שוב הבנת נקרא לקוייה:
דיברתי כפשיסטים על הימין הקיצוני-הכהניסטים ותומכיהם,ודומים להם כמו פיגלין,שלאסונינו חדרו למפלגת השלטון.מי דיבר על הימין ככלל? אני אמרתי שסטאלין ופידל אינם קיצוניים?? איפה קראת את זה.בעיני הם גרועים וקיצוניים כמו הימניים . על איזו "שואה שניה" של סטאלין אתה מדבר? יפה-אתה באמת בן-אדם,ואני מעריך את זה שאתה קורא לרצח 20 מליון רוסים (ביניהם יהודים-והרוב לא),ע"י סטאלין,שואה.(זה לא נאמר בציניות). דווקא ממך ציפיתי,שהשואה היחודית שנפלה על העם היהודי-ע"י היטלר,לא תושווה לרצח העם שעשה סטאלין בעמו שלו.למרות שאנושית זה לא פחות גרוע. מובן שאתה אוהב להמציא.אבל איזו "שואה" תכנן סטאלין באופן אישי לעם היהודי??? מוכן לצטט לי ספר היסטוריה שמספר עליה? מעניין שסטאלין נפטר בגיל מאד מבוגר.איך לא הספיק לחסל את כל יהודי בריה"מ במשך עשרות שנות שלטונו,אך הספיק לחסל עשרות מליונים מבני עמו??? באמת-לסלף את ההיסטוריה סתם? הרי אתה מבזה את המתים והניצולים של השואה,גם אם בלי כוונה,בכדי להתווכח... רק השמאל העולמי היה אנטישמי במשך כל השנים? מה עם הכנסיה הנוצרית ,שלחמה בשמאל בכל ההיסטוריה הקצרה שלו (השמאל קיים רק 300 שנה).אולי תדגיש פעם אחת מי היה הרודף הגדול של היהודים ,זה אלפיים שנה? היטלר עצמו לא היה ימני או שמאלני במובן הכלכלי.אבל (ולא שזה משנה לימינו),היחידים שלחמו במפלגה הנאצית עד שעלתה לשלטון ,היו הסוציאליסטים-והיהודים שכמעט כולם היו חברי מפלגה זאת.הרי כשהיטלר עוד עלה לשלטון באופן דמוקרטי,הוא עשה קואליציה עם הימין הכלכלי,שנכנס אליה בעיוורון בכדי להשתיק את יריביו מהשמאל הכלכלי. רק מה זה קשור? האם אמרתי אי פעם שהשמאל הקומוניסטי לא רדף יהודים??? מה אתה מוציא ממני דברים שלא נאמרו על ידי? ומה הקשר בין זה,לבין הפשיסטים שלנו? (שלצערי הרב קיימים ובאים מהכהניסטים).