היום ביורוספורט

COGAN BENY

New member
היום ביורוספורט

שידור ישיר מאיטליה, אגרוף תאילנדי. שוקי רוזנצוויג יהיה בפינה עם מתאגרף שלו אולה לארסן מדנמרק (חצי פיליפיני) שגר בבנגקוק.

crane

New member
רגע, לאט יותר

באיטליה, מאמן ישראלי, מתאגרף דני- פיליפיני שגר בתאילנד. נכון?

שי רגב

New member
"החלונות משבדיה הזכוכית מנירוסטה"!

RoyceGracie

New member
המאמן הישראלי כרגע מאמן בתאילנד

והמתחרה שלו מתאמן אצלו במכון בתאילנד.

אלישיר

New member
את הדרך התחלתי אצל שוקי...

בעזי"ת ממש שמח לשמוע על כוכבו שדורך כמאמן, (והוא בעצמו לא קוטל קנים).

lironmarko

New member
החניך של שוקי לדעתי ניצח !!!

איזה מקצוען .......בני כמה זמן הוא מתאמן אצל שוקי ?

COGAN BENY

New member
שוקי אמרגן, ולא ממש מאמן

הוא באימונים מתקן, אבל המאמנים הם 3 תאילנדים (מחזיקי פדים). כמו שאמרתי פעם, שוקי דואג ומתעסק עם כל הזרים הטובים בתאילנד, שמגיעים כבר עם רקע טוב. אולה הגיע כבר מתאגרף מדנמרק, חי כשנתיים בתאילנד, ועשה שם כ20 קרבות. גם לדעתי הוא ניצח.

lironmarko

New member
איזה מקצוען הוא היה

כזו שלווה זה רק אופי נראה לי ...היה רגוע ומשוחרר בצורה ממש מעוררת הערצה ...הוא עוד יגיע ממש רחוק בטוח ! ראית תמרוקאי לא היה כלכך עצבני אבל השחיל שם בעיטה שחבל על הזמן !

RoyceGracie

New member
הכי אהבתי את הקרב הראשון !!

היה שם אחד שחור ואחד לבן, והלבן פשוט פירק לשחור את רגל שמאל... כל לואו קיק שלו נכנסה, והלואו קיקים באו בצורה מצויינת, מכמעט של מצב. זה היה פשוט קרב מעורר השראה בשבילי, רגוע, יפה, מחושב ומדוייק... הייתי שמח לראות קרבות נוספים של הלבן.

lironmarko

New member
אתה תוכל חופשי כי ...

השדר אמר שמהיום יורוספורט ישדרו את כל הסופרליג ב2004 :)

COGAN BENY

New member
השחור, מוסא קונטה

ראיתי מתחרה בפול קונטאקט קיק בוקסינג (ללא לאו קיק) לפני כ6 שנים. הטעות שלו הוא שהוא עבד כל פעם רק על מכה אחת, ולא המשיך ברצף גם כשפגע. הוא נראה היה לחוץ. היריב שלו לא הלהיב אותי במיוחד. איפה ה70 קילו לפני 5 שנים... (רמון דקרס מהולנד, דני ביל מצרפת) אגב יש בתחרויות הללו משהו ממש טוב שלא התחרה הפעם. חפשו אותו באינטרנט, אלברט קראוס מהולנד. הוא גם ניצח את איתי פראנסיס לפני כשנתיים בנוק אאוט.

למעלה