היום ביקרתי בחווה

fliperit

New member
היום ביקרתי בחווה

שאני שוקלת לעבור אליהץ. רכבתי על סייחה מתוקה שאולי אני אוכל לעשות עליה חצי פנסיון....אבל אחרי היום, אני ממש לא בטוחה שאני אעמוד בעוד שנה של נסיעות בלתי סופיות. היום עוד נסעתי עם מישהו באוטו...אבל סיר להניח שבחלק מהפעמים לפחות, אני אצטרך לסוע באוטובוס...זוה יהיה לי ממש קשה. כרגע אני בהתלבטות יותר גדולה מזו שהייתה לי לפני שביקרתי בחווה. האפשרויות האחרות שלי זה לעזוב (לא בא בחשבון!) או לחזור להרי יהודה (לא ממש רצוי...אבל פיתרון)

peligrosa1

New member
מה?????

זאתי איך הגיעה לרעיון כזה? או שהיא כבר נשואה עם מלא ילדים?לא ראיתי אותה 6 שנים...

fliperit

New member
היא לא נשואה

אבל לא בא לה יותר לרכב.... לא ממש דנתי איתה בנושא, אז אני לא יודעת מה בדיוק גרם לה לפרוש..אני יכולה רק לנחש...

....

לפי דעתי את צריכה ללכת לאיפו שיותר תתקדמי ואיפו שיותר תהני
את צריכה לחשוב אם הנסיעות הארוכות לחווה החדשה באמת שווות את זה.... אני מציעה לך לרכב על עד סוס בחווה החדשה כדי לראות שגם אם לא תוכלי לעשות פנסיון על הסייחה יהיה לך סוס אחר שתאהבי לרכב עליו . .. מקווה שתמצאי ת'פיתרון שיותר טוב לך!
אגב , את מה לעזוב?

fliperit

New member
לעזוב את הרכיבה...

ותודה... אם לא יהיה לי חצי פנסיון אני בטח לא אסע עד לשם...

../images/Emo75.gif. . .

קודם כל כמה זמן נסיעה זה באוטובוס? וכל כמה זמן מגיע אוטובוס? אני נוסעת לחווה בשני אוטובוסים ביום שבו אני מתנדבת. האוטובוס מגיע פעם בשעה ואפילו יותר. וזה עשרים דק' בערך מהתחנה עד לחווה. אבל בשביל להגיע לתחנה אני נוסעת באוטובוס אחר. בהתחלה זה לא ממש נוח אבל מתרגלים. תחשבי שאת נוסעת לחווה שאת רוצה להיות בה, לראות את הסייחה, את הסוסים. זה מאוד עזר לי בפעם הראשונה שיצאתי מהבית כדי לנסוע באוטובוסים לחווה. מאחלת לך שכן תעשי פנסיון על הסייחה, ושאם תעשי היא לא תעזוב אותך מהר

fliperit

New member
המממ

כבר יש לי נסיון רב ביותר בנסיעות לחוות רחוקות. אני כבר יותר משנה וחצי נוסעת לחוות שנמצאות רחוק רחוק ממני... זה בערך שעה באוטובוס מהתחנה המרכזית בירושלים (ואני לא גרה בתוך ירושלים), ואז עוד מישהו צריך לאסוף אותי מהצומת שהאוטובוס מוריד אותי. אני בטוחה שבהתחלה זה יהיה בסדר, ואני עוד אסבול את זה...אבל אח"כ זה ימאס עלי ואני לא אעמוד בזה יותר..

../images/Emo75.gifאוי../images/Emo4.gif

זה באמת מצב לא נעים. פףףףף האוטובוסים הם לא של קווים נכון?. אני לא יודעת מה לומר לך.
אני אנסה לחשוב על פיתרון או איזה משהו שיעזור לך.

fliperit

New member
חחח את חמודה...

אבל לא נראה לי שיש פתרון לעניין. פשוט אני צריכה לבחור....

lions queen

New member
../images/Emo118.gifרעיון קטן..

אני יודעת שבשבילי זה אופציה, אבל לא יודעת מה תהיה התגובה שלך לזה.. אופנוע, בא בחשבון?

lions queen

New member
../images/Emo118.gifהאמת?

שלדעתי זה סדר עדיפויות ששווה הקרבה לדעתי.. אפ לא תרכבי תקופה קצרה בשביל לעשות רישיון (ואופנוע אפשר לקנות ממש בזול) תוכלי אחרי זה לרכב איפה שבא לך בצורה הכי משתלמת שיש.. כי זאת בעיה שתיתקלי בה הרבה ברכיבה.. כמו ששמת לב בטח.. כל עוד את לא קרה ממש במרכז יש בעיה של נגישות.. אני חשובת שכדאי להקריב קצת מהרכיבה כדי שישתלם אחר כך, את לא חושבת...? אניווי, זה הפיתרון הכי יצירתי שיש לי.. רישיון על אוטו יש לך?

fliperit

New member
אני עכשיו לומדת נהיגה

ולא לרכב תקופה קצרה לא ממש בא בחשבון, כי יש לי רק פחות משנה עד הגיוס...

fliperit

New member
חחח לא נורא...

אחרי שיחה מעודדת עם חברה החלטתי להתחיל לשבוא לשם כל שבוע במשך חודש, אלךי חודשיים ולראות איך זה מתקדם..

caap

New member
איפה בדיוק את גרה?

אולי יש מקום קרוב לך יותר...

jgut

New member
מה האופציות שיש לך

בהרי יהודה? יש שם אפשרויות (אני מבינה שזו החווה שהכי קרובה אלייך) ושאלה נוספת היא איזה עוד חוות יש אים בכלל באזור שלך במרחק סביר? כי אני מסכימה שלבלות כמה שעות בנסיעה באוטובוסים בשביל כל רכיבה ועוד בשנה של בגרויות זה ממש מתיש ולא לעניין

למעלה