חוץ מפספוס ההמראה של גרט יצאת גם נהג וגם צלם מוצלח להיום. חסר קצת יותר תמונות של גיא .
ח חגי New member 24/9/05 #20 חוץ מפספוס ההמראה של גרט יצאת גם נהג וגם צלם מוצלח להיום. חסר קצת יותר תמונות של גיא .
A amitceder New member 25/9/05 #21 סחתיין עליך יא דודו איפה התמונה שלי מחזיק את הראש לאור המשימה? וחגי - יותר לקחת את הגוף קדימה אני לא רואה שיש לי מקום. איך פותרים את הבעיה?
סחתיין עליך יא דודו איפה התמונה שלי מחזיק את הראש לאור המשימה? וחגי - יותר לקחת את הגוף קדימה אני לא רואה שיש לי מקום. איך פותרים את הבעיה?
נ נמרוד ספיר New member 25/9/05 #22 סחה יה דודו אכלה תמונות עושה חשק להיות אתכם שם, ועוד כזה יצוג נשי, עושה תאבון. אז מה קורא עם גיא? זהו, מזג אויר הבא אני כבר גולש אפילו שזה לפני האולטימטום של הרופא שישרפלוהתחת
סחה יה דודו אכלה תמונות עושה חשק להיות אתכם שם, ועוד כזה יצוג נשי, עושה תאבון. אז מה קורא עם גיא? זהו, מזג אויר הבא אני כבר גולש אפילו שזה לפני האולטימטום של הרופא שישרפלוהתחת
נ נמרוד ספיר New member 25/9/05 #24 ועכשיו הסרט: כמה טוב להיות בבית (ביום של שמיים 1,000,000$) ובקרוב הסרט: ספיר שוב באויר (ביום של 5 שקל )
ועכשיו הסרט: כמה טוב להיות בבית (ביום של שמיים 1,000,000$) ובקרוב הסרט: ספיר שוב באויר (ביום של 5 שקל )