היום בלי נדר ב - 20:00

היום בלי נדר ב - 20:00

החידה היומית. להזכירכם - עוד 3 סיבובים. עוד משהו: אתמול התחלתי את המשחק הזה בפורום היאבקות. שם יש הרבה יותר אנשים בפורום אז מן הסתם זה גם הרבה יותר קשה

שאלה

מי קלע את הסל האחרון בגמר מול ריאל מדריד? (שאלות ברמה הזאת אמורות להיות בפיינל פור)

תשאר ! תשאר ! תשאר !

אבל אתה טועה לראשונה! 14.6.05 רגע היסטורי - עדי טעה!!!!!!!!

שiש

New member
אחרי שסולומון החטיא שלשה

כץ נתן מין צ'אפחה לכדור והוא נכנס, ואז ארז עשה סלטה, איך אפשר לשכוח רגע כזה? :))

נראה אם את צודקת

"סולומון עם מקבל את הכדור חופשי לשלוש, זורק - ומחטיא, כץ מסתער על הריבאונד ועושה עוד 2 נקודות. גבירותיי ורבותיי האדומים צוהלים כאן........."

שiש

New member
חחח חמוד...

עדי הוא "שחקן של משחקים גדולים" :) את כל הדברים שאין לנו כאן שום סיכוי לדעת או לזכור הוא מוציא בשלוף. ראוי להערצה.

טבלה

1.עדי (בעל הקופסאות)- 34 נק' 2.נועם (הפועלג'רוזלם) - 18 נק' 3.שוש - 15 נק' 4.עמית - 12 נק' 5.לירון (הגנראל הפנאט של גווארה)- 12 נק' 6.משה - 12 נק' 7.חיים- 6 נק' 8.עדי(אדי דאס1) - 6 נק' 9.יובל (טוארג) - 3 נק' עוד שני סיבובים FINAL FOUR. שוש הפתיעה את כולנו היום

במצב של שוויון בנקודות

כמו שאנחנו רואים למשל על הכניסה לפיינל פור - אני אדאג למשהו מיוחד ויפה שיכריע

ניתוח

כאשר נותרנו שני סיבובים בלבד לסיום העונה הסדירה אנחנו נראה מה הסיכויים של כל אחד. נתחיל בפסימיות : צר לי לאכזב אותך יובל (אם אתה קורא את זה), אתה היחיד שלא נשאר לו סיכוי תיאורטי אפילו. - עדי הבטיח את המקום הראשון כבר מזמן - אני צופה מאבק של נועם עם שוש על המקום השני - המלחמה על המקום השלישי והרביעי תהיה המותחת ביותר. אם המצב ישאר כמו עכשיו, אנחנו נעשה סיבוב מכריע בין עמית, לירון ומשה. - הסיכויים של חיים לעלות קלושים מאוד - הוא חייב לנצח בשני הסיבובים הנותרים בשביל להיכנס לסיבוב המכריע על העלייה - כנ"ל עדי (adi das1) עוד חברי פורום די קבועים שלא זכו לנקודות במשחק: שחף איתן (מה איתו?) הדר הדגבא של הצ'אט

וואלה. לא שכחתי

השאלון היה על כדורסלל ואתה מראש אמרת שאתה לא כ"כ מבין בכדורסל

הצעה למנהלים

אולי מי שיזכה במשחק יואדם? כעיקרון מה אומר אדום - מומחה. אחד שמבין ובקיא בתחום הפורום. ככה יהיו בפורום 2 מנהלים ו 2 אדומים. הפועל ירושלים מול המשטרה? מי יצטרף אליי במאבק ???? מה אתם אומרים?

למעלה