב.. עיתון ספורט ויש שם תמונה של שרית לבד מההופעה בטדי..
י יפעת שאול New member 8/2/06 #11 בבקשה לכולם... ../images/Emo8.gif רותם באיזה עיתון ספורט..? של מעריב, ידיעות..?
ר רותם שמואלי New member 8/2/06 #13 זה בעיתון של ידיעות.. אופי+יופי=שלמות=שרית חדד=miss music=יותר מ.. 40000 אלף עותקים
ע עומרי ברזלאי New member 8/2/06 #17 יש גם בידיעות אחרונות במוסף ספורט ורשום ששרית שרה לארקדי אתה תותח
E eynav16 New member 9/2/06 #19 תודה יפעת תסלחי לי על ה'יחס' היום הוא לא ממש באשמתי...לא ראיתי מה כתבת לי וכל רגע זה התנתק עד שחטפתי עצבים על המחשב וכיביתייי נדבר מחר
תודה יפעת תסלחי לי על ה'יחס' היום הוא לא ממש באשמתי...לא ראיתי מה כתבת לי וכל רגע זה התנתק עד שחטפתי עצבים על המחשב וכיביתייי נדבר מחר