היום במבוא חמה

היום במבוא חמה

מכיוון שלא מצאתי פרטנר לתבור הצטרפתי לאמיר שלום שיצא עם צוות צילום מערוץ "אקסרים" לצילומי אווירובטיקה של מצנחי נפיחה. התאים לי לטוס שם כי הגלשן משך לי ימינה ביום שישי ורציתי לבצע כמה נסיונות. המצנחים המריאו, בתחילה 2 טנדמים ואחר"כ אדם (זה שם של מרחף) שהפליא בנפילות מגובה רב כשלפתע הבחנתי במשהו שחור נופל ממנו כלפי מטה (באווירובטיקה דברים גם נופלים כלפי מעלה...) אני המראתי ברוח שהלכה והתחזקה והשמים חיבקו אותי חיבוק גדול. ז"א הכל הרים להפליא. הצלחתי להגיע כם הגלשן העתיק שלי ל100 קמ"ש ולבצע מספר ווינגאוברים די חנוניים אבל כשיש מצלמות, עושים קצת פוזות. השינו שעשיתי בגלשן עבד כמצופה והנלשן טס ישר ללא כל משיכה. היה כיף. מזמן לא הגעתי למקום הזה על גלגלים ונזכרתי בימים עברו, עת שרצנו שם ימים רבים, לפעמים ברצף, טסים מהצהרים עד הערב. אה, סליחה, כמעט ושכחתי: מה שנפל מאדם היה לא אחר מהקסדה שלו שאליה חוברה (נחשו מה???????????????)נכון !!!!!!!!!!!!!!!!מצלמת ווידיאו מקצועית. ההסטוריונים שיחפרו שם בעוד 1000 שנה, לא יבינו מה עושה מצלמת ווידיאו בשדה מוקשים ולאן נעלם הראש מתוך הקסדה. בקיצור עכשיו בערוץ "אקסטרים" יודעים כבר כמה עולה יום צילומים בחינם...

natyh

New member
כן כן

אני מכיר את הצלמים המפיק וצות הצילום . חובבים זה מילה חזקה כשמדובר בהפקות שלהם . אז הנה יש מחיר לחובבנות , לחוסר הכנה לאי תיחקור וזה יכל להיגמר רע בהרבה . האמת המוצר הסופי כל כך גרוע , והכי מרגיז שהסיפור הוא שמי שעוסק בספורט אקסטרים הוא או אידיוט או דפוק או מסומם או חולה . כך זה היה עם גולשי הרולר בליידס כך זה היה עם גולשי הדירטסרפר וכולי . בקיצור חובבנים נמאסתם . נתי

למעלה