היום בליגה

shlomi toples

New member
היום בליגה

רוח 30 קמש בממוצע בעמדה נקבעת משימה תבור- פוריה- מבוא חמה משימה אפשרית בהחלט אך דורשת ביצוע מדוייק ושמירה על גובה של מעל 1000 מטר עקב רוח חזקה. אני יוצא בין האחרונים (לא מצליח לתפוס מספיק גובה וכך בורחים להם גיא ירון שוויצר וברטוב) יציאה 1150 לצערי הרכיב כבר צפוני חזק בכפר קמה תידלוק ראשון שמתחיל חלש ומסתיים ב+5 1400 מגיע לצומת פוריה רק ב650 מה שמקשה על ההמשך לבסוף נחיתה ביחד עם ברטוב בפוריה עלית. שלושה חברה בגול ירון גיא ושוויצר גיא וירון מצליחים לחזור בחזרה נגד הרוח עד אזור יבניאל כל הכבוד בהתחשב ברוח אף החזקה...

חגי

New member
ואחרונה

שמזכירה קצת את הסרט הידוע מרעים - ההליכה המוזרה...

חגי

New member
יש שם גלייד של 9.3 קמ מעל הכנרת

שנמשך 6.5 דקות שזה ממוצע של כ- 85 קמש - גיא!!! ואללה , שחררת את ההנדברקס סוף סוף???? בהמשך טיסה נגד הרוח חזרה ליבנאל , לפי הסחיפה והזמן בטרמיקות התידלוק , היתה רוח אף של כ- 20 קמש!!!...ואז לג ארוך מול הרוח של מעל 6.1 קמ ובזמן של 9 דקות שזה בערך 41 קמש ממוצע - יפה מאד מול רוח של 20 קמש! מעניין לשמע נתוני גובה מגיא כי טיסה כזאת של 9 דקות צריכה לעלות לפחות 650-750 מטר וזה אומר שהוא היה בתחילת הקטע (בקרבת תל קציר על שפת הכנרת ) בגובה של לפחות 1100 כדי להרגיש בטוח בחציית רכס אלומות. לפי ההמשך משם עד סוף יבנאל נראה לי שבפועל הוא חצה בגובה של לפחות 500 מעל פני הים מה שאומר שכנראה הוא היה מעל 1200 בתחילת הגלייד הנ"ל מהכנרת לאלומות.

חגי

New member
לסיום - נראה לי שאין מנוס משינוי

שדה הגול מצמח ל- יבנאל. אם רוצים להשתפר חייבים להתחיל להרים את הרף. מה אתה אומר שמשון?

David Gerby

New member
הטרק של שוייצר

ובלי להיות שויצר, עוד לפני שכהנא היה דרגה 2 בוצעה טיסה מהתבור למבוא חמה, סוסיתא וחזרה ליבניאל. יש גם מאמר אבל משום מה הוא לא עובד באתר.

חגי

New member
מסתמן קרב יפה ומרתק בין 1-2 ו 3-4

כולנו כמובן תומכים בשויצרר וברטוסט ליורון יש מספיק גביעים וגיא עדיין לא בשל למעמד.

למעלה