היום בדרכי הביתה

shiri_b

New member
היום בדרכי הביתה

(כן כן אני שוב מתלוננת!!...מה לעשות זה כיף!) הלכנו הבייתה דרך החול מול היובל......חס וחלילה שיעשו שם שביל או מדרכה!! לא זה בסדר אנחנו נלך על החול.....כי זה כל כך כיף ללכת על החול בשעות הכי חמות של הצהריים! כי כמובן שנסיים בשעה הכי חמה של היום! ואני שונאת ללכת על החול עם נעלי ספורט ותיק מעצבן! אז אנחנו הולכים, השמש יוקדת...(מצאתי יום לבוא עם חולצה שחורה) אז כאשר אנחנו הולכים צד ימין שלי מתחיל לעלות עשן ועוד מעט יהיה בשר צלוי! סוף סוף הגענו למדרכה...תודה לאל!! מדרכה אפשר ללכת בשקט........ לא!!! כי עכשיו מגיע השלב היותר קשה, קודם היינו צריכים ללכת ולהתחמק מהמכוניות...אבל עכשיו אנחנו צריכים גם ללכת לדבר ולשמור שלא נתקע בעמוד אז הראש צריך להיות למעלה...אבל אי אפשר כי אז הסיכוי שנדרוך על (מחפשת מילה יפה...) צואה הוא גדול. כן כן כל הרצליה מלאה צואה!!! אנחנו הולכים בזיגזג ודיגולים כדי להתחמק ממנה!!! אז בעוד אני מדלגת לי מעל גושי *** מדברת עם חברי ומנסה לבדוק שאין עמודים או אנשים מקדימה..... השמש הלוהטת שורפת ואנחנו הולכים.... נכון מנסים שהרצליה תהיה יפה אבל זה לא ממש עובד....קחו לדוגמא את רעננה ששם יש פרחים יפים אצלנו זה נראה כאילו הגנן השיכור הלך ועשה פווווו והזרעים התפזרו להם במקומות שהקשר בינהם הוא מקרי בהחלט.....

DanaJunkie

New member
נכון..

יש גם את העלייה המרושעת של סמילנסקי (הרחוב שממשיך את החול) זה מבאס ללכת הבייתה ברגל... במיוחד כשאתה גר רחוק.. בעעעעע

*neta*

New member
כעקרון יש חוק

נגד זה וקנס דיי גדול..משום מה אין פקחים שמסתובבים ומשגיחים על זה. חבל באמת שכל הרחובות ממוקשים ככה..
וחבל שרק איזורים מסויימים (מסויימים מאוד) בהרצליה מטופחים.

DanaJunkie

New member
תראי..

אני לא יכולה להגיד לך שאני למשל.. בעלת כלבה חמודה.. שעושה צרכיה בחוץ.. אוספת את ה... צואה שלה אחרי. אבל אני למשל לוקחת אותה לטיול לא באמצע הרחוב אלא במקום שאנשים לא ממש הולכים בו.. יש שם שביל ושטח חול ענק שבדר"כ שם הכלבים של השכונה עושים צרכיהם.. אז נראה לי שזה יותר סביר מאשר ליהיות מאניקית ולתת לה לעשות את זה באמצע הרחוב על המדרכה.. כמו שהמון אנשים עושים.

*neta*

New member
דווקא אני, גם כבעלת

כלבה (גולדיין+זאב לבן, עם בעיות בראש-לוקחת כדורים נגד דכאון) יוצאת איתה למפגש הכלבים (מין גן כזה,אבל לא גן עם ספסלים ומתקנים, גן שמיועד לזה) ולא מרשה לה לעשות ברחוב.

shiri_b

New member
חבל מאוד שיעל גרמן

לא מטפחת ומנצלת את כספי העירייה לדברים כאלה מאשר לבניית במפרים כל מטר וחצי.

[אורן]

New member
רעננה

ברעננה כל המרצפות יפות וחדשות, ליד המדרכה יש הרבה דשא ופרחים. המון עצים. בתים יפהפיים והעיר נראית ממש יפה. הייתי שמח לגור במקום כזה. רק פה הכל ישן, מתפורר ומכוער... ואיפה קצת עצים? דשא? כבישים יותר חלקים? מדרכה מהתיכון הביתה שאפשר ללכת עליה?

כשתעזוב את התיכון יבנו מדרכה...

תמיד זה ככה...הם מחכים שתעזוב ואז הם משפרים ואתה בנתיים סובל...

כן כמו למשל

שעזבתי את בן גוריון בנו אולם ספורט ושסיימתי את ביצפר אלון הביאו מזגנים..

*neta*

New member
אי אפשר לסלול דרך/כביש

על ה"דיונה" מול תיכון היובל. זה לא שייך לעירייה זה פרטי..

shiri_b

New member
זה יעלה יותר מידי!!

אם יבנו כביש, זה יעלה המון כי צריך גם להוסיף במפרים לכביש (כביש בלי במפרים?-לא בבית ספרנו
!) וזה הרי במפר לכל מטר וחצי...אז זה יוצא המון במפרים!! וחוץ מזה זה לא כאילו קיצצו 15 מיליון מתקציב החינוך של הרצליה או משהו..שיש כסף.

Aviad Ra

New member
אז אני אענה לכולכם

דבר ראשון שלום לנטע שירי ואורן מהכיתה שלי. אני אתחיל, אני לא יודע על איזה אולם דמיוני בחטיבת בן גוריון אתה מדבר כי אני לא זוכר שיש. לאורן, אתה כל הזמן מתלונן על איפה אתה חי, על ישראל על הרצליה. אז תשמע מה אני אגיד לך? תעבור באמת. לא מתאים לך תגיד, אמא אבא לא מתאין לי בואו נעבור תנסה לשכנע או משהו כזה. ובקשר לשביל חול הזה. אני כל החיים שלי גרתי באזור הזה. פעם איפה שבונים עכשיו את הווסט אנד פארק הזה היא פרדס מצד ימין של השביל בדרך לבית ספר היה שדה עכשיו אין שם כלום. מצד שמאל איפה שיש את הגרין פארק בונים. ופעם היה שם שדה. אז כאילו מה אתם רוצים? בהרצליה מה לעשות עוד אין פארק ולמה לא להשאיר טיפה משהו כמו שהוא למה לבנות בכל מקום. וחוץ מזה, מה זה התלונות האלה על הבמפרים בכל מקום? אולי לא נוח אבל מי שלא שם לב בזמן האחרון יש הרבה תאונות דרכים הרבה הרוגים והרבה פצועים. אז תקריבו את החוסר נוחות הקטנה הזאת בשביל למנוע עוד נפגעים, זה לא שווה? ואני רוצה לראות מישהו שחושב שהוא מבין משהו אבל הוא לא שיבוא אליי וידיג לי שבהרצליה גם ככה אין תאונות. כי זה שטויות יש יותר תאונות ממה שאתם יכולים לחשוב בכלל. ואני יודע כי אני אישית מתעסק עם כל העניינים האלה. יום טוב

למעלה