היום בין 22:00-24:00

היום בין 22:00-24:00

שידור מיוחד שלי, כמו שהבטחתי עוד ביום חמישי - שעתיים של היפהופ איכותי - כולל דברים חדשים קלאסיקות וסתם שירים יפים. הולך להיות שידור הכי מושקע שאני יכול לעשות במסגרת זה שזה באינטרנט וזה ביתי ואני ממליץ לכל מי שאוהב מוזיקה להאזין... אני מבטיח שלא תתאכזבו. איך מקשיבים? פשוט מאוד נכנסים ללינק הבא : http://192.117.234.81:8000/listen.pls או שפשוט לוחצים פה אפשר גם ללחוץ פה... בשעה 22:00, אם תלחצו לפני פשוט לא תתחברו... השידור הוא על שרת חזק ככה שלכל מי שיש ADSL לא תהיה בעיה להקשיב לו... גם למי שיש 56K לא אמורה להיות בעיה אם הם לא מורידים בזמן השידור. אם הרבה אנשים יקשיבו לשידור ואני אקבל פידבקים טובים יש מצב שזאת תיהפך לתכנית שבועית. אזז אם אתם רוצים עוד תכנית חוץ מהמעבדה עסק שחור ומומי בשעות קצת יותר נוחות... כדאי להקשיב.

Gershenman

New member
לדעתי צריך לתת לכמה לשדר

ולעשות שעות שידור שונות לכל אחד

Da Judge

New member
המממממממממממממ....

איפה ראיתי את הרעיון הזה בעבר?
אה כן, כאן
חוזרים בגדול בקרוב אנשים, ואל תשימו לב ללוח שידורים, כבר לא תקף:):):)

Elem3N7

New member
עוד 30 דקות

יאללה :))) אני מחמם תרדיו אז אתם יכולים להתחבר עכשיו תפתחו ווינאמפ לחצו CTRL+L תרשמו 192.117.234.81:8000 ו"OK"

סליחה סליחה סליחה!!!

קרה משהו הכי חסר מזל בעולם.... כל האנשים שמתחברים דרך קווי זהב באיזור המרכז לא יכלו להתחבר עקב בעיה עם בזק... או משהו כזה. מה הסיכוי שזה יקרה בתזמון הזה =(( מרגיזזזזזזזזזזזזזזז בכל אופן אני משדר היום שוב בשעה 9:00 אותו טראק ליסט רק שאני משדר לבד בלי שדרים אורחים וסחם... אני מקווה שיש מחוברים, בכל אופן עדיין שווה הלקשיב אנ ירק מקווה שזה לא יתנתק או משהו.

מי שהקשיב תגובות......

ד"א אני הופך את זה לתוכנית שבועית, כל שבוע בין 21:00 ל 23:00 אני גם אסדר את זה ככה שהשרת יסחוב יותר טוב מהפעם הזאת שאנשים התלוננו על קפיצות. תצפו לפלייליסט עצבניים =) ד"א אני צריך שם לתכנית רעיונות לשם פה! המלצות לשירים לשדר גם פה - אני מבטיח לשדר חלק.

למעלה