היום בטלויזיה

היום בטלויזיה

בשעה 23:00 יש עשרת הגדולים של רד הוט צ'ילי פפרז באמ טי וי! תודה ל- Kalista שרשמה אני רק מזכיר, כי חובה לראות!

Shachaf D

New member
למה אני תמיד מחמיץ את זה ..

אז מה חדש שם ? איזה קליפים שמו ?

itoosh2

New member
תכתבו

תכתבו כי אני לא ראיתי ואני לא יוכל לראות אבל אם יש כאלה שלא רוצים שיקלקלו להם תכתבו בכותרת שלא יכנסו

idanem

New member
או שפשוט ישלחו לך מסר

ואני כבר יכול..עוד לפני שראיתי את זה, להגיד לך שזה אמ.טי.וי, ואמ.טי.וי עושים תמיד ככה (מין מקומות קבועים שלהם): 5. give it away 3. breaking the girl 1. under the bridge ואני כבר יכול להגיד לך שאוד'רסייד לא יהיה...כי מכל השירים המפורסמים שלהם-זה השיר הכי מקופח...

נכון othrside הכי מקופח

וזה לא פיר
הוא אחד השירים הכי אהובים עלי

itoosh2

New member
אין לי...

אין לי מושג אם הוא מקופח או לא כי אני לא רואה אמ טי וי או שטויות כאלו אבל אין שום סיבה שהוא יהיה ככה הוא אחד השירים הכי טובים של רד הוט!

RockBoy2

New member
עשרת הגדולים, לא להיכנס!!!

10-By The Way 9-Road Trippin' 8-The Zypher Song 7-Californication 6-My Freinds 5-Scar Tissue 4-Fortune Faded 3-Give It Away 2-Can't Stop 1-Under The Bridge בבקשה אל תשנאו אותי...

itoosh2

New member
אני יענה בשמו

כי זה אמור להיות לא להיכנס למי שרוצה לראות עוד היום עשרת הגדולים אם היית קוראת את כל השירשור ברצף היית מבינה

angel 0f r0ck

New member
ואני לא קראתי!

ואני מכירה את האייקון הזה. כשהייתי בפורום תשוקות,השתמשו בו הרבה.

idanem

New member
פאק!

עכשיו היה את מקום 8...דה זפיר סונג...ובטעות הסתכלתי על ההודעה של "לא להכנס"..וראיתי שקלי מקום 7...יופי טופי..לפחות יש לי הפתעה לעוד 6...

למעלה